Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Σε έναν κόσμο που βασιλεύει το άδικο είμαστε όλοι ξένοι !
Πενήντα πέντε  άνδρες και μία γυναίκα επιβαίνοντες  ιστιοφόρου, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, συνελήφθησαν για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα από το Λιμεναρχείο Λαυρίου.


Η παντελής έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα ,
ο φόβος της σύλληψης από την Ελληνική Αστυνομία  ,
 τα στρατόπεδα –κολαστήρια  του Δένδια ,
οι ρατσιστικές δολοφονικές επιθέσεις από το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής
οδηγούν  μετανάστες και πρόσφυγες στα νύχια δουλεμπόρων .Η πείνα ,οι πόλεμοι , η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , αποτελέσματα ενός ανθρωποφάγου καπιταλιστικού συστήματος που  γεννά την μετανάστευση και την προσφυγιά.
Το μισθό , την σύνταξη , τα εργασιακά δικαιώματα ,την υγεία, την παιδεία , την ζωή δεν τα κλέβουν της γης οι κολασμένοι αλλά οι  τροϊκανοι , η Ε.Ε και οι κεφαλαιοκράτες.
Χτες μετανάστες ήταν οι παππούδες μας.
Αύριο μετανάστες θα είναι τα παιδιά μας.


Σήμερα η αλληλεγγύη των λαών είναι ο μόνος δρόμος  για να εδραιώσουμε μια άλλη κοινωνία και να υψώσουμε το ανάστημα μας διεκδικώντας την ανατροπή ενός συστήματος που ορέγεται να μας κατασπαράξει .


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αν. Αττικής και η Επιτροπή Στήριξης προσφύγων Λαυρίου  ζητούν  :
την άμεση απελευθέρωση των μεταναστών που έπεσαν στα νύχια δουλεμπόρων .
να σταματήσουν οι διώξεις , τα βασανιστήρια και η κάθε μορφή βαρβαρότητας που στρέφεται ενάντια σε μετανάστες και πρόσφυγες.
Να τους χορηγηθούν νομιμοποιητικά έγραφα .
Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.Εγκληματίες δεν είναι οι φτωχοί και οι κατατρεγμένοι αλλά αυτοί που επιβάλλουν την φτώχεια και την εξαθλίωση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου