Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΔΗΜΟΥ

Πηγή : epitropesdiodiastop






Την Τετάρτη 11 Μάη στην πανεργατική κινητοποίηση συνελήφθη πλησίον του ΑΤΤΙΚΑ ο διαδηλωτής Φώτης Δήμος περίπου 13.50 και την Δευτέρα 16/5 μετήχθη στις φυλακές κορυδαλλού με ψευδείς κατηγορίες δύο αστυνομικών.
Κατηγορείται ότι φορούσε αντιασφυξιογόνο μάσκα, ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται και οι αυτόπτες μάρτυρες βεβαιώνουν, να φοράει μια απλή χειρουργική μάσκα από αυτές που φοράμε οι περισσότεροι στις διαδηλώσεις και ότι έφερε στην πλάτη του σακίδιο το οποίο είχε 4 βόμβες μολότωφ.Ο Φώτης δεν είχε μαζί του ούτε σακίδιο ούτε αντιασφυξιογόνο μάσκα.
Και επειδή ήταν στο μπλοκ του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σας παρακαλούμε εάν έχετε φωτογραφικό υλικό πριν την σύλληψή του ώστε να αποδείξουμε ότι δεν είχε αντιασφυξιογόνο μάσκα και σακίδιο , να μας το αποστείλετε στο email nikmparak@hotmail.com. Σας στέλνω φωτογραφίες του εκείνης της μέρας την στιγμή της σύλληψης με τη διαφορά ότι φορούσε όπως μας είπε γυαλιά ηλίου πριν . Σας στέλνω και μια φωτογραφία του από πιο πριν που φοράει τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου.
Το όνομά μου είναι Δήμου Βασιλική είμαι θεία του, και τα τηλέφωνά μου είναι :
21096......
69.........
Είναι εξαιρετικά επείγον γιατί ότι στοιχείο βρούμε θα προσκομισθεί στο Συμβούλιο όπου θα κριθεί η προσφυγή του Φώτη για άρση της προφυλάκισης.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου