Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αστυνομία και εισαγγελείς τα νέα μέλη...της ακαδημαϊκής κοινότητας

Eισαγγελέας και αστυνομία στο ΤΕΙ Λαμίας για τις εκλογές.

Πηγή: FM1 Λαμία
Με την παρέμβαση αστυνομίας και εισαγγελέα σήμερα το μεσημέρι, το ΤΕΙ της Λαμίας είναι το πρώτο ΤΕΙ της χώρας στο οποίο γίνονται εκλογές και ουσιαστικά ενεργοποίηση του νόμου πλαισίου για την Παιδεία.
 
Οι σπουδαστές που βρισκόταν στο ΤΕΙ και συμμετείχαν στην γενική συνέλευση, είδαν αστυνομικούς και εισαγγελέα να περνούν την πύλη του ιδρύματος μετά από πρόσκληση του προέδρου του.
Οι σπουδαστές διέκοψαν την συνέλευση ενώ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στον πρόεδρο Σταύρο Καρκάνη για την παρουσία της αστυνομίας και κυρίως για τους 20 επιτόπιους ελέγχους και τις 4 προσαγωγές σπουδαστών που έγιναν στην Α/Δ για εξακρίβωση στοιχείων .
Ο κος Καρκάνης  επικαλούμενος απασχόληση του με την διαδικάσια δεν δέχτηκε να μιλήσει στον FM-1 και αν δώσει την άποψη της διοίκησης στη σοβαρή αυτή εξέλιξη.



Με παρέμβαση αστυνομίας και εισαγγελέα οι εκλογές στο ΤΕΙ Λαμίας

Πηγή: τσαντίρι
Με παρέμβαση αστυνομίας και εισαγγελέα οι εκλογές στο ΤΕΙ Λαμίας
 
Έληξε η κατάληψη στο ΤΕΙ Λαμίας με παρέμβαση αστυνομίας και εισαγγελέα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες φοιτητές που πρόσκεινται στην παράταξη της ΔΑΠ προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτήν την ώρα το Ίδρυμα είναι ανοιχτό και καθώς φαίνεται οι εκλογές στο Ίδρυμα της Λαμίας θα γίνουν κανονικά, αναφέρει το lamiastar.gr.
 
Ωστόσο χθές ο πρόεδρος της Συνέλευσης των σπουδαστών που προέρχονται κυρίως από το ΜΑΣ δήλωσε πως το ΔΣ θα προτείνει να υπάρξει κινητοποίηση την ώρα της εκλογικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου