Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Καταζητούνται αγωνιστές φοιτητές!

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τρομοκρατήσει όσους αγωνίζονται ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική που οδηγεί το δημόσιο και δωρεάν πανεπιστήμιο στην κατάρρευση, προέβη μέχρι και σε διώξεις ενάντια στους φοιτητές!

"Με παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διεξάγεται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και ζητούνται από την Γραμματεία της Πρυτανείας του ΑΠΘ στοιχεία του Πρύτανη, των μελών του ΔΣ του ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ, του Προέδρου των Διοικητικών ΑΠΘ και φοιτητών απο ΜΑΣ, ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝ που παρενέβησαν στην συνεδρίαση της ΟΕ στις 8/2/2012."


Κατανοούμε πολύ καλά, ότι η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου βρίσκεται σε πανικό μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή 12-2-2012. Κατανοούμε το φόβο της κατάρρευσης που βιώνει η συγκυβέρνηση κάθε μέρα που περνά, κάθε μέρα που θεριεύει όλο και παραπάνω η οργή του λαού μας. Κατανοούμε την αμηχανία που νιώθει η Υπουργός Παιδείας όταν αδυνατεί -παρά τις εκβιαστικές απειλές της- να πείσει να ιδρύματα να εκλέξουν Συμβούλια Διοίκησης.

Και ακριβώς επειδή κατανοούμε όλα τα παραπάνω, ξεκαθαρίζουμε προς τους αντιπάλους του φοιτητικού κινήματος: τη συγκυβέρνηση, το κεφάλαιο και το Υπουργείο Παιδείας. Η τρομοκρατία σας, δε μας σταματά. ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ! Να γνωρίζουν καλά όλοι αυτοί που πίνουν καθημερινά το αίμα του λαού μας και της νεολαίας μας, ότι οι φοιτητές δε θα υποχωρήσουν, αντιθέτως θα αγωνιστούμε μέχρι τέλος για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο δικαίωμά μας για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, το δικαίωμά μας για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου