Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΕΕ… ΟΟΟ… ΤΟ (ΞΑΝΑ)ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑЇΚΟ!!!

ΝΑ ΄ΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Είναι γεγονός. Είμαστε οι πρωταθλητές! Σαρώσαμε με ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες. Οι αντίπαλοί μας  βλέπουν την πλάτη μας στους άντρες και τις γυναίκες, ενώ στις ηλικίες μέχρι 25, ζήτημα αν προλαβαίνουν να δουν τη σκόνη μας. Η ομάδα πετάει σε όλες τις κατηγορίες και αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, είναι ζήτημα χρόνου να πάρει και το παγκόσμιο.


«Eurostat: Πρώτη στην ανεργία η Ελλάδα με 26,8%.  Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας μεταξύ των 27 κρατών της ΕΕ έχει η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat. Παράλληλα, στη χώρα μας έχει σημειωθεί η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας το τελευταίο έτος, ενώ σε ό,τι αφορά τους νέους έως 25 ετών χωρίς δουλειά είναι το 57,6% έναντι 23,4% κατά μέσο όρο στην Ευρώπη.
Τα στοιχεία, που ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία για την ανεργία στην ευρωζώνη και την ΕΕ, αφορούν το μήνα Δεκέμβριο, ενώ τα στοιχεία για την Ελλάδα έχουν επικαιροποιηθεί μέχρι το μήνα Οκτώβριο. Στην ευρωζώνη και την ΕΕ, τα ποσοστά παρέμειναν αμετάβλητα, έναντι του προηγούμενου μήνα, σε 11,7% και 10,7% αντίστοιχα.
Στην Ελλάδα, η ανεργία διαμορφώθηκε σε 26,8% και δεύτερη ακολουθεί η Ισπανία με 26,1%. Τα χαμηλότερα ποσοστά σημειώθηκαν σε Αυστρία (4,3%), Γερμανία και Λουξεμβούργο (5,3%). Η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας το τελευταίο έτος σημειώθηκε σε Ελλάδα (26,8% από 19,7%), Κύπρο (14,7% από 9,7%) και Ισπανία (26,1% από 23,2%).

Τέλος, στους νέους ηλικίας έως 25 ετών η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας (57,6%) και δεύτερη είναι η Ισπανία (55,6%), ενώ το χαμηλότερο είναι σε Γερμανία (8%), Αυστρία (8,5%) και Ολλανδία (10%). Συνολικά, στην ΕΕ 5,702 εκατομμύρια νέοι έως 25 ετών δεν έχουν δουλειά, εκ των οποίων τα 3,624 εκατομμύρια ζουν στην ευρωζώνη.»

Α ρε Καπιταλισμάραααα!... 

Πηγή: Οικοδόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου