Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Για την επίθεση των ΜΑΤ σε νέους και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
ΚΚΕ: Η αντιλαϊκή πολιτική προχωράει μαζί με την ένταση της καταστολής
Σε σχόλιό του, για την καταστολή της κινητοποίησης των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζει:«Η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – πλουτοκρατίας προχωράει μαζί με την αποφασιστική εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης με ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού απέναντι σε κάθε διαμαρτυρία, όπως ενάντια στους αγρότες, στους ναυτεργάτες, στους εργαζόμενους στο Μετρό, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και σήμερα στη διαμαρτυρία των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να δυναμώσουν τον αγώνα για τα δικαιώματά τους με οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τον αυταρχισμό».
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την βάρβαρη αστυνομική επίθεση σε βάρος των βουλευτών και των νέων του ΣΥΡΙΖΑ
Η τρικομματική χούντα χτυπάει παντού πια. Το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου, ξυλοκόπησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές του που έκαναν συμβολική διαμαρτυρία στο γραφείο του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Μέργου, του ανθρώπου που λειτουργεί ως «λαγός» για τη νέα μείωση μισθών που έρχεται. Τα ΜΑΤ της κυβέρνησης και του Δένδια που λίγη ώρα αργότερα ζητούσε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να «πούμε καλή κουβέντα» για την αστυνομία, συνέχισαν να δέρνουν τους συγκεντρωμένους με περισσό ζήλο.
Να την πούμε την «καλή κουβέντα» λοιπόν: να διαλυθούν τα ΜΑΤ και οι πραιτωριανές φρουρές της τρικομματικής χούντας, να παραιτηθεί ο υπουργός  και να ανατραπεί η κυβέρνηση της εξαθλίωσης.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει την επίθεση της αστυνομίας στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις που υφίστανται οι αγωνιστές που συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, καταλήψεις, απεργίες και πορείες. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου