Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ράδιο Αρβύλα: η αθλιότητα της μικροαστικής "εναλλακτικότητας"

Οι ψευτοεναλλακτικοί Κανάκης και ΣΙΑ - Ράδιο Αρβύλα έφτασαν στο σημείο να χλευάσουν την πολιτική μετωπική σύμπραξη δύο οργανώσεων με ιστορία στους αγώνες του ελληνικού κομμουνιστικού εργατικού κινήματος, του ΜΛ - ΚΚΕ και του ΚΚΕ (μ-λ). Οι κρυφές εφεδρείες του συστήματος πάντα σε ετοιμότητα... Τα "αγαπημένα - alternative τυπάκια" των ελλήνων καναλαρχών (που αποτελούν τμήμα του αντιδραστικού συνασπισμού εξουσίας) μας κάνουν τώρα και μαθήματα (πόσο μάλλον κριτική) για την ενότητα της αριστεράς. Δεν επιτρέπουμε σε αφεντικά όπως ο Κανάκης και η παρέα του να λοιδωρούν τμήματα της εργατικής τάξης και του κομμουνιστικού κινήματος (ακόμα και αν διαφοροποιούμαστε ιδεολογικά και πολιτικά από τους συντρόφους των δύο οργανώσεων). Το εναλλακτικό μικροαστικό lifestyle τύπου Κανάκηδων και Κωστόπουλων καταρρέει μαζί με την κατάρρευση των μύθων της καπιταλιστικής ανάπτυξης που το δημιούργησαν. Να δούμε πού θα ψάχνουν και αυτοί να κρυφτούν...μια μέρα!

Το άθλιο video το οποίο δημοσίευσε στην ενότητα χιούμορ το εκφυλισμένο πλέον tvxs, εδώ 

kokkinostupos

17 σχόλια:

  1. Από άρθρο στο zougla.gr σχετικά με συνομιλία του Κανάκη με μπράβους της νύχτας

    Μελέτης: «… Ο Μάκης, το παιδί, δουλεύει για τα δικά σου συμφέροντα, για σένα, για το όνομά σου, για να είναι το όνομά σου καθαρό. Αυτά τα αρχ… κατ’ αρχήν είχαν άσχημο στόμα, έβριζαν εσένα, έβριζαν το μαγαζί, δηλαδή μίλαγαν πολύ άσχημα… Ο Μάκης ένας λόγος που τρελάθηκε πολύ, μόλις αυτοί άρχισαν να μιλάνε για σένα και μιλάγανε πολύ άσχημα, εκεί θόλωσε ο άλλος και μετά άρχισε να τους κοπανάει…».

    Κανάκης: «Ε ναι, αυτοί πήγαν και έκαναν μήνυση κατά της ιδιοκτησίας του «Angels» κατά εμού δηλαδή…Κώστα δεν έχω αμφιβολία ότι μίλαγαν άσχημα τα μ… αυτά, και καταλαβαίνω τι μ…. είναι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το μαγαζί ακριβώς επειδή το έχω εγώ δεν είναι απλά τα πράγματα… Δηλαδή, εντάξει εδώ πρέπει να σηκώνουμε χέρι μόνο όταν μας ρίχνουν μια μπουνιά, πρώτα θα φάμε μπουνιά και μετά θα δώσουμε μπουνιά…Το ξέρω, δεν έχω πρόβλημα ρε παιδί μου, εντάξει θα το χειριστώ, απλά μην πάρει καμιά μέρα δημοσιότητα κανά τέτοιο θέμα, αυτό φοβάμαι, δε με νοιάζει… Ναι, ναι εντάξει μαλακίες λένε αυτοί τώρα, απλά είναι κανένας που έχει εμπάθεια τώρα ή προσπαθούν, προκαλούν επίτηδες προκειμένου να χάσει ο άλλος τη ψυχραιμία του, να δώσει καμία μπάτσα και μετά να έχουν να καταγγέλλουν ότι δέρνουνε στο μαγαζί του Κανάκη…»

    http://www.zougla.gr/greece/article/o-antonis-o-ntemis-ke-i-camora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σωστος κομμουνιστης πρεπει να ξερει απο χιουμορ ξαι γελιο
    αλλιως ειναι ενας μιζερος εσαει συνοφρυωμενος καλογερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σωστός κομμουνιστής δεν κρύβει τις προθέσεις του σε αντίθεση με όλους εκείνους που κρύβονται δήθεν πίσω από τη σάτειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο σας για την άνάρτηση! περιμένω με αγωνία τις επόμενες κριτικές σας για το Χάρυ Κλιν που λασπολογούσε ενάντια στην κολχόζνικη ιδιοκτησία και στους Monty Pythons που είχαν το θράσος να φτιάξουν αυτό το μικροαστικό έκτρωμα, το φερόμενο και ως "Life of Bryan", με τα οπορτουνιστικά υπονοούμενα, αλλά και τις ευθείες βολές του ενάντια στις αναγκαίες διασπάσεις το ορθόδοξου κομμουνιστικού κινήματος.

    Ζήτω το Λαϊκό μέτωπο της Ιουδαίας!
    "ΜΛ ΚΚΕ-ΚΚΕ μλ! Δυο φορές ΚΚΕ! Δυο φορές Μλ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνο με το άρθρο τα φασιστόμουτρα του ράδιο αρβύλα παίζουν το παιχνίδι τον αφεντικών τους ,και το παιχνίδι αυτήν την εποχή είναι αντικομουνισμός παντού και ξέρετε γιατί ,έχουν χεστή από την εκλογική @ούτσα που άρχετε
    http://skopelos-news.blogspot.com/2012/03/blog-post_5037.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έριξε τις μάσκες ο Κανάκης και η παρέα του σαν καλοί υπάλληλοι του lifestyle...τι περιμένατε ρε παιδιά να είναι κομμουνιστές οι άνθρωποι; παρτάκηδες είναι ...δεν τους νοιάζει η κοινωνική αδικία που υφίσταται η εργατική τάξη τους νοιάζει μόνο να το παίζουν μούρες και προχωρημένοι...τάχα τα ξέρουν όλα και καλά ειναι αστείοι και γελάνε με τον πόνο του κόσμου και φυσικά για λύση προτείνουν ένα άλλο καμουφλαρισμένο πασοκ...από μερικές εκπομπές τους που είδα φαίνεται καθαρά ότι δεν έχουν καμιά διάθεση ριζοσπαστικοποίησης όσα μπλουζάκια και να αλλάξουν δεν κρύβουν την πασοκίλα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με τετοια αρθρα τους δινεται μεγαλη αξια και τους παιρνετε πολυ σοβαρα. ελεος, με τους 4 χαζοβιοληδες.
    για να ειμαστε ειλικρινεις βεβαια, τα 15χρονα που τους βλεπουν δεν ξερουν το κκε μλ, ουτε και το μλ κκε και αμφιβαλλω αν θα τα μαθαιναν ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα και συμφωνω απολυτως με τα παραπανω.Επισης μια βολτα απο την λαικη δημοκρατια της βορειας κορεας πειθει και τους πιο απαιδευτους στο να συμφωνησουν και αυτοι.

      Διαγραφή
  8. για καλή τύχη τους να λες που δεν τα ξέρει ο κόσμος...
    εξάλλου και αυτοί κρύβονται... δε λένε πχ μαοσταλινικοί...
    αλλά μαρξιστές-λενινιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί (κυρίως "ανώνυμοι") φίλοι μας, υπάρχουν και άλλα blogs αν θέλετε να πάτε να τρολάρετε...Απ΄ότι καταλαβαίνουμε από τον τρόπο γραφής κάποιοι είστε bloggers (και μάλιστα γνωστοί) οπότε βάλτε ότι σχόλια θέλετε με την υπογραφή του blog σας ώστε να μπορεί να σας απαντήσει και εκεί όποιος θέλει και μην κρύβεστε διαρκώς πίσω από την ανωνυμία. Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση!

    Υ.Γ: ειδικά το σχόλιο για την ιουδαία κάνει μπαμ ποιος είναι...οπότε μεγάλε κόφτο! Και το παίζεις και θεωρητικός του μαρξισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ κόκκινε τυπά,

    Δεν έχω μπλογκ, ειλικρινά αν είχα δε θα χρησιμοποιούσα τη δυνατότητα του ανώνυμου σχολιασμού. Δε σχολίασα για να τρολλάρω, αλλά για να σου δείξω πόσο αστεία ήταν αφενός η κριτική σου, καταδεικνύοντας τις τραγικές λογικές της προεκτάσεις και αφετέρου να αναδείξω το ότι έτσι κάνουμε πλάτες σε ένα πολιτικό χώρο που ακόμα υπερασπίζεται αδίστακτα καθεστώτα που δυσφήμισαν το σοσιαλισμό και λειτούργησαν είτε ως φόβητρο, είτε ως άλλοθι κομφορμισμού των εργαζόμενων στον βιομηχανικά ανεπτυγμένο κόσμο. Το δε σχόλιο του 10:50 βρωμάει όσο δεν πάει δίκες της Μόσχας και την προσωπική σπίλωση ανθρώπων. Η κριτική μας πρέπει να είναι πολιτική πιστεύω και κυρίως στο λόγο κι όχι στο πρόσωπο του άλλου, αλλιώς πολλές φορές τείνουμε να κιτρινίζουμε επικίνδυνα. Προσωπικά τέλος βρήκα πολύ πετυχημένο το βίντεο είχε μια ιδέα από τους τρελοπύθωνες http://www.youtube.com/watch?v=gb_qHP7VaZE

    συντροφικά
    ο 10:27-5:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είχα γράψει αυτό που είναι σχετικό.

    http://ikonikos.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

    Θα γνωρίζετε βέβαια ότι οι εν λόγω "διασκεδαστές" προπαγανδίζουν συχνά ΔΗΑΡΙ "δαγκωτό" και γενικά την "καλή" διαχειριστική αριστερά, που δεν κυβέρνησε ποτέ και πρέπει να τη δούμε στην εξουσία, "έντιμοι άνθρωποι" του ψευτο-μετριοπαθούς φιλελεύθερου χώρου κτλ., χωρίς κανένα πρόσχημα. Θα έχετε παρατηρήσει άλλωστε ότι τα μόνα κόμματα στα οποία ΔΕΝ κάνουν "σάτιρα" (σε αντίθεση με τη συστηματικά αισχρά μικροαστική "σάτιρα" στο ΚΚΕ) είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ "Ανώνυμε" 10:27 και 5:30 και 12:51

    Κριτική σε πρόσωπο/α κατάλαβες ότι γίνεται στο παραπάνω κειμενάκι;;;Σε ευχαριστούμε θερμά για τις αστειότητες

    Συντροφικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έπρεπε να τους ευχαριστήσετε για τη δημοσιότητα που απέκτησε η παρέα σας μέσα από το σχόλιο των ράδιο-αρβύλα. Έπρεπε να στείλετε και υπόμνημα προγραμματικών διαφορών που γεφυρώθηκαν με την ένωση για να καταλάβουμε επιτέλους τί σασ κρατούσε χώρια τόσα χρόνια.

    Μανώλης Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ "Μανώλης Κ."

    Η βλακεία είναι ανίκητη! Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πέτρος Κ. φαντάζομαι ότι περιβάλλεσαι από συμβατικούς μεσο-μεγαλοαστούς υψηλού IQ. Αναμενόμενο το προφίλ του χώρου σου. Έχετε και στολή ή την προβάρετε μόνοι σας περιμένοντας τη στιγμή να υπερασπιστείτε το δίκιο του εργάτη σπάζοντας του τον καρπό για να μην ξαναψηφίσει μικροαστικά κόμματα;

    Μανώλης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχετε φάει μερικοί με τον Κανάκη. Για σταθείτε ρε παιδιά επιχειρηματίας της νύχτας είναι ο άνθρωπος. Τι θα κάνει; Και μπράβους θα έχει και εργασία θα εκμεταλλεύεται, και μαλακίες θα πετάει,μια χαρά άτομο το κόβω το παλικάρι. Κάπου-κάπου, απέξω απέξω στέκεται κοντά στην νεολαία(πελάτες είναι),αλλά μέχρι εκεί. Άμα ακούει για εργατικές απεργίες, ειδικά στο δημόσιο τον πιάνει η τρέλα.Πόσες φορές δεν τον έχουμε ακούσει να βρίζει εργαζόμενους στο όνομα του γενικού καλού;Είπαμε το παλικάρι την δουλειά του κάνει, δεν είναι ντροπή. Το αντίθετο συμβαίνει με ορισμένους απ΄εδώ μέσα, που έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα, εκτός αν μερικοί κάνουν την ίδια δουλειά ή τρώνε από τον Αντώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή