Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

O εξτρεμιστής Σαμαράς βοηθά το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν - η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ λέει ψέματα ότι η συμμαχία με το Ισραήλ ενισχύει την "εθνική άμυνα"

ΙΣΡΑΗΛ: "Ναι εκπαιδευόμαστε στο Αιγαίο για χτύπημα στο Ιράν" - ΒΙΝΤΕΟ από την άσκηση με Έλληνες

Το παρακάτω δημοσίευμα αποκαλύπτει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο γιατί η ακροδεξιά ΝΔ του Σαμαρά επιτίθεται στην Αριστερά χαρακτηρίζοντας εξτρεμισμό που θα παταχθεί τα κοινωνικά κινήματα και όποιον αντιστέκεται σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

Συνεχίζοντας την πολιτική των κυβερνήσεων Καραμανλή που είχε διεξάγη μυστικά την άσκηση Glorious Spartan 2008 "ΕΝΔΟΞΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ"-πρόβα τζενεράλε επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν και την στρατηγικού χαρακτήρα στρατηγική συμμαχία μαζί του, ουσιαστικά μετατρέπει τη χώρα σε προνομιακό πεδίο ασκήσεων για την πραγμάτωση των πιο βάρβαρων πολεμικών τυχοδιωκτισμών του κράτους Τροοκράτη Ισραήλ.

Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου απέναντι στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την Ε.Ε, το Ισράηλ είναι τεράστιες: μόλις πρόσφατα η κυβέρνηση είχε παραχωρήσεις βάσεις (Άκτιο, Καλαμάτα, Σούδα) και κάθε διευκόλυνση στις ΗΠΑ για να επιτεθεί στην Συρία. Ενώ η
κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου είχε φτάσει με τον τότε ΥΕΘΑ Ευ.Βενιζέλο να συμμετάσχει ακόμη και με F-16 στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη.

Μάλιστα, νεά ελληνοϊσραηλινή άσκηση ελικοπτέρων θα διεξαχθή στις 15 και 16 Οκτωβρίου στη Κρήτη.

Πέρυσι αντίστοιχη άσκηση έγινε τον Σεπτέμβριο πάλι στην Κρήτη με την συμμετοχή 8 ελικοπτέρων από κάθε πλευρά.Από ελληνικής συμμετείχαν τρία επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64Α+ Αpache του 1ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων (TEEΠ) της Αεροπορίας Στρατού και από την ισραηλινή πλευρά 4 AH-64D Apache και 4 UH-60Α/L Black Hawk της ισραηλινής Αεροπορίας. Ενα από τα σενάρια που εκτελέστηκαν ήταν και Ερευνα και Διάσωση Προσωπικού σε Συνθήκες Μάχης (CSAR) με συμμετοχή και κομάντος της 31 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας, με ελικόπτερο Super Puma.

''Βαθειά διείσδυση'': Το σκέλος με τα επιθετικά ελικόπτερα ήταν το κυριότερο και οι αποστολές που έγιναν σε αυτό ήταν κρούσης σε στόχους εδάφους και επιφανείας.Για το όλο πρόγραμμα (διήμερης ή τριήμερης διάρκειας) υπήρξε ''φραγή πληροφοριών''.Κατά μία πληροφορία τα ισραηλινά ελικόπτερα δεν έμειναν στην Ελλάδα αλλά έρχονταν για κάθε αποστολή από το Ισραήλ- προφανώς στο πλαίσιο εκπαίδευσης σε αποστολές βαθειάς διείσδυσης.

Πρόκειται για άλλη μια εκπαιδευτική δραστηριότητα των ισραηλινών επιθετικών ελικοπτέρων στην Ελλάδα, μετά τη διεξαγωγή διμερών ασκήσεων CSAR τον Οκτώβριο του 2010 στην Πελοπόννησο και τον Ιούνιο του 2011 στη Θεσσαλία.

ΙΣΡΑΗΛ: "Ναι εκπαιδευόμαστε στο Αιγαίο για χτύπημα στο Ιράν" - ΒΙΝΤΕΟ από την άσκηση με Έλληνες

Οι ισραηλινοί δεν κρύβουν ότι οι ασκήσεις στον εναέριο χώρο του Αιγαίου αποτελούν μια πρώτης τάξεως εκπαίδευση για το ενδεχόμενο στρατιωτικό χτύπημα στο Ιράν.

Όπως γράφουν ισραηλινές εφημερίδες , το Ισραήλ σε μια σπάνια για τα δεδομένα του ανακοίνωση ανέφερε ότι μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ εκπαιδευονται αυτές τις ημέρες σε εναέριους ανεφοδιασμού σε προσομοίωση αποστολής αεροπορικού χτυπήματος σε μεγάλες αποστάσεις.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Times of Israel για πρώτη φορά οι Ισραηλινές ΕΔ ανέβασαν στο Youtube βίντεο στο οποίο δείχνουν τον εναέριο ανεφοδιασμό F 15 και F 16 στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ισραηλινών οι περισσότερες ισραηλινές Μοίρες κρούσης της Πολεμικής Αεροπορίας, συμμετείχαν στην άσκηση στο Αιγαίο. Οι ασκήσεις προέβλεπαν ανεφοδιασμούς και σκληρές αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη.

Όπως λένε αεροπόροι που συμμετείχαν στην άσκηση τα σενάρια προέβλεπαν πτήσεις σε μεγάλες αποστάσεις, με αντιμετώπιση απρόβλεπτων απειλών, σε άγνωστο εναέριο χώρο και έδαφος.

“Η άσκηση πάνω από ελληνικά ύδατα”, γράφουν οι Times of Israel “ήταν η τελευταία σε μια σειρά από κοινές στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ της Ιερουσαλήμ και της Αθήνας. Οι ναυτικές δυνάμεις του Ισραήλ, της Ελλάδας και των ΗΠΑ το Μάρτιο πραγματοποίησαν δύο εβδομάδων κοινή στρατιωτική άσκηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά”.

Το μήνυμα είναι σαφές: Το Ισραήλ απειλεί να χτυπήσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, εάν η Ισλαμική Δημοκρατία αναπτύξει την ικανότητα δημιουργίας πυρηνικού όπλου.
Και “προπονείται” γι΄ αυτό στο Αιγαίο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου