Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η απόλυτη ξεφτίλα! Η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι προσφορά ενεργειακού και εφοπλιστικού ομίλου!


Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατρακυλά στον εξτρεμισμό και στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα, παρασέρνοντΑς μας στο ναυάγιο της ταξικής της πολιτικής, από την οποία επιπλέουν μόνο τα κέρδη των μεγάλων καπιταλιστών και των τοκογλύφων, Ελλήνων και ξένων.
Όμως η βαρβαρότητα της αντεργατικής τους πολιτικής και του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού πάει χέρι χέρι με τη γελοιότητα(;)
Ή μάλλον, τώρα και χοντροκομμένα αποκαλύπτεται η ταύτιση εθνικού-ταξικού αστικού συμφέροντος.

Με μια κίνηση κορυφαίου και αποκαλυπτικού συμβολισμού ο γνωστός πετρελαϊκός και εφοπλιστικός όμιλος ήρθε να βγάλει από το αδιέξοδο την κυβέρνηση, ιδιαίτερα την ακροδεξιά ΝΔ του Α.Σαμαρά και τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο, αναλαμβάνοντας να καλύψει το κόστος των καυσίμων για την συμμετοχή μηχακίνητων τμημάτων και πολεμικών αεροσκαφών στην Στρατιωτική Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Και αυτό γιατί όσο και αν προσπάθησαν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια από τα ειδεχθή καθεστωτικά ΜΜΕ των εργολάβων και των εφοπλιστών να στηρίξουν επικοινωνιακά την επιλογή του Δ.Αβραμόπουλου που εντάσσεται στο σχέδιο επιστροφής των Χρυσαυγιτών ψηφοφόρων πουλώντας εθνικισμό, ο άνεργος, δυστυχής λαός μας, που του παίρνουν το σπίτι, την πενιχρή σύνταξη και το επίδομα ανεργίας με τους συνεχείς φόρους, νιώθει ακόμα μεγαλύτερη οργή και αγανάκτηση.
Έτσι λοιπόν βγήκε μπροστά ο «ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣ ΟΜΙΛΟΣ» και θα προσφέρει αυτός τα καύσιμα, μετατρέποντας την "εθνική επέτειο" σε επίδειξη μεγαλείου της ψυχής των αστών!
Γιατί βλέπεις δεν είναι μόνο ο κόσμος της Διαπλοκής και της Διαφθοράς των τραπεζιτών-πετρελαιάδων-εκδοτών-καναλαρχών-κατασκευαστών με τους αστούς πολιτικούς.
Δεν είναι μόνο τα τεράστια χρέη τους και οι δωρεάν άδειες καναλιών κλπ.
Δεν είναι οι καταγγελίες του Σούρλα για το λαθρεμπόριο καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις, που έχει οδηγήσει ακόμη και σε πτώση πολεμικών αεροσκαφών.
Δεν είναι τα κέρδη τους από την προμήθεια καυσίμων στο ΝΑΤΟ και στις αμερικανικές βάσεις.
Κυρίως είναι τα αγνά τους συναισθήματα!!!
Όπως τα περιέγραψε ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος Γιάγκος στη Σύνοδο των συναδέλφων του στο Κατάρ όταν ζητούσε συμβόλαια για τους Έλληνες εφοπλιστές-κατασκευαστές-εμπόρους-ξενοδόχους κλπ, ως ανταμοιβή της ελληνικής συμμετοχής στο βομβαρδισμό της Λιβύης. Όταν εμείς πληρώναμε ένα (1) εκατομμύριο ευρώ τη μέρα, για 4,5 μήνες, καλύπτοντας μέρος των εξόδων της επιχείρησης της Συμμαχίας των Πρόθυμων Ιμπεριαλιστών κατά του Καντάφι.
Γιατί στον καπιταλισμό πρέπει να δώσεις για να πάρεις.
Για να γίνει η η Ελλάδα «Ισχυρή Δύναμη» στα Βαλκάνια έπρεπε να πάει ο ελληνικός στρατός σε Βοσνία-Κόσοβο και να περάσουν τα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα από τη χώρα μας. Και μετά ακολούθησαν οι Έλληνες επιχιρηματίες που άρπαξαν ό,τι μπορούσαν από τη λεηλασία των Βαλκανικών λαών. Για να κλείσουν δουλειές στο Ιράκ, για να κερδίσουν συμβόλαια οι εφοπλιστές, για να διεθνοποιηθεί δηλαδή σημαντικό τμήμα του ελληνικού αστικού κόσμου έπρεπε ο ελληνικός στρατός να συμμετέχει στην Κατοχή του Αφγανιστάν, να σταλούν στρατεύματα, πλοία-αεροσκάφη από την Σομαλία μέχρι το Λίβανο, από τη Λιβύη μέχρι τον Καύκασο.
Τότε απαιτούσαν θυσίες για την αστική Ελλάδα που διεκδικούσε Ζωτικό Χώρο, τώρα ζητούν τη θυσία μας για τα χρέη στους τοκογλύφους που προκάλεσε ο προηγούμενος γύρος κερδοφορίας τους.
Και τώρα οι ευνοημένοι των Μνημονίων, που μένουν στο απυρόβλητο της φορολογίας, που αυξάνουν τα κέρδη των τραπεζών τους, το παίζουν ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.
Γιατί, όμως, φέτος αυτός ο καημός με την Στρατιωτική Παρέλαση;
Γιατί ειδικά φέτος πρέπει να μας σηκώσουν το ηθικό όλοι αυτοί που εξαφάνισαν τα εργασιακά δικαιώματα και τις λαικές ελευθερίες;
Είναι τυχαίο ότι εδώ και καιρό μιλούν για την νεά Μεγάλη Ιδέα της ΑΟΖ και των ενεργειακών κοιτασμάτων, που φυσικά κρύβει τεράστια κέρδη για τους Έλληνες αστούς;
Αλλά είπαμε στον καπιταλισμό πρέπει να δώσεις για να πάρεις.
Μόνο που στους ανταγωνισμούς και τους πολέμους τους είμαστε εμείς οι χρηματοδότες σε φόρους και σε αίμα, είμαστε εμείς οι Αναλώσιμοι και το κρέας στα κανόνια τους.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Αλήθεια, τι έγιναν οι αποκαλύψεις του Βαξεβάνη και του ΗΟΤ DOC για τους τραπεζίτες-εφοπλιστές;
Πόσα χρόνια είναι απλήρωτοι οι ηθοποιοί του Μegaλου Καναλιού;


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου