Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Το ζεύγος Πάγκαλου τα έφαγε και σέρνει κόσμο στα δικαστήρια για να βγάλει το μήνα!



Την Πέμπτη 17/10/2013 εκδικάζεται η αγωγή του Πάγκαλου εναντίον του 28χρονου Βαγγέλη Μυτιληναίου.
Ο Πάγκαλος κι η γυναίκα του, ζητούν συνολικά από τον Βαγγέλη 2.000.000 ευρώ.
Ο λόγος;

Οι προβληματισμοί που είχε εγείρει σε άρθρο του ο κατηγορούμενος σε σχέση με την υποψηφιότητα της κ. Παγκάλου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Σαρωνικού γενικά και ειδικότερα ως προς το ζήτημα της ελεύθερης πρόσβασης στις ακτές της περιοχής, μιας και ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής φερόταν ως σύμφωνος με την ομολογουμένως σκανδαλώδη παραχώρηση των ακτών της περιοχής του Λαγονησίου σε ιδιώτες, επί των ημερών του κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Μετά το στραπάτσο στην αντιδικία με την Ελευθερία Ψυχογιού και την μη επιδίκαση αποζημίωσης 300.000 ευρώ, χώρια τα έξοδα της δίκης και την ανεπανόρθωτη ηθική βλάβη, το ζεύγος Πάγκαλου φέρεται να βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, στα όρια της ανέχειας.
Πέρα από τα ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά που απαιτεί ο Πάγκαλος και η γυναίκα του στις κατά καιρούς αγωγές που υποβάλλουν είτε ενάντια σε αγωνιστές που πρωτοστάτησαν στον αγώνα κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ στην Κερατέα ή σε πολιτικούς τους αντιπάλους, το ζήτημα που αναδεικνύεται από όλη αυτή την ιστορία είναι πως όποιος έχει διαφορετική άποψη από αυτούς θα διώκεται. Οποία αλαζονεία για λαγούς του αστικού πολιτικού συστήματος τύπου Πάγκαλου!
Ο υβριστής των πάντων, περίπου ένα χρόνο μετά την κατάθεση αγωγής από την γυναίκα του εναντίον του Β. Μυτιληναίου με την απαίτηση 1.000.000 ευρώ, σκέφτηκε ότι θίχτηκε κι η δική του τιμή και υπόληψη από το επίμαχο άρθρο και κατέθεσε και αυτός αγωγή διεκδικώντας επίσης 1.000.000. 
Ο Πάγκαλος γράφει στην αγωγή του: «ουδέποτε σκέφθηκα αλλά ούτε και επεδίωξα να προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου τόσο στην ιδιωτική μου ζωή όσο και στην Πολιτική τον Ελληνικό λαό δίνοντας αφορμή για σχόλια και κριτική». 
Ο "εύθικτος" λοιπόν Πάγκαλος και η γυναίκα του εξακολουθούν όχι απλά να προκαλούν αλλά διεκδικούν και την τρομοκράτηση όλων όσοι έχουν άλλη άποψη καθώς και την οικονομική τους εξόντωση. Ωστόσο εμείς "που δεν τα φάγαμε μαζί", δεν "μασάμε" από εκφοβισμούς και απαντάμε πάντα με αλληλεγγύη!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου