Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Επίθεση σύσσωμου του αριστερού και συστημικού κατεστημένου καταγγέλει το Δίκτυο για την Περιεκτική Δημοκρατία

-εφημερίδα συντακτών-μηλιός-ψαρράς-πρετεντέρης-omadeon-galaxyarchis-βαθύ κόκκινο-γκεμπελισμός.jpg
Στα πλαίσια του διαλόγου, δημοσιεύουμε ανακοίνωση του Δικτύου για την Περιεκτική Δημοκρατία που λάβαμε στο mail μας, προς την υπεράσπιση του Τάκη Φωτόπουλου σε σχέση με το άθρο του «Ο Περισπασμός της Χρυσής Αυγής» που γράφτηκε λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.  
Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, από την έναρξη λειτουργίας του ιστολογίου, δεν υπάρχει σχολιασμός εκ μέρους μας. 

kokkinostupos
Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Παύλου Φύσσα από μαχαίρι υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, ο Τάκης Φωτόπουλος (ΤΦ) έγραψε για την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 22/9 το άρθρο «Ο Περισπασμός της Χρυσής Αυγής». Σε αυτό το άρθρο φανέρωνε τον ρόλο της Χρυσής Αυγής (ΧΑ) στο σημερινό πολιτικό σκηνικό, ως μιας μη συστημικής οργάνωσης, (αντίθετα με αυτό που ισχυρίζονται διάφοροι «αντιφασίστες»), αλλά ούτε και αντισυστημικής (με την έννοια που ισχυρίζονται οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες).

Δεν είναι συστημική, γιατί βέβαια δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι είναι παρακρατική οργάνωση, όπως π.χ. ήταν η «Καρφίτσα» που δολοφόνησε τον Λαμπράκη, ούτε ξέρουμε πολλές άλλες συστημικές οργανώσεις που τις καταδιώκει ολόκληρη η Υπερεθνική Ελίτ (Στέητ Ντιπάρτμεντ, ΕΕ) αλλά και η Σιωνιστική που ζητούσε από καιρό τον εξοστρακισμό αν όχι την απαγόρευσή της (Anti Defamation League-ADL, Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο WJC, Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή–AJC, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος-ΚΙΣΕ κ.λπ.) και φυσικά ανάλογες «αριστερές» «προσωπικότητες» (Μίκαελ Λέβι, Κον Μπεντίτ, Σουλτς κ.α.)., ενώ τώρα μέχρι και ο τ. Υπ. Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης βγήκε να επιβεβαιώσει τα παραπάνω. Και φυσικά, αυτό έγινε ηλίου φαεινότερο τώρα που είναι φανερό ότι το σύστημα θέλει να συντρίψει τη Χ.Α, με τα ΜΜΕ να μην έχουν άλλο θέμα να ασχολούνται πια, περνώντας στα «ψιλά» ή ξεχνώντας εντελώς την οικονομική καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων που εντείνεται!. Όλα αυτά βέβαια δεν εμπόδισαν τους υβριστές και συκοφάντες του Τ.Φ να του κολλάν τις ταμπέλες του συνωμοσιολόγου, αντισημίτη κ.λπ., συνοδευόμενες από χυδαιολογίες εναντίον του.

Τέλος δεν είναι αντισυστημική οργάνωση με την στενή έννοια της οργάνωσης που στρέφεται κατά του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος, όπως άλλωστε καμιά ακροδεξιά ή εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση δεν ήταν ποτέ αντισυστημική με αυτή την έννοια. Με την ευρεία όμως έννοια του «αντισυστημικού» που ορίζει σαν «σύστημα» την συγκεκριμένη μορφή που παίρνει το καπιταλιστικό σύστημα σε κάθε ιστορική στιγμή, τότε η Χ.Α θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «αντισυστημική». Για παράδειγμα, την δεκαετία του 1930 το καπιταλιστικό σύστημα έπαιρνε την φιλελεύθερη μορφή που ελαχιστοποιούσε κάθε ενεργή κρατική οικονομική δραστηριότητα στην οικονομία για την επίλυση του προβλήματος της μαζικής ανεργίας (ως γνωστό οι Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές έχουν χαρακτηριστεί από ορθόδοξους –και όχι μόνο- οικονομολόγους ως οι πρώτοι Κεϋνσιανοί) αλλά και τη μορφή του προστατευτισμού, ενώ σήμερα παίρνει  την νεοφιλελεύθερη μορφή που επιβάλει η Νέα Διεθνής Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, με τις ανοικτές και απελευθερωμένες αγορές κεφαλαίου, εμπορευμάτων και (εν μέρει) εργασίας.

Όλα αυτά όμως αγνοούνται εντελώς από σύσσωμη την Αριστερά. Είτε γιατί δεν έχει ιδέα για την παγκοσμιοποίηση (όπως συμβαίνει με τους διάφορους Έλληνες Μαρξιστές της συμφοράς, σε αντίθεση με σύγχρονους διεθνείς Μαρξιστές που έχουν κάνει συστηματική έρευνα να δείξουν την ύπαρξη υπερεθνικής καπιταλιστικής τάξης, όπως ονομάζουν την Υ/Ε, και την καθοριστική σημασία της μαζικής εξάπλωσης των πολυεθνικών που σήμερα αποδεδειγμένα ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία) είτε γιατί προσπαθούν, εκ του πονηρού, να απορρίψουν κάθε τέτοια έννοια παγκοσμιοποίησης και παγκόσμιας διακυβέρνησης (όπως συμβαίνει συνήθως με διάφορους Σιωνιστές και φιλοσιωνιστές) που την χαρακτηρίζουν ως «συνωμοσιολογία». Και αυτό όταν ο ίδιος ο αρχισιωνιστής πρόεδρος του Σιωνιστικού Ισραήλ, Σιμόν Περές, σε πρόσφατη επίσημη ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο περιέγραφε πώς θα πρέπει να είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση που θα στηρίζεται στις πολυεθνικές![1]

Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Φασισμός μετατρέπεται από την «Αριστερά» αυτή σε αγαστή συνεργασία με το σύστημα, σε νούμερο ένα κίνδυνο για τα λαϊκά στρώματα, αποπροσανατολίζοντάς τα από τα πραγματικά αίτια της κρίσης και τον διάλογο για διέξοδο από αυτήν (Παγκοσμιοποίηση, ΕΕ).

Το άρθρο αυτό μετά την δημοσίευσή του από την Κ.Ε. είχε (όπως και τα προηγούμενα) μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο μιας και πληθώρα μπλογκς και sites το αναδημοσίευσαν, από την πατριωτική μέχρι την κομουνιστική «αριστερά». Ένα από τα sites που δημοσίευσαν κομμάτια από το άρθρο ήταν και η επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α με τίτλο «Κατάθεση έντιμου αριστερού : Η σιωνιστική ελίτ απαιτεί την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής». Με αφορμή αυτή την αναδημοσίευση και τον σχολιασμό μέρους του άρθρου από τους χρυσαυγίτες άρχισε για άλλη μία φορά ένας ιντερνετικός (και όχι μόνο) πόλεμος λάσπης και φίμωσης ενάντια τόσο της Περιεκτικής Δημοκρατίας όσο και του Τάκη Φωτόπουλου προσωπικά. Φυσικά, η χρήση ενός άρθρου της αριστεράς από μια ακροδεξιά οργάνωση και το ανάποδο δεν είναι κάτι ούτε πρωτοφανές ούτε χαρακτηρίζει κάποια συμβατότητα μεταξύ των εκατέρωθεν απόψεων, ειδάλλως η εγκωμιαστική αναδημοσίευση άρθρων του Τ.Φ παλαιότερα από τον Ριζοσπάστη, το Πριν, την Εποχή, τη Βαβυλωνία ή τον Οικονομικό Ταχυδρόμο θα έπρεπε να τον είχε κατατάξει σε πολλούς ετερόκλητους πολιτικούς χώρους!

Ας δούμε όμως τι έγραψαν σχετικά επώνυμοι και ανώνυμοι λασπολόγοι τόσο του «αριστερού» όσο και του συστημικού κατεστημένου.
 • Πρώτος, και αναμενόμενα, έσυρε το χορό, δηλαδή  την εκστρατεία κατασυκοφάντησης το γνωστό, πλέον, διαδικτυακό τρολ και γνωστός απο παλιά λασπολόγος Omadeon, (που είχε πρωτοστατήσει πέρσι σε πολύμηνη λασπολογική εκστρατεία κατά του δικτύου μας και του Τ.Φ), ο οποίος/α με ένα ολόκληρο κατεβατό ασυναρτησίας και διαστρέβλωσης προσπαθεί να χλευάσει την ανάλυση του Τ.Φ παραθέτοντας φαιδρά «επιχειρήματα». Μάλιστα, αποκάλεσε «ρεζιλίκι» το γεγονός ότι η ιστοσελίδα Iskra.gr (που διαχειρίζεται το Αριστερό Ρεύμα του Λαφαζάνη - ΣΥΡΙΖΑ) αναδημοσίευσε το άρθρο, με αποτέλεσμα, «κατά σύμπτωση», λίγες ώρες αργότερα να κατέβει από την ΊΣΚΡΑ, σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του ..Omadeon! Σαν να μην έφτανε αυτό, αποκάλεσε την «Ε» «πατσαβουροφυλλάδα» που φιλοξενεί εδώ και 25 χρόνια τη στήλη του Τ.Φ εγκαλώντας και αυτήν στην τάξη και καταλήγοντας με την έκκληση σε «Ε» και Ίσκρα: «ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ πια, να διαδίδετε τα μπουρδο-άρθρα του Τάκη Φωτόπουλου, ακόμη και όταν (σας) ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ βαθυστόχαστα, διότι είναι ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ από παρανοϊκές (και τώρα… φιλο-ναζιστικές - έστω και ακούσια ή έμμεσα, ιδέες!»(δική του η έμφαση). Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τελειώνει με ένα σαφώς απειλητικό ύφος που θα μπορούσε να είναι είτε κάποιου που μόλις δραπέτευσε από άσυλο ανιάτων ψυχοπαθών ή κάποιου με δύναμη στο σύστημα: «ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ τα καλά, ΠΡΙΝ τα ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ”.[2]  
Στη  συνέχεια, όταν ο Τ.Φ τον ανέφερε στο άρθρο του  στην «Ε» της 6/10, αυτός είχε το θράσος να γράψει στην ίδια την εφημερίδα για να...ζητήσει και τα ρέστα του, διαμαρτυρόμενος για τον «διασυρμό» του, και παριστάνοντας το θύμα! Και προχώρησε σε μια ακόμη καθαρά φασιστική ενέργεια για να φιμώσει τον Τ.Φ και την Περιεκτική Δημοκρατία. Προφανώς σε συνεργασία  με κάποιον ομοϊδεάτη-φιλαράκι του (αν δεν είναι ο ίδιος!) έβγαλαν μια ανακοίνωση που την έστειλαν  στα δεκάδες μπλογκς που αναδημοσιεύουν ανακοινώσεις μας με τίτλο «Κάτω τα χέρια από τους ανώνυμους bloggers» στην οποία, όπως φαίνεται,  ανέλαβαν αγώνα να προστατεύσουν τους δήθεν αδύναμους ανώνυμους bloggers σαν τον Omadeon από την επίθεση που τους κάνει «επώνυμος διανοητής, με πρόσβαση σε κομματικούς μηχανισμούς, κομματικές ιστοσελίδες και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες, εξυβρίζει σε σειρά κειμένων του και επίμονα, ανώνυμο blogger» (sic!)  Αμφιβάλλουμε αν ακόμη και ο Γκέμπελς θα έκανε παρόμοια δολιότητα να ταυτίζει την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο με την ελευθερία της λασπολογίας.

Είναι όμως φανερό, εκτός αν οι συντάκτες της ανακοίνωσης είναι ανίκανοι γραφής και ανάγνωσης, ότι ούτε ο Τ.Φ ούτε εμείς θα κάναμε ποτέ το παραμικρό να υπονομεύσουμε την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο ή οπουδήποτε αλλού. Η ελευθερία του λόγου όμως προϋποθέτει και την αυτοπειθαρχία των μπλόγκερς να μην βρίζουν και συκοφαντούν ανώνυμα ανθρώπους που επώνυμα αναλαμβάνουν την ευθύνη των λόγων τους, όπως ακριβώς κάνει ο Omadeon. Εκτός βέβαια (το πιο πιθανό) αν ο Omadeon και οι όμοιοί του στην πραγματικότητα διεκδικούν ελευθερία στη λασπολογία, και σε αυτό θα τους πολεμήσουμε με κάθε μέσο στη διάθεσή μας.
 • Όμως, δεν ήταν μόνο άθλιοι ανώνυμοι κουκουλοφόροι σαν τον Omadeon που μετείχαν στη λασπολογία, αλλά ακόμη και «έγκυρες», που παριστάνουν και τις «επαναστατικές», ιστοσελίδες όπως η Ίσκρα που μετείχαν έμμεσα σε αυτήν. Να πώς περιέγραφε ο Τ.Φ τον ρόλο της Ίσκρα σε σχέση με τον Omadeon, πιάνοντας το νήμα από το δεύτερο άρθρο του στην “Ε” της 29/9 «Ο Φασισμός των Αντιφασιστών» : «Στη συνέχεια (η Ίσκρα) ανέβασε μεν το περασμένο άρθρο μου, αλλά, σε κατάφωρη παραβίαση της ίδιας της δεοντολογίας της, δημοσίευσε μαζί και λασπολογικά σχόλια εναντίον μου κάποιου γνωστού διαδικτυακού λασπολόγου με το ψευδώνυμο «Omadeon», που (όπως παρόμοιοί του σε άλλες ιστοσελίδες) επανήλθαν για πολλοστή φορά με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και δυσώδη σχόλια κάτω από την ύποπτη κουκούλα τους, που ποτέ δεν θα δημοσιεύονταν επώνυμα στον μη κίτρινο Τύπο. Συνακόλουθα, αναγκάστηκα να ζητήσω ο ίδιος από την ιστοσελίδα αυτή να κατεβάσει το άρθρο και να μην αναδημοσιεύει πια άρθρα μου...»
 • Αμέσως μετά, η ομάδα του «Βαθύ Κόκκινο» που είχε συμμετάσχει στην ίδια εκστρατεία λάσπης πέρσι, ανέλαβε τη σκυτάλη με ένα γκεμπελικό δημοσίευμα «κομμουνιστικής» χροιάς που «κατά σύμπτωση» καταλήγει με ταυτόσημα συμπεράσματα όπως και ο λασπολόγος κουκουλοφόρος Omadeon: «Τι να πεις; Σκέτη κατάντια. Δεν με εκπλήσσει γιατί ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία αυτού του τύπου...Θλιβερή και η κατάληξη της «Ελευθεροτυπία» που φιλοξενεί τα κατάπτυστα άρθρα του Τάκη Φωτόπουλου». Τι να πει κανείς για τον κουκουλοφόρο αλήτη (που κάνει και τον  ...κομουνιστή) που έγραψε το σχόλιο αυτό -- και χρησιμοποιούμε εσκεμμένα γι’ αυτόν, όπως και για τον Omadeon και κάθε θρασύδειλο κουκουλοφόρο που λασπολογεί ανώνυμα, όρους που δεν μας ταιριάζουν, για να μας κάνουν μήνυση και να αναγκαστούν να βγάλουν τη κουκούλα τους για να δουν όλοι ποιοι και με τι θράσος μπορούν και μιλούν έτσι για καταξιωμένους ανθρώπους που επώνυμα καταθέτουν την άποψή τους και δεν κρύβονται κάτω από τις κάποτε ύποπτες κουκούλες τους.

Να αναφέρουμε εδώ ότι οι δύο αυτές πρώτες επιθέσεις των Omadeon και του Βαθύ Κόκκινο (που στηρίζουν ενεργά το εκφυλισμένο κομμάτι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – με θέσεις κατά καιρούς υπέρ ΕΛΕ, «Αριστερών Οικονομολόγων», Χρεολογίας, «Επαναστατών» στη Λιβύη, Συρία κλπ.) αποσιώπησαν αρχικά το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα της Χ.Α δημοσιεύτηκε και μέρος άρθρου του Δελαστίκ, στελέχους του ΝΑΡ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αλλά δεν περιμέναμε να δείξουν αμεροληψία αυτοί οι οποίοι συμπράττουν με τον Καμίνη στα «αντιφασιστικά μέτωπα».

 • Ακολούθως και ο Δημήτρης Φύσσας, ο οποίος τουλάχιστον γράφει επώνυμα (παρόλο που ελάχιστοι γνωρίζουν την ύπαρξή του), γράφοντας στην Athens Voice, αφού υιοθετεί τη γνωστή σε σιωνιστικά φερέφωνα, ταύτιση αντισιωνισμού και αντί-εβραϊσμού, ανακαλύπτει ότι υπάρχουν «Αριστεροί υπέρ της Χρυσής Αυγής», όπως είναι ο τίτλος του άρθρου του στο οποίο, πετώντας στο καλάθι των σκουπιδιών κάθε δεοντολογία, παραλείπει να δημοσιεύσει την πηγή του άρθρου του Τ.Φ. Ο Γκεμπελίσκος αυτός μιλά για «αντισιωνιστικό παραλήρημα του κ. Τάκη Φωτόπουλου, με τους πανταχού παρόντες διαχρονικά κακούς Εβραίους», είτε γιατί δεν έχει ιδέα για το συγγραφικό έργο του και τις πεντακάθαρες αντισιωνιστικές θέσεις του που δεν έχουν καμία σχέση με αντί-Εβραϊσμό, (αφού άλλωστε βασικές πηγές του είναι...Εβραίοι!), είτε, ακόμη χειρότερα,  γιατί ξέρει πολύ καλά τις πραγματικές θέσεις του Τ.Φ.!
 • Η «εναλλακτική» συστημική «free press»[3] φυλλάδα Athens Voice μας «τίμησε» και με δεύτερο άρθρο της όπου ανακαλύπτει ότι «Η Υπερεθνική σιωνιστική ελίτ» (sic) «ζητά την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής» (παρόλο που το άρθρο του ΤΦ μιλούσε για Υπερεθνική ελίτ και για Σιωνιστική ελίτ, αλλά ο Γκεμπελίσκος αυτός που έγραψε το άρθρο ταυτίζει τις δύο έννοιες τις για να «αποδείξει» τον αντισημιτισμό του συγγραφέα). Στο άρθρο αυτό ο/η συντάκτης πέφτει δικαιολογημένα από τα σύννεφα από το... πρωτάκουστο συμπέρασμα ότι «η βία της Χρυσής Αυγής δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τη βία της κοινοβουλευτικής Χούντας». Προφανώς για τους «αφελείς» αυτούς της μεταμοντέρνας συστημικής αριστεράς, δεν είναι βία να καταδικάζεις εκατομμύρια στη φτώχεια και τη πείνα, χιλιάδες στην αυτοκτονία και περισσότερες χιλιάδες να πεθαίνουν από έλλειψη στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης...
 • Από το χώρο της πατριωτικής «αριστεράς» στη συνέχεια εμφανίστηκε άρθρο του Γιώργου Καραμπελιά, γνωστού ινστρούχτορα μέρους της πατριωτικής «αριστεράς», ο οποίος έχει αποδεχτεί απόλυτα ΕΕ και καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση (που τα δικαιολογεί μάλιστα για ...πατριωτικούς λόγους!), και ο οποίος επινοεί ότι ο Τ.Φ αποτελεί (έστω άθελά του) υποστηρικτή της Χ.Α!.  Η πρεμούρα του κ. Καραμπελιά να μας βγάλει υπέρμαχους της Χ.Α είναι τέτοια που δύσκολα αποκρύπτει την αγωνία του να δηλώσει στο σύστημα ότι είναι ο «σωστός» εκπρόσωπος του πατριωτικού χώρου, με τις ...σωστές θέσεις για Ε.Ε. και παγκοσμιοποίηση--σε αντίθεση με τη Χ.Α που προφανώς του ..χαλούσε την «πιάτσα» των πιθανών υποστηρικτών του. Και καταλήγει με ...εκπληκτική διορατικότητα που (ενόψει των γεγονότων που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες, τα οποία δείχνουν τη φανερή προσπάθεια του συστήματος να συντρίψει για πάντα την Χ.Α), είτε προδίδει ότι ανήκει στην κατηγορία των «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι», είτε σε ακόμη χειρότερες και όχι τόσο αφελείς, κατηγορίες, πως: «Για όλα αυτά λοιπόν, και πολλά  ακόμα, θα πρέπει να χτυπηθεί η υποτίμηση της ναζιστικής απειλής (του τύπου «οι πραγματικοί φασίστες είναι η τρόικα»), και να γίνει κατανοητό, αντίθετα, πως η συντριβή σήμερα των ναζί δεν συμφέρει το σύστημα και τους τροϊκανούς, που τους είχαν έτοιμους ως εναλλακτικό κυβερνητικό εταίρο, αλλά αντίθετα τους αφαιρεί ένα χαρτί, και δίνει τη δυνατότητα σε κείνες τις δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις που διαθέτουν και πρόταγμα και πρόγραμμα να αναπτυχθούν» (δηλαδή, τον Γ. Καραμπελιά και το «Άρδην» του)!)
 • Ακολούθησαν διάφορα παπαγαλάκια της δεξιάς αλλά και αριστερής «διανόησης» και «δημοσιογραφίας» στα social media(twitter, facebook κ.λπ.), που συνήθως χωρίς να έχουν διαβάσει καν το άρθρο, ή διαβάζοντάς το όπως ήθελαν, ανακάλυψαν επίσης «Αριστερούς υπέρ της Χρυσής Αυγής» ανακυκλώνοντας την αρθρογραφία κυρίως της Athens Voice αλλά και αργότερα της Εφημερίδας Συντακτών. Επώνυμα παραδείγματα στο twitter αποτέλεσαν ο γνωστός συστημικός «φιλόσοφος» του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής, Πάσχος Μανδραβέλης, το στέλεχος της ΜΚΟ «Παρατηρητήριο δικαιωμάτων του Ελσίνκι» Παναγιώτης Δημητράς, του οποίου ο ρόλος ως σιωνιστικού και συστημικού φερέφωνου μας είναι από παλαιότερα γνωστός. Παράλληλα συκοφαντικά tweets προήλθαν και από την εκφυλισμένη αριστερά τύπου Press Project (που ομνύει στην ΕΕ και στους οργανικούς διανοητές της παγκοσμιοποίησης όπως ο Τσόμσκι), μέσω ακτιβιστών για τα «δικαιώματα» όπως ο Κωνσταντίνος Πουλής, που επίσης κουτοπόνηρα μίλησαν για άρθρο που βγάζει «αντισυστημική» τη Χ.Α., τη στιγμή που ο ίδιος ο Τ.Φ έκανε σαφή διαχωρισμό για μη συστημική, και όχι αντισυστημική, οργάνωση στο άρθρο. Αλλά και απο το χώρο της δημοσιογραφίας, παρουσιάστηκαν δημοσιογραφίσκοι (τύπου Λιάνας Σπυροπούλου) ή αντίστοιχοι κουκουλοφόροι «αναρχοπατερούληδες» του ΣΥΡΙΖΑ (galaxyarchis κ.α.) που δεν διστάζουν να χαρακτηρίζουν, φασιστικότατα αλλά και θρασύδειλα συγχρόνως,  τον Τ.Φ φρενοβλαβή, αντισημίτη ή φιλοναζί…Όλα αυτά σε μια συγχορδία από tweets αυτο-επιβεβαίωσης για το πόσο καλύτερη είναι η εφημερίδα-παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ και της Παγκοσμιοποίησης (Εφημερίδα των Συντακτών), σε αντίθεση με την Ελευθεροτυπία που δεν έχει πετάξει τον Φωτόπουλο κτλ. κτλ.
 • Όμως, το άρθρο του Δημήτρη Ψαρρά «Τα άρθρα Φωτόπουλου – Δελαστίκ που αθωώνουν τη Χρυσή Αυγή»στελέχους της ομάδας των Ιών οι οποίοι πρωτοστάτησαν στο κλείσιμο της Ελευθεροτυπίας, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα-απομίμηση της Ελευθεροτυπίας και όργανο του ευρώδουλου ΣΥΡΙΖΑ, «Εφημερίδα των Συντακτών», κερδίζει επάξια το εντυπωσιακότερο βραβείο γκεμπελισμού στη σχετική αρθρογραφία. Ο Τ.Φ. απάντησε στις κραυγαλέες λαθροχειρίες του Ψαρρά στην ΚΕ (29/9) με το άρθρο «Φασισμός και ψευτο-μέτωπα». Ο Ψαρράς με βασικό «επιχείρημα» ότι κομμάτια του άρθρου του ΤΦ προβλήθηκαν εγκωμιαστικά στο site της ΧΑ, κάτι που υποτίθεται «αποδεικνύει» ότι ο τελευταίος αθωώνει τη ΧΑ, (και αυτό όταν ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος έθεσε τον Τ.Φ. στο «ακροαριστερό» πολιτικό φάσμα που ντε φάκτο αναιρεί κάθε προσπάθεια «αθώωσης» της), προέβη σε άγριο «πετσόκομμα» και μια ξετσίπωτη διαστρέβλωση φράσεων, ώστε να «τεκμηριώσει» τη λασπολογία. Έτσι γράφει ότι ο Φωτόπουλος «μιλά για “βίαιες συγκρούσεις μεταξύ πολιτικών ομάδων της Ακροδεξιάς και της (αναρχικής συνήθως) Αριστεράς”, εξισώνοντας τον Γιώργο Ρουπακιά με τον Παύλο Φύσσα».   Στην πραγματικότητα όμως τα γραφόμενα του Τ.Φ. για το θέμα είναι: «Με την μαζική είσοδο της Χρυσής Αυγής (ΧΑ) στο Ελληνικό πολιτικό τοπίο, η οποία αποδεδειγμένα επιδιδόταν σε βίαιες επιθέσεις κατά ανίσχυρων μεταναστών που τους έφερε στη χώρα μας η παγκοσμιοποίηση, εισάχθηκε και το φαινόμενο παρόμοιων πολιτικών συγκρούσεων, όταν αριστερές ομάδες έκαναν τη δουλειά που δεν έκανε το Κράτος, προσπαθώντας να προστατεύσουν τα μεγαλύτερα θύματα της παγκοσμιοποίησης.» Δηλαδή, ο Φωτόπουλος όχι μόνο «δεν βάζει στο ίδιο τσουβάλι» αριστερούς σαν τον Φύσσα αλλά τους αποδίδει και εύσημα ότι κάνουν τη δουλειά προστασίας των μεταναστών που δεν κάνει το κράτος.

Στη συνέχεια, έχοντας φροντίσει πρώτα να αποκρύψει το παραπάνω,  για να δέσει η λοιδωρία του περί τσουβαλιάσματος, διαπιστώνει ότι ο Φωτόπουλος ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει μπει στο στόχαστρο της αριστεράς που (σκέτα) «προστατεύει τους μετανάστες». Όμως η όλη φράση του Φ. χωρίς τα γκεμπελικά πετσοκόμματα του Ψαρρά, είχε ως εξής:«Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και καιρό έχει ξεσηκωθεί κατά της ΧΑ όχι μόνο το ντόπιο κατεστημένο, αλλά και η εκφυλισμένη «Αριστερά» που υποστηρίζει τους μετανάστες, μαζί με τους Σύριους και Λιβύους «επαναστάτες» που έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στη σφαγή του Συριακού και του Λιβυκού λαού!» (δική μας έμφαση) Όπως είναι προφανές για οποιονδήποτε δεν ανήκει στην εκφυλισμένη «αριστερά» τύπου Ιών και Εφημερίδας Συντακτών που έχει επενδυμένο συμφέρον να διαβάζει αυτό που τη βολεύει, ο Φωτόπουλος έγραψε το παραπάνω για να καταδείξει την υποκρισία της «αριστεράς» αυτής στην οποία επάξια ανήκει και ο Ψαρράς. Δηλαδή μιας αριστεράς η οποία έχοντας δεχτεί απόλυτα παγκοσμιοποίηση και ΕΕ, πολεμά δήθεν για τους μετανάστες, την ίδια στιγμή που κάνει πλάτες σε σφαγές λαών από την υπερεθνική και σιωνιστική ελίτ!

Μετά ο Ψαρράς, διαστρεβλώνοντας για ακόμα μια φορά --όπως μάλλον είναι η κεντρική γραμμή αρκετών συντακτών της Εφημερίδας Συντακτών και της ομάδας των Ιών, οι οποίοι με συνεχείς τυφλές απεργίες στην Ελευθεροτυπία την απαξίωναν και μάλιστα ενώ γινόταν η  απεργία, αυτοι ετοίμαζαν πίσω από την πλάτη των εργαζομένων την δική τους  εφημερίδα- απομίμηση της Ελευθεροτυπίας και όργανο του «αντιμνημονιακού» ΣΥΡΙΖΑ--, γράφει ότι ο Τ.Φ. ισχυρίζεται πως «η φυσική βία δεν είναι χαρακτηριστικό αυτών των κομμάτων». Ο Τ.Φ. όμως γράφει (και εξηγεί) ότι: «η φυσική βία δεν είναι το ΚΥΡΙΟ χαρακτηριστικό ενός ‘φασιστικού’ κόμματος, όπως συνήθως υποστηρίζεται». Και αυτό διότι δεν είναι στοιχείο των προγραμματικών στόχων τους (φυσικά αποδείχθηκε ιστορικά ότι ήταν βασικό στοιχείο της δράσης τους, αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο πράγμα), και όχι ότι «δεν είναι χαρακτηριστικό» όπως διαστρέφει τη φράση ο Ψαρράς ώστε να ολοκληρώσει τις γκεμπελικές του αθλιότητες πως «Η εντελώς ανιστόρητη αυτή θέση δικαιώνει δηλαδή ακόμα και τον ιστορικό φασισμό», και προκειμένου στη συνέχεια να κάνει σε αγωνιστές για πάνω από μισό αιώνα, κήρυγμα για το Ολοκαύτωμα... Και αυτά όλα τα γράφει η γκεμπελική πένα του Ψαρρά για τον Φωτόπουλο που έχει ιστορική δράση ενάντια στην ΕΚΟΦ –κανονικά τέκνα των ταγμάτων ασφαλείας-, ενάντια στη Χούντα κ.τλ.. 

Και είναι μόνο μερικές από τις κραυγαλέες διαστρεβλώσεις που μόνο φανατικοί οπαδοί του...αντιφασίστα Γκέμπελς θα έκαναν. Καθόλου τυχαίο ότι στο τέλος του παραπάνω ανοσιουργήματος-«άρθρου» ο «δημοκράτης» Ψαρράς φαίνεται να ζητάει από την Ελευθεροτυπία, εστω έμμεσα,  να απομακρύνει τον Τ.Φ.

 • Τέλος, ως κερασάκι στη λίστα όλων των παραπάνω λασπολόγων δεν μπορούσε να μην προστεθεί και ο σταρ του MEGA και του ΒήματοςΓιάννης Πρετεντέρης που έχει διαπρέψει τις τελευταίες εβδομάδες να παριστάνει όχι μόνο τον ξερόλα τηλεπαρουσιαστή του συστήματος --ρόλος στον οποίο πάντα ειδικεύονταν (με το αζημίωτο και με το παραπάνω φυσικά!)--, αλλά τώρα και να διαπρέπει στο νέο του ρόλο ανακριτή, εισαγγελέα  και δικαστή που βγάζει αποφάσεις για όλα τα μέλη της Χ.Α, πετώντας θρασύτατα (αυτός και η Τρέμη, ο Τσίμας κ.λπ.) στα σκουπίδια όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες της αστικής δικαιοσύνης για το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου μέχρι την έκδοση  τελεσίδικης καταδικαστικής απόφασης κ.λπ.-- όμως κατά τα άλλα το ανεκδιήγητο φερέφωνο του κατεστημένου αγωνίζεται για την «δημοκρατία»! Ο γραφικός αυτός εξυπνάκιας που παριστάνει τον δημοσιογράφο δεν δίστασε να κατηγορήσει τον Τ.Φ για αντισημιτικές «γραφικότητες» και συνωμοσιολογίες, χωρίς προφανώς να έχει ιδέα για το τι γράφει ο Τ.Φ για τους Εβραίους και για το τι ρόλο έπαιξαν τα Σιωνιστικά «λόμπι» στην δίωξη της Χ.Α. (θέματα που εκθέσαμε νωρίτερα). Ή, ακόμη χειρότερα, έχοντας πλήρη γνώση, αλλά παίζοντας ρόλο άθλιου Γκεμπελίσκου, δεν διστάζει να πετά δυσώδεις συκοφαντίες για να υποστηρίξει τα αφεντικά του, τα οποία άλλωστε υποστήριζε παντα με ζήλο, υπονομεύοντας κάθε αγώνα των λαϊκών στρωμάτων κατά της Κοινοβουλευτικής Χούντας, από τη στιγμή  που άρχισε ο οικονομικός στραγγαλισμός τους.
 • Η αποκορύφωση όμως όλης αυτής της αθλιότητας είναι η, με «θεωρητικές» μάλιστα αξιώσεις, επίθεση του αρχι-Μαρξιστού της συμφοράς (με το αζημίωτο βέβαια αφού προφανώς ετοιμάζει τα μπαγκάζια του για «Μαρξιστής» Υπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σαν άξιος συνεχιστής του Στουρνάρα), του Γιάννη Μηλιού. Όπως είναι γνωστό, ο Μηλιός από τις πρώτες μέρες της κρίσης καταστροφολογούσε για τις συνέπειες τυχόν εξόδου μας από την ΕΕ, ακριβώς όπως έκαναν τότε ο Γιωργάκης, ο Παπακωνσταντίνου κ.λπ., Με άλλα λόγια, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη, δήθεν από «αριστερή» μεριά, στήριξη της καταστροφικής για τα λαϊκά στρώματα πολιτικής του Μονόδρομου, που αναπόφευκτα οδηγούσε στα Μνημόνια.

Στη συνέχεια, πρωτοστάστησε (μαζί με τους ΣταθάκηΤσακαλώτο κ.ά.) στην καθαρή εξαπάτηση του Ελληνικού λαού ότι θα μπορούσε να γίνει ουσιαστική διαπραγμάτευση μέσα στην ΕΕ, ενω βέβαια με το να δέχεται τις παραμέτρους του προβλήματος και κυρίως την ένταξη στην ΕΕ, καμιά ουσιαστική διαπραγμάτευση δεν ήταν δυνατή αφού η άλλη πλευρά είχε το όπλο της διακοπής της ρευστότητας (που το χρησιμοποίησε αποτελεσματικότατα στην περίπτωση της Κύπρου) ενώ η δική μας πλευρά δεν είχε κανένα όπλο αφού οι «εταίροι» μας ήξεραν πολύ καλά οτι ακόμη και η απειλή εξόδου από το Ευρώ (που επισείει ο Τσίπρας) ήταν κούφια, εφόσον χωρίς ταυτόχρονη έξοδο από την ΕΕ και εισαγωγή πολιτικής αυτοδυναμίας για να επιτευχθεί η αναδιάρθρωση της κατεστραμμένης μας παραγωγικής δομής (πολιτικές που όχι μόνο το κατεστημένο αλλά και η «Αριστερά» τύπου ΣΥΡΙΖΑ δεν διανοείται) η απλή έξοδος από το Ευρώ θα ήταν καταστροφική.

Τώρα, ο φαιδρός αρχι-Μαρξιστής της συμφοράς μέσω των «Θέσεων» του, προχωρά σε μια άλλη δολιότητα κατηγορώντας τον Τ.Φ ότι ανήκει στην «εθνικιστική» Αριστερά (ούτε καν στην πατριωτική όπου ανήκουν οι φίλοι του Καραμπελιάς και σία με τους οποίους βέβαια έχει ταυτόσημες απόψεις για την ΕΕ και την παγκοσμιοποίηση!). Και αυτό πού το στηρίζει;
 1. Πρώτον, σε μια άλλη δολιοφθορά που έκανε και ο Ψαρράς των Ιών, όπως είδαμε παραπάνω σχετικά με τους μετανάστες (Γράφει «Ο Τ. Φωτόπουλος και ο Γ. Δελαστίκ σε πρόσφατη αρθρογραφία τους θεωρούν ότι κατά των ναζιστών, τους οποίους τοποθετούν σε «εξωσυστημικό» πολιτικό χώρο, έχει ξεσηκωθεί «το ντόπιο κατεστημένο, συμπεριλαμβανομένης της εκφυλισμένης “Αριστεράς” που υποστηρίζει τους μετανάστες»).
 2. Δεύτερον, καταφεύγει σε μια καθαρή συκοφαντία, ότι δηλαδή ο Τ.Φ έχει εθνικιστικές ιδεοληψίες «που μετατρέπουν την ταξική πάλη σε πάλη των εθνών». Και αυτό, τη στιγμή που ο Τ.Φ έχει γράψει ολόκληρο θεωρητικό άρθρο για τις ταξικές διαιρέσεις στην σημερινή παγκοσμιοποίηση, για την οποία όμως ο αρχι-Μαρξιστής της συμφοράς είναι γνωστό ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα. Ευτυχώς όμως για τον Μηλιό, ο Omadeon τουλάχιστον συμφωνεί απόλυτα με αυτόν όταν γράφει για τον Τ.Φ (πιο χοντροκομμένα βέβαια) «Υποψιάζομαι πλέον για ΒΑΣΙΜΟΥΣ λόγους ότι έχουμε έναν... ιδιότυπο χαφιέ ανάμεσά μας (όσοι δηλαδή τον αναπαράγουν). (κατάλαβες ΠΟΙΟΝ εννοώ...) Έναν “βάσιμο λόγο" στον έδωσα ήδη. Ένας (άλλος) "βάσιμος λόγος" που αλίευσα (αλλού) είναι ότι... περιγράφει σαν καταδικασμένο να αποτύχει (αυθημερόν) ΚΑΘΕ εγχείρημα "εθνικής ανεξαρτοποίησης" σαν αυτό ακριβώς... που πρεσβεύει ο ίδιος, αλλά... τότε ΓΙΑΤΙ το πρεσβεύει? Μήπως... ΔΕΕΕΝ το πρεσβεύει, αλλά ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ?»
Είναι έκδηλο λοιπόν ότι το εν λόγω άρθρο του Τ.Φ. ενόχλησε όχι μόνο τις συστημικές δυνάμεις και τα παρακλάδια τους αλλά και τη σημερινή εκφυλισμένη «Αριστερά», καθώς μία τέτοια παρουσίαση της πραγματικότητας, τής χαλάει την οικοδόμηση του «Αντιφασιστικού Μετώπου» που πασχίζει με κάθε τρόπο να στήσει, ώστε να μπορεί στη συνέχεια, αν έλθει στην εξουσία, να συνεχίσει βασικά τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές της Κοινοβουλευτικής Χούντας, αλλά με «αριστερό» αντιφασιστικό μανδύα!  

Από την άλλη βέβαια μεριά αποτελεί επιβεβαίωσή μας ότι μία συνεπής αντισυστημική θέαση των σημερινών γεγονότων βρίσκει απέναντί της αυτούς ακριβώς που δεν τολμούν να αμφισβητήσουν τις βασικές δομές του συστήματος, όπως η ΕΕ και η καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση, και τώρα για να επιβιώσουν ξεκινούν αντιφασιστικό αγώνα, λες και ο φασισμός της ΧΑ οδήγησε τα λαϊκά στρώματα στη σημερινή καταστροφή!
9 Οκτωβρίου 2013
ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
http://periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-10-09/epithesi-aristeras-sistimatos

10 σχόλια:

 1. Ναι, και θα επιμείνω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.  Αει Σιχτίρ "κύριε" Φωτόπουλε.

  ΚΑΤΩ τα χέρια από το ΕΝΤΙΜΟ μπλογκ μου.

  http://omadeon.wordpress.com/2013/10/07/takis-fotopopulos-slanders-omadeon/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απίστευτη μαλακία άρθρο. Θυμίζει Χρυσαυγήτη σε παροξυσμό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο ΠεριεκτικοΔημοκρατες, αυτες ειναι ανακοινώσεις με στοιχεία και πάνω από ολα συνδεση γεγονότων σε λογική βαση και οχι τις συνηθεις αερολογίες. Για πολλους που γράφετε εχουμε πάρει χαμπαρι, σαν λαός θελω να πιστεύω , τι ρόλο παίζουν και ανηκετε στις λιγοστές πολιτικές δυνάμεις που ξεφτιλίζετε τους λαοπλάνους στα ¨Αριστερά´´ και ¨Δεξιά´´!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ λες?
   Εμένα με "έχεις πάρει χαμπάρι" δηλαδή?
   "τι ρόλο παίζω"
   Και μάλιστα "σαν λαός"?

   Με ξέρεις κι από χθες δηλαδή?

   ΤΙ ξέρεις πέρα από τα ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ που σκορπάει παντού ο Φωτόπουλος?

   @Κόκκινος Τύπος

   ΓΙΑΤΙ το αναδημοσιεύετε, αυτό το άρθρο?

   Αν είστε μέλος αυτής της... παρανοϊκής "περιεκτικής" (σε βοθρολύμματα) σέκτας που με στοχοποιεί, παρακαλώ να το ξέρω, για να... σας κατανοήσω.

   Αλλοιώς ΔΕΝ σας κατανοώ.
   (Εκτός αν... δεν διαβάζετε τους... παρανοϊκούς βόθρους που αναδημοσιεύετε)

   ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ

   ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

   Σκότωσε ΚΙ ΕΣΥ έναν ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ.

   ΜΠΟΡΕΙΣ.

   UPDATE 5: Η διαδικτυακή “βόμβα διασποράς λάσπης“ του Τάκη Φωτόπουλου πέρασε σε νέο κύκλο διάδοσης “viral“ [=μολυσματικό στο διαδίκτυο] όταν αναδημοσιεύτηκε και από το δυσώδες blog “Λημέρι” (μεγάλης κυκλοφορίας) με τον νέο τίτλο: ‘ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ” ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ‘.

   UPDATE 3: Το άρθρο του Τάκη Φωτόπουλου “Ο Φασισμός των αντιφασιστών” αναπαράχθηκε σχεδόν τυφλά, από πάρα πολλά blog και ειδησεογραφικά site, σαν βόμβα διασποράς (λάσπης) παντού στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής (9/10/2013) βρέθηκαν 36 αναδημοσιεύσεις (τουλάχιστον).

   http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8750.html -Περιβόητο Ακροδεξιό site που επιδιώκει στοχοποιήσεις αντι-φασιστών! Ο blogger Gerogriniaris γράφει σχετικά: “…Κατά την μεταφορά και μετονομασία του fasistas.blogspot στο dexiextrem.blogspot μεταφέρθηκαν και τα σχόλια όπου fasistas1, fasistas2 και fasistas3 (του οποίου το προφίλ παραπέμπει στο fasistes.blogspot.com) συνομιλούν με τους αναγνώστες ως συντάκτες του μπλογκ. Ακόμα και σε άλλα μπλογκ ή site σχολιάζανε οι “φασίστες” του πρώην fasistes.blogspot.com και τώρα dexiextrem.blogspot.com αλλά και αναρτήσεις όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως το Δεξί εξτρέμ ξεκίνησε ως fasistes.blogspot.com..,.”
   http://www.trelokouneli.gr/o-fasismos-ton-antifasiston: ειδησεογραφικό blog μεγάλης κυκλοφορίας, με επευφημίες ναζιστών στα σχόλια.

   Διαγραφή
  2. Δεν βαρέθηκες να κάνεις τις ίδιες παρατηρήσεις προς τους διαχειριστές του Κόκκινου Τύπου κάθε φορά που αναρτάται κείμενο του Τάκη Φωτόπουλου ή του Δικτύου για την Περιεκτική Δημοκρατία;

   Η εισαγωγή πριν την ανακοίνωση της Περιεκτικής Δημοκρατίας ακριβώς αυτό το σκοπό είχε: Να αποφευχθούν ερωτήσεις τύπου "γιατί το αναδημοσιεύετε αυτό το άρθρο;" Εκτός φυσικά αν....δεν τη διάβασες.

   Κατά τα λοιπά, ο σχολιασμός είναι ελεύθερος αρκεί να αποφεύγονται οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί.

   Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να υποβάλεις κάποιο σχόλιο κάτω από ανάρτηση του ιστολογίου, προσπάθησε να αλλάξεις το ύφος σου αν θες να δημοσιευτεί.

   Καλή συνέχεια

   Διαγραφή
  3. "αρκεί να αποφεύγονται οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί."???

   Το άρθρο βρίθει από... όχι ΑΠΛΩΣ υβριστικούς χαρακτηρισμούς, αλλά βρωμερή λάσπη ΜΑΖΙ με άκρως υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

   Αναπαραγόμενο από πλήθος μπλογκ δημιουργεί ΒΟΜΒΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΛΑΣΠΗΣ.

   Ψηφιακό ΔΙΑΣΥΡΜΟ. Πως το λένε?

   Αλλά μάλλον... δεν καταλαβαίνετε τίποτα.

   Διαγραφή
 4. [...]
  Στη συνέχεια, έχοντας φροντίσει πρώτα να αποκρύψει το παραπάνω, για να δέσει η λοιδωρία του περί τσουβαλιάσματος, διαπιστώνει ότι ο Φωτόπουλος ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει μπει στο στόχαστρο της αριστεράς που (σκέτα) «προστατεύει τους μετανάστες». Όμως η όλη φράση του Φ. χωρίς τα γκεμπελικά πετσοκόμματα του Ψαρρά, είχε ως εξής:«Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και καιρό έχει ξεσηκωθεί κατά της ΧΑ όχι μόνο το ντόπιο κατεστημένο, αλλά και η εκφυλισμένη «Αριστερά» που υποστηρίζει τους μετανάστες, μαζί με τους Σύριους και Λιβύους «επαναστάτες» που έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στη σφαγή του Συριακού και του Λιβυκού λαού!» (δική μας έμφαση)

  Και ΤΙ σημασία έχουν οι εμμονές του Φωτόπουλου με Συρία και Λιβύη?

  Αυτό που λέει ο Ψαρράς ΠΑΛΙ ισχύει, χωρίς κανένα "γκεμπελισμό" εκ μέρους του.

  Κι αυτό που παράθεσα από το Φωτόπουλο είναι της μορφής
  "Εγώ δεν είπα ράβδος, είπα ράβδος και στη γωνία βρέχει".

  ΤΡΙΧΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΣ και παραλογισμοί μαζί με ΤΟΝΟΥΣ λάσπης
  (ιδιως σε μένα προσωπικά).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ο 11:32 είμαι πάλι και από οτι φαίνεται οι ΠεριεκτικοΔημοκράτες έπεσαν διάνα σε αυτά που έγραψαν, αλλοιώς δεν δικαιολογείται η εμμονή σου. Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οτι είσαι λασπολόγος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή