Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αυτό που όλοι περιμέναμε: το ανοιγμα του βόθρου από Καρατζαφέρη για τις μεταγραφές του Σαμαρά!


 

Ναι, επιτέλους! Tα συρτάρια της ακροδεξιάς ξεκλειδώθηκαν, o οχετός μόλις άνοιξε! Ο Καρατζαφέρης είναι πλέον σε δύσκολη θέση και είναι αναγκασμένος να βγάλει στη φόρα πολλά από όσα φανταζόμασταν ή γνωρίζαμε στο περίπου για τους τηλεβιβλιοπώλες και τους άλλους του ΛΑΟΣ. Αλλά καλό είναι να τα ακούσει κι ο κόσμος για να καταλάβει και τι μαγαζί ήταν το ΛΑΟΣ αλλα και τι μαγαζί ήταν και είναι η ΝΔ. 

Το καλύτερο ξεκατίνιασμα γίνεται “από-τα-μέσα”! Και ένας λόγος που αξίζει να ασχοληθεί και να τα αναπαράγει η Αριστερά αυτά που λέει ο Καρατζαφέρης είναι γιατί, με την πίκρα που έχει, μπορεί ο ίδιος και το υλικό που θα ξερνάει να γίνουν ένας από τους βασικούς διεμβολητές του “Νέου Δεξιού Συνοθυλεύματος”. Του κόμματος-transformer που έχει φτιάξει ο Σαμαράς, κυρίως με ακροδεξιές μεταγραφές. Στις επόμενες εκλογές… άιντε και τον Κασιδιάρη! Καλά να λέμε που δεν προλαβαίνει να βγάλει μαλλί σε 20 μέρες γιατί αλλιώς…

 
Ας ξεκινήσουμε παρακολουθώντας μία χαλαρή κουβέντα με τα “καλόπαιδα που κρύβονται πίσω από τα στριγκάκια των γυναικών τους“, (δε το λέω εγώ, ατάκα Καρατζαφέρη είναι! (δείτε στη συνέχεια)

Πλεύρης και Γεωργιάδης παλεύουν προεκλογικά από διαφορετικά κόμματα. Ο μεν πρώτος μιλάει για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε., ο δε δεύτερος εξηγεί στον πρώτο ότι ο πολιτικός χάρτης έχει αλλάξει και ότι ουσιαστικά όσα έλεγε ο ΛΑΟΣ εξυπηρετούνται μέσα από μία μεγαλύτερη παράταξη που μπορεί να έχει την εξουσία (και έχει απόλυτο δίκιο καθώς έχει ΛΑΟποιηθεί η ΝΔ). Ενδιαφέρον έχει το βίντεο μετά το 4.30′



Μετά ο Θάνος το σκέφτηκε αλλιώς, πήρε και το εναπομείναν δεύτερο τσεκούρι του ΛΑΟΣ μετά τον Βορίδη, ποδοσφαιρικό αυτή τη φορα, τον Ανατολάκη και πήγαν να βρουν τον αρχιβοσκό Σαμαρά. Κρίμα ρε Θανάση, φτού σου… λίγη τσίπα! Για ποιόν δουλεύανε οι άνθρωποι? Πάλι καλά που κάθισε και λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους!

Πάμε τώρα στο κυρίως πιάτο: την εκπομπή του Καρατζαφέρη που ξανα-ξεσαλώνει…  Στην εκπομπή έχει μπόλικο υλικό με βίντεο από “κωλοτούμπες” των πρώην του ΛΑΟΣ! Δείχνει ξανά και ξανά ποιοι τον χειροκροτούσαν όταν έλεγε τον Σαμαρά Τρελαντώνη.



Ειδικά για τον Βελόπουλο αναφέρει ότι “ξέχασε όταν τρέχαμε να τον σώσουμε“, αναφέροντας συγκεκριμένες υποθέσεις -κι όχι γενικά αερολογίες- διαφθοράς, εγκληματικότητας και παρανομίας που ήρθαν στο φως τους τελευταίους μήνες και αφορούσαν τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι και Γιοσάκη ανέφερε υπονοώντας ότι ο Βελόπουλος είχε όλο και κάποια σχέση με ό,τι βρωμιά έβγαινε από βόρεια Ελλάδα!

Για τον Ανατολάκη μίλησε απαξιωτικά, λέγοντας πως για τα σοβαρά θέματα μιλούσε με την γυναίκα του βουλευτή, αφού ο ίδιος δεν έχει άλλο προσόν πέρα από τα πόδια του, στο παρακάτω βίντεο κάποιες καλές φάσεις, δυστυχώς όχι ποδοσφαιρικές, του κ. Ανατολάκη)!


Πέρα από το λογικό ενδιαφέρον για να μάθει ο κόσμος το παρασκήνιο, αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Σαμαρά προεκλογικά της 6ης Μαϊου 2 φορές και ότι ο Σαμαράς του πρότεινε “πάρε 2-3 από το κόμμα και έλα στη ΝΔ“. Προφανώς το έμαθαν τα υψηλόβαθμα στελέχη και διαλύθηκε το μαγαζί, διότι σιγά μη χαραμίσουν την καριέρα τους για τον σεξολόγο και κάποιους άλλους καμμένους του ΛΑΟΣ!

Δείτε όλη την εκπομπή του, είναι διδακτική!

Κλείνοντας, μιας και για Βορίδη δε θα τον ακούσετε να μιλάει όσο για τους άλλους διότι υπάρχουν απειλές εκατέρωθεν για μηνύσεις, να πούμε ότι όταν προσχώρησε στη ΝΔ ο τελευταίος, ο Καρατζαφέρης είχε πει : “η ΝΔ μόλις απέκτησε έναν ακόμα επίδοξο αρχηγό“, ενώ σε συνέντευξη σε περιοδικό είχε πει για Βορίδη και Γεωργιάδη σχετικά με την ολιγοβδόμαδη υπουργεία τους: “Ήταν τυχερά και τα δύο παιδιά. Γιατί ο μεν ένας πήγε στους εφοπλιστές και ο άλλος πήγε στους μεγαλοεργολάβους. Και νομίζω ότι τους δινόταν μια ευκαιρία να κάνουν πολύ καλές δημόσιες σχέσεις κλπ“.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου