Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΝΩΤΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ



Στα αγωνιώδη ερωτήματα της λαϊκής οικογένειας σε Ελλάδα και Τουρκία για το τι θα γίνουν οι ΑΟΖ, ποιος θα εκμεταλλευτεί το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, ποιο το μερίδιο του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, του Μυτιληναίου και των όμοιων τους Τούρκων επιχειρηματιών επιχειρεί να απαντήσει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Καρατζαφέρης, η Μπακογιάννη, ο Καμμένος και οι αλήτες φονιάδες της Χρυσής Αυγής.

Α να χαθείτε ρε…




Μας θέλετε εχθρούς, κρέας στα κανόνια σας και μας καταντήσατε έτσι:



 
Συνωστισμός προκλήθηκε στην Αδριανούπολη όταν στα πλαίσια της διανομής των εκδηλώσεων για την Γέννηση του Προφήτη, μοιράστηκε πιλάφι με κρέας και αρνιάνι.

Κατά τις εκδηλώσεις για την Γέννηση, στην πλατεία Σελιμιέ που οργανώθηκαν από το Ίδρυμα Μιμάρ Σινάν,μετείχαν περίπου 3 χιλιάδες άτομα. Εδώ αναγνώσθηκαν προσευχές και ακολούθως έγινε επίδειξη από ομάδα στρατιωτικής Οθωμανικής μουσικής.¨ όταν στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε πιλάφι με κρέας και αριάνι, αυτοί που θέλαν να πάρουν προκάλεσαν συνωστισμό. Παρά την προειδοποίηση αυτών που μοίραζαν πως ¨έχει για όλους¨ ο συνωστισμός δεν αποφεύχθηκε. Μάλιστα κατά την διάρκεια του συνωστισμού κάποιοι κινδύνεψαν να ποδοπατηθούν. Ο συνωστισμός περατώθηκε όταν τέλειωσε το πιλάφι με κρέας και το αριάνι. Και όσοι πήραν χόρτασαν τρώγοντας στις γύρω περιοχές του πρασίνου.

Γέμισε με συσσίτια όλη η Ελλάδα!


Κατακόρυφη αύξηση του ποσοστού των πολιτών που σιτίζονται στα συσσίτια, η οποία έφτασε το 85% μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες, τεράστια προβλήματα ανεργίας... φαινόμενα υποσιτισμού μεταξύ… μαθητών και ανασφάλεια στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι, συνθέτουν αυτή τη στιγμή την εικόνα της κοινωνίας στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Έτσι, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο, το σύνολο των σιτιζόμενων από τη Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ήταν 2.445 άνθρωποι, σήμερα ο αριθμός τους έφτασε τους 4.178 ενώ τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν μόλις 1.387. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι τα εντονότερα κοινωνικά προβλήματα παρατηρούνται στην περιοχή του Ευόσμου.

Την ίδια στιγμή, η Μητρόπολη έχει λάβει μέριμνα για την εξασφάλιση του σχολικού κολατσιού διακοσίων περίπου παιδιών, μετά από συνεννόηση των υπευθύνων της με τις οικογένειες των μαθητών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οι οικογένειες αυτές προμηθεύονται τα τρόφιμα από την ενορία τους, με διακριτικό τρόπο και χωρίς να το γνωρίζουν τα παιδιά.

Ο εργαζόμενος λαός μας μετατράπηκε σε «ζητιάνο»!

Να ζούμε στα συσσίτια της εκκλησίας που κρατά στο Αφορολόγητο την τεράστια περιουσία της…

Που ο εκλεκτός υπαλληλάκος πρωθυπουργός του ΣΕΒ, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, ο Παπαδήμος πλήρωσε 511 ευρώ φόρο για αποδοχές 2.238.484 ευρώ!

Όπου πλουτοκράτης δηλώνει ατομικό ετήσιο εισόδημα κάτω από32.000 ευρώ, λιγότερα δηλαδή απ' όσα δηλώνει ένας μισθωτός των 2.300 ευρώ(μεικτά). Όπου συνάδελφος του πλουτοκράτης δηλώνει ατομικό ετήσιο εισόδημα12.419 ευρώ, κάτι ελάχιστα δηλαδή πάνω από το περσινό αφορολόγητο για τους μισθωτούς.

Αυτή είναι η αστική Ελλάδα των δις ευρώ καταθέσεων και off shore για τον κόσμο του πλούτου, αλλά και των 300-400 ευρώ μισθό και σύνταξη, των σχολείων χωρίς βιβλία και με μαθητές που λιποθυμούν από την πείνα, των κλειστών νοσοκομείων-πανεπιστημίων, των 1,5 εκατομμυρίου ανέργων.

Μαυρίστε τους - Κανένας να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΥΡΟ στον ακροδεξιό λαϊκισμό του Καμμένου και στις ναζιστικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

Καλούμε τους εργαζόμενους σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη δημιουργία ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού ρεύματος ενάντια στις κυβερνήσεις της αντεργατικής λαίλαπας, του ακραίου κρατικού αυταρχισμού και της πολεμοκαπηλείας, μπλοκάροντας τους εξοπλισμούς, παλεύοντας για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος που γεννά καταπίεση, εκμετάλλευση, πόλεμο και παράλληλα, κέρδη. 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου