Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Προεκλογική παραπλάνηση...



Γρηγοριάδης Κώστας
ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ το ΠΑΣΟΚ! Είναι τουλάχιστον προκλητικό να μας μιλάνε τα στελέχη του για κινδύνους «εκφασισμού της κοινωνίας» και οι εφημερίδες τους να μας παρουσιάζουν συνολικά το ΠΑΣΟΚ ως ...θύμα επιθέσεων της ακροδεξιάς.
Είναι επίσης αστείο να βλέπουμε τους ΠΑΣΟΚους «ανήσυχους» και «ευαίσθητους» για τα φαινόμενα ενίσχυσης της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η διπροσωπία και η κουτοπονηριά τους δεν έχουν όρια.
Δηλαδή, περιμένουν να ξεχάσουμε ότι όχι απλά εξέθρεψαν, αξιοποίησαν και νομιμοποίησαν την ακροδεξιά και στη συνέχεια ...συγκυβέρνησαν και μαζί της; Δεν έχουν περάσει άλλωστε και 50 χρόνια από τότε. Απλά μερικοί μήνες.

Μήπως δε θυμόμαστε ποιος αναγόρευσε τον ΛΑ.Ο.Σ. (τα ...ξαδέρφια της «Χρυσής Αυγής» δηλαδή) «υπεύθυνη δύναμη», ποια κανάλια τον πρόβαλλαν όσο δεν πάει και ποιοι αποκαλούσαν τον Καρατζαφέρη «φίλο» τους;


Οπότε ας το ...κόψουν τώρα το παραμύθι. Οχι μόνο γιατί κανείς δεν τους πιστεύει αλλά γιατί στη δουλειά που θέλουν δηλωμένα να κάνουν - δηλαδή τις πολιτικές εξαθλίωσης του λαού προς όφελος του κεφαλαίου - θα έχουν την ακροδεξιά σύμμαχο.

Μαζί θα είναι εκεί που απεργούν εργάτες για να «σπάνε» τις απεργίες, μαζί θα είναι όπου υπάρχουν εστίες αντίστασης και κινητοποιήσεις για να προβοκάρουν, μαζί θα είναι όπου οι εντολοδότες τους τους χρειάζονται.

ΚΙ ΟΣΟ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ασχολούνται με τις εκλογές οι φορολογικοί μηχανισμοί τους καραδοκούν και περιμένουν ανυπόμονα να ...στείλουν ραβασάκια.

Στοίβες οι ειδοποιήσεις για είσπραξη φόρων - όπως αναφέρουν δημοσιεύματα - αφού είναι να εισπραχθούν καμιά δεκαριά από δαύτους. Από τέλη επιτηδεύματος μέχρι τέλος ακινήτων για το 2009 και δε συμμαζεύεται.

Φυσικά όλα αυτά μετά τις εκλογές μιας και η ημερομηνία αποστολής ειδοποιητηρίων ορίστηκε για μετά τις 15 Ιούνη.


Παπαγεωργίου Βασίλης




Προσπαθούν να «κλέψουν» την ψήφο του λαού τώρα και ...ύστερα θα έρθει ο λογαριασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου