Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΜΑΘΗΤΗ: ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΑΡΙΕΡΑ" ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

Μία ομάδα της Ζ ΜΑΚ και δύο διμοιρίες ειδικές στην «καταστολή πλήθους» μεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο Παπάγου για την ενίσχυση των μέτρων φρούρησης

Μία ομάδα της πλέον απόρρητης μονάδας των Ενόπλων Δυνάμεων μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο Παπάγου, δηλαδή στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας για να αντιμετωπίστουν οι εργατικές αντιδράσεις όπως αυτές των απλήρωτων για μήνες εργαζόμενων στον Σκαραμαγκά. Οι άντρες της Ζ ΜΑΚ θεωρούνται οι πλέον σκληροτράχηλοι κομάντος του ελληνικού στρατού και ήδη ενισχύουν τις περιπόλους στο εσωτερικό του στρατοπέδου Παπάγου και τις σταθερές σκοπιές.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Θυμόμαστε όλοι τις χθεσινές διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του ΥΕΘΑ Π. Μπεγλίτη ότι στον Απεργοσπαστικό στρατιωτικό μηχανισμό που στήνουν δε θα συμμετείχαν Φαντάροι. Αντίθετα, για να μην αντιμετωπίσουν τη γενικευμένη κοινωνική οργή από τη μετατροπή των στρατιωτών που έχουν ορκιστεί να Φυλάνε την Άμυνα της χώρας και να Προστατεύουν το Σύνταγμα, διαβεβαίωσαν ότι ενάντια στους ηρωικούς απεργούς των ΟΤΑ θα στείλουν μόνο μόνιμο προσωπικό και μάλιστα με επαγγελματικό δίπλωμα.

Όλα αποδείχτηκαν Ψέματα. Απάτη. Κοροϊδεύουν στυγνά την κοινωνία προκειμένου να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετούν! Τώρα ανακοινώνει το ΓΕΕΘΑ ότι έχει έτοιμα οχήματα, 171 οδηγούς και 500 στρατιώτες, που θα συμμετάσχουν «εθελοντικά» !

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-"ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΡΟΘΥΜΩΝ" ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πόσους Αφγανούς σκότωσαν οι Έλληνες Μισθοφόροι στη μάχη της Καμπούλ;

Αν παρακολουθήσουμε τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στην έναρξη της Εαρινής Επίθεσης της Αφγανικής Αντίστασης, η οποία είχε εκδικητικό χαρακτήρα για τα ειδεχθή εγκλήματα του ΝΑΤΟ που είχαν... προηγηθεί, διαπιστώνουμε μια υποτίμηση του κινδύνου που αντιμετώπισαν οι Έλληνες στρατιωτικοί εξαιτίας των σοβαρών στρατιωτικών επιχειρήσεων που εκδηλώθηκαν στην Καμπούλ και σε σημαντικές αφγανικές πόλεις. Το onalert.gr επισημαίνει». Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που επιχειρεί να καθησυχάσει και χρησιμοποιώντας επιχειρησιακή γλώσσα, υποβαθμίζει το γεγονός, μεταφέροντας παράλληλα ένα κλίμα ετοιμότητας, πριν και μετά την εκδήλωση της επίθεσης: «Την 15 Απριλίου 2012 και ώρα 13:46 (ώρα Ελλάδος), το στρατόπεδο στην Καμπούλ του Αφγανιστάν, στο οποίο στρατωνίζεται η Ελληνική Δύναμη, μαζί με άλλες Συμμαχικές Δυνάμεις, δέχτηκε πυρά ελαφρών όπλων πεζικού και αντιαρματικών όπλων από αγνώστους. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων επιθέσεων κατά κυβερνητικών κτηρίων και στρατοπέδων στην περιοχή της Καμπούλ και άλλων περιοχών του Αφγανιστάν. Οι Ελληνικές και Συμμαχικές Δυνάμεις ανταπέδωσαν αμέσως τα πυρά και το συμβάν έληξε χωρίς να υπάρξει κανένας απολύτως τραυματισμός. Το στρατόπεδο παραμένει σε συναγερμό και απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις από τον Συμμαχικό Διοικητή της Καμπούλ». (ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

ΣΤΡΑΤΟΣ-ΜΠΡΑΒΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ/ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΝΑΤΟ-Ε.Ε.

Η αρθρογραφία της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,σχετικά με την ύπαρξη κυκλώματοςστρατολόγησης ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ από τις ΜΥΑ, που στέλνονται στην Ερυθρά Θάλασσα σχεδόν κάθε βδομάδα, ως μπράβοι στα πλοία των Ελλήνων εφοπλιστών για 7.000-8.000 ευρώ, αποδεικνύει ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία παίζει ακριβώς τον ίδιο ρόλο που παίζει και η κυβέρνηση, εκμεταλλευόμενη το κράτος.
Από τη μια μεριά, υπάρχουν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οι οποίες έχουν στείλει 9 φρεγάτες μέχρι τώρα στα περάσματα της Σομαλίας, συμμετέχοντας στις αποστολές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ Atalanda και Ocean Shield, υποχρεώνοντας τον λαό μας σε ένα υπέρογκο κόστος της τάξης των 20 εκατ. ευρώ, ενώ διαπραγματεύονται την αγορά ακόμη 6 φρεγατών ωκεάνιων προδιαγραφών, όπου μόνο το κόστος κατασκευής φτάνει τα 6 δις ευρώ, προκειμένου να υπερασπίσουν τα ελληνικά και υπερεθνικά εφοπλιστικά συμφέροντα.
Από την άλλη μεριά, έχουμε στρατολόγους-απόστρατους των ΜΥΑ, που σε συνεργασία με το διοικητή της ΜΥΑ ο οποίος εκδίδει τις άδειες και εξασφαλίζει ότι οι μισθοφόροι δεν θα έχουν υπηρεσία και γνωστή εταιρεία Securityπου κάνει τις επαφές με τους εφοπλιστές και κλείνει τα συμβόλαια, αλλά και κρατικές υπηρεσίες που διευκολύνουν την παράνομη έξοδο από τη χώρα των Μισθοφόρων της ΜΥΑ, οργανώνουν την συστηματική αποστολή ανδρών των ΜΥΑ σε Πακιστάν και Σαουδική Αραβία, οι οποίοι επιβιβάζονται σε φουσκωτά και συνοδεύουν τα πλοία των Ελλήνων εφοπλιστών στις επικίνδυνες να δεχτούν πειρατική επίθεση διαδρομές.

Η 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ

Οι φωτογραφίες ένοπλων ανδρών της 71ης Ταξιαρχίας προκαλούν συγκεκριμένα ερωτήματα:
Τα ερωτήματα είναι πάρα πολύ συγκεκριμένα και απαιτούν απαντήσεις και όχι υπεκφυγές:

•έχει αλλάξει ο ρόλος της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας;
•μετά από τις σκοπιές στο ΥΕΘΑ και την περίμετρό του θα βλέπουμε ένοπλους της 71ης Ταξιαρχίας και σε μαζικές εκδηλώσεις ,όπως οι παρελάσεις και τελικά ακόμη και σε διαδηλώσεις;
•ποιος έχει την ευθύνη για την όλο και συχνότερη παρουσία στρατού ,στον δρόμο;
•επανέρχονται οι “εισηγήσεις” που είχαν γίνει το Δεκέμβριο του 2008 κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και προέβλεπαν χρήση στρατιωτικών δυνάμεων για καταστολή;

Πολύ επικίνδυνες εξελίξεις με την χρήση των Ειδικών Δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας, ως Αστυνομική Δύναμη που συμβάλλει στην καταδίωξη συμμορίας

Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος λαμβάνουν αποφάσεις που προκαλούν εξαιρετικής σημασίας δεδομένα για τη χρήση του στρατού ως δύναμη καταστολής.

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε μια επικίνδυνη επίδειξη πυγμής και στέλνοντας μηνύματα αυταρχισμού με πολλούς αποδέχτες, σε πλήρη συνεργασία με τον πάντα «συνεργάσιμο» ΑΓΓΕΘΑ Κωσταράκο διέταξε Βατραχάνθρωπους του Λιμενικού Σώματος και άνδρες των ΕΤΑ, να συμβάλλουν στην επιχείρηση εντοπισμού των πέντε δραπετών στην ορεινή Ναυπακτία, εφαρμόζοντας τακτικές ανταρτοπόλεμου! Ουσιαστικά πρόκειται για επιστράτευση των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να συμβάλλουν στην ανεπιτυχή μέχρι τώρα απόπειρα του υπουργού ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδια να επιδείξει πολιτική Μηδενικής Άνοχης, καθώς εκτιμούν ότι η μέχρι τώρα εγκληματική δράση των δραπετών δικαιολογεί και κάνει ανεχτό στην κοινή γνώμη ένα συντριπτικό χτύπημα από τις καταστλτικές δυνάμεις, απειλώντας όμως με εκατόμβη θυμάτων και από τις δύο μεριές.
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες στην επιχείρηση συμμετέχουν 10 άνδρες του Λιμενικού και 12 άνδρες από τα ΕΤΑ. Η παρουσία τους έχει τον "μανδύα" άσκησης με την κωδική ονομασία "Εύηνος" και μεταφέρθηκαν εκεί με πτήση Chinook. Η χρήση των ανδρών των ειδικών δυνάμεων δεν είναι η μοναδική συμβολή του Ελληνικού Στρατού στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των επικίνδυνων δραπετών από την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πριν από τέσσερις μέρες «Aνώμαλη προσγείωση έκανε ένα από τα <<κατασκοπευτικά>> Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (UAV) τύπου Sperwer του Στρατού Ξηράς, στην περιοχή του χωριού Αγία Ευθυμία Φωκίδος ενώ εκτελούσε αποστολή εντοπισμού - με θερμικές κάμερες, βίντεο και άλλους αισθητήρες- των Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ


Πηγή: http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου