Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

24/7/1974: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-2013: ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ είναι εδώ!

Στις 24 Ιουλίου 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επανήλθε στην Ελλάδα, μετά την κατάρρευση της δικτατορίας υπό το βάρος του πραξικοπήματος στην Κύπρο και της τουρκικής εισβολής στη μεγαλόνησο Η Ελλάδα και πάλι πρωταθλήτρια της Ε.Ε. στη διαφθορά


Η Ελλάδα και πάλι πρωταθλήτρια της Ε.Ε. στη διαφθορά
 
Πολιτικοί και αστυνομία στην κορυφή της παγκόσμιας διαφθοράς

Τις χειρότερες επιδόσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει η Ελλάδα στη διαφθορά με το 22% των πολιτών (δηλαδή ένας στους πέντε) να δηλώνει - απαντώντας σε σχετική δημοσκόπηση που διοργανώνεται κάθε χρόνο ειδικά για την οργάνωση Διεθνής Διαφάνεια - ότι «λάδωσε» κάποιον δημόσιο λειτουργό κατά το 2012 και το 54% των Ελλήνων να διαπιστώνει επιδείνωση της διαφθοράς. Η Ελλάδα βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις διαφθοράς μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 22%, ενώ η Κύπρος έχει 19%, η Βουλγαρία 8%, η Ιταλία μόλις 5%, η Πορτογαλία 3% και η Ισπανία 2%. 

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


Το πείραμα της ΕΡΤ δεν ήταν μόνο η αρχή για να να ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα με τις χιλιάδες απολύσεις που επιβάλλει το Μνημόνιο, αλλά και για να αποκτήσει πόντους η ιδιωτική τηλεόραση σε μια στιγμή οριακή για την επιβίωση της από τα τραπεζικά χρέη. Για τις άδειες λειοτυργίας που δεν υπάρχουν εδώ και 25 χρόνια με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, ας μην μιλήσουμε.


  το δικαιωμα στην απεργια ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ..


Επιστράτευση στους απεργούς του Μετρό και επίταξη αποφάσισε η κυβέρνηση

Πολιτική επιστράτευση των ναυτεργατών αποφάσισε η κυβέρνηση

«προληπτική» επιστράτευση των εκπαιδευτικών

Εισβολή των ΜΑΤ ενάντια στην κατάληψη των εργαζόμενων της Ελληνικής Χαλυβουργίας 
ΣΚΑΝΔΑΛΑ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, SIEMENS, ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-"ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ", ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΚΛΠ.
Το σκάνδαλο των Ολυμπιακών 2004
(Από τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΥΡΙΓΟ, Ελευθεροτυπία, 1/2/2011)

Τώρα, λοιπόν, που το πάθημα (έστω και εξ ανάγκης...) έγινε μάθημα και οι Μεσογειακοί πήγαν, εν τέλει, από εκεί που ήρθαν... Τώρα που η Μέρκελ μάς παίρνει μέτρα για μια νέα, πιο οδυνηρή κλίνη του Προκρούστη...
 
Τώρα (λέω εγώ τώρα...) θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε, επιτέλους, με το σκάνδαλο που καταρράκωσε τη χώρα. Τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004!

ΜΕ ποιον τρόπο, άραγε; Μήπως με εξεταστικές σαν αυτές που κουκούλωσαν το Βατοπέδιο και τη Siemens; Ας είμαστε σοβαροί, δεν βγαίνει τίποτα έτσι. Οχι μόνο γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, αλλά και γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν ήταν υπόθεση ενός, ή έστω δύο κομμάτων.

ΜΑ τότε ποιος είναι ο τρόπος; Ειλικρινά δεν τον ξέρω ούτε μπορώ να τον φανταστώ. Ή μάλλον, πάει το διεστραμμένο μυαλό μου κάπου, αλλά γελάω και μόνο που το σκέφτομαι. Ε ρε γλέντια που θα είχαμε, αν εξαναγκάζονταν τα αδέσμευτα μέσα ενημέρωσης να κάνουν, έστω και έπειτα από τόσα χρόνια, αυτό που δεν έκαναν τότε. Να φωτίσουν την πραγματικότητα, αντί να παίζουν τσιγκολελέτα!

ΝΑ ανοίξουν τον περίφημο φάκελο διεκδίκησης, που αποτέλεσε το ευαγγέλιο της ολυμπιακής μας πίστης, και να συγκρίνουν: τι έγραφε και τι έγινε, για πόσα λεφτά μιλούσε, πόσα ξοδεύτηκαν και πού πήγαν. Και σε πρώτο πλάνο, μέσα στα καλοφωτισμένα τους στούντιο, να μας παρουσιάσουν τον Σημίτη, τη Γιάννα, τον Βενιζέλο, τον Λιάνη και όλο το θλιβερό θίασο, που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή.

Le Monde: Ο παράδεισος των εφοπλιστών η Ελλάδα
 
Le Monde: Ο παράδεισος των εφοπλιστών η Ελλάδα
Η εφημερίδα επισημαίνει πως κανένας πολιτικός δεν έχει τολμήσει να τα βάλει με τους εφοπλιστές οι οποίοι εν μέσω κρίσης μένουν ανέγγιχτοι από φορολογικής απόψεως. «Ο δεσμός αυτός είναι το άρθρο 107 του Συντάγματος» που εξαιρεί τους εφοπλιστές από τη φορολογία επί των κερδών, στην οποία υποχρεώνεται ο υπόλοιπος επιχειρηματικός κόσμος, ενώ επιβάλλεται μόνο μια ειδική φορολογία επί του τονάζ του στόλου. «Ακόμα και οι διαδηλωτές στους δρόμους συνδέουν τους εφοπλιστές με την πλουτοκρατία και την κυβέρνηση των εχόντων, όμως το προνομιακό καθεστώς τους δεν αποτελεί αντικείμενο δημόσιας συζήτησης στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα οι φορολογικές απαλλαγές της Εκκλησίας» σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα. «Συντηρητικοί, αν όχι αντιδραστικοί πολλοί από αυτούς στήριξαν τη δικτατορία του 1967 ενώ σήμερα χρηματοδοτούν φιλανθρωπικούς σκοπούς, έδρες ελληνικών σπουδών σε βρετανικά πανεπιστήμια αλλά και τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο» προσθέτει η Monde.

Ανεργία πάνω από 27% το 2015 στην Ελλάδα προβλέπουν οικονομολόγοι στο Reuters

Ανεργία πάνω από 27% το 2015 στην Ελλάδα προβλέπουν οικονομολόγοι στο Reuters
Καταργήθηκε το πανεπιστημιακό άσυλο:

«Ναι» στην ονομαστική ψηφοφορία που προηγήθηκε ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Συμμαχία. «Όχι» ψήφισαν τα κόμματα της Αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΝ, Δημοκρατική Αριστερά)


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ 15χρονους μαθητές, επιβάλλει την Κατοχή στις Σκουριές Χαλκιδικής και στην Κερατεά για τα συμφέροντα των εργολάβων, που καταργεί την Κυργιακάτικη Αργία, διαλύει τη δημίσα παιδεία-υγεία, ιδιωτικοποιεί και εμπορευματοποιεί κάθε κοινωνικό αγαθό, αναμορφώνει ολόκληρη την ζωή του κόσμου της εργασίας επιβάλλοντας όρους Δουλείας.
Τι κρατά σφιχτά στο ένα του χέρι άντρας των ΕΚΑΜ την ώρα των επεισοδίων;


Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ

Έχουν βγάλει την 71η Ταξιαρχία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και δεν πρόκειται για...αναπαράσταση


ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ: ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΓΚΡΟΜ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΠΑΓΩΓΗ-ΠΑΡΑΔΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΣΠΑΣΕ...


Η Ελληνική αστυνομία συνωμοτεί με την φασιστική ομάδα Χρυσή Αυγή
Από τον Robert Stevens


Η ελληνική αστυνομία βρίσκεται ολοένα και πιο ανοιχτά σε συνεννόηση με την φασιστική Χρυσή Αυγή.

Σε καθημερινή σχεδόν βάση, τα μέλη και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, προχωρούν σε επιθέσεις ενάντια μεταναστών και πολιτικών τους αντιπάλων, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας, με πλήρη ατιμωρισία.

Μερικές από αυτές τις επιθέσεις, συχνά καθοδηγούμενες από κάποιους από τους 18 βουλευτές του κόμματος, έχουν καταγραφεί σε κάμερα και φωτογραφηθεί. Η αστυνομία όχι μονο κάνει τα στραβά μάτια, αλλά ενθαρρύνει ή συμμετέχει στις επιθέσεις. Διάφορες μαρτυρίες επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η αστυνομία παροτρύνει τους πολίτες να ζητούν βοήθεια από τους φασίστες. Η εφημερίδα Guardian ανέφερε πρόσφατα ότι υπάρχουν "αυξανόμενες ενδείξεις ότι οι Αθηναίοι κατευθύνονται πλέον ανοιχτά από την αστυνομία να ζήτούν βοήθεια από την νεο-ναζιστική ομάδα".

Είχε χαρακτηριστικά αναφερθεί στην εφημερίδα το εξής: "ένα θύμα μιας εγκληματικής πράξης, μια εκπαιδευόμεη υπάλληλος από τις ΗΠΑ, ανέφερε στην εφημερίδα Guardian "το σοκ που υπέστη η οικογένειά της όταν η μητέρα της κάλεσε την αστυνομία για ένα περιστατικό που εμπλέκονταν Αλβανοί μετανάστες στην πολυκατοικία της στο κέντρο της πόλης, και η αστυνομία την παρότρυνε να το αναφέρει στην Χρυσή Αυγή. Της είπαν αμέσως, πως αν πρόκειται για θεμα με μετανάστες να πάει στην Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρει η 38χρονη η οποία φοβούμενη για την δουλειά και την ασφάλειά της, μίλησε μόνο υπό τον όρο της ανωνυμίας. "

Η ενεργή υποστήριξη της αστυνομίας ήταν κρίσιμη για την Χρυσή Αυγή ώστε να να πάρει ένα μεγάλο ποσοστό στις εκλογές του Ιουνίου.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, το 50 τοις εκατό των αστυνομικών ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Πολλοί αστυνομικοί, ιδίως στο πλαίσιο του τμήματος ελέγχου ταραχών, είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο ρατσισμός που προβάλλει και εκμεταλεύεται η Χρυσή Αυγή, ενισχύεται και από την κυβέρνηση και από την αστυνομία.  Τον Αύγουστο η κυβέρνηση συνασπισμού υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά άρχισε μια μαζική επιχείρηση σκούπα εναντίον των μεταναστών κινητοποιώντας  4.500 αξιωματικούς. Πολλά από τα 1.400 άτομα προσήχθησαν  με μόνο κριτήριο το χρώμα του δέρματός τους και γιατί έδειχναν "ξένοι".

Την τελευταία εβδομάδα η αστυνομία ανέφερε ότι 2.135 αδήλωτοι μετανάστες εστάλησαν στις πατρίδες τους μεταξύ του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Συνολικά 1.259 απελάθηκαν από το Γραφείο Αλλοδαπών, με τους περισσότερους να προέρχονται από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και την Αλβανία.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο Σαμαράς χρησιμοποιώντας τους μετανάστες ως αποδιοπομπαίους τράγους τους κατηγόρησε  για την οικονομική καταστροφή, η οποία επιβάλλεται από την ελληνική αστική τάξη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και αναφερόμενος στους εργαζόμενους που δεν έχουν χαρτιά, είπε πως αποτελεόυν μια "άοπλη εισβολή". Η κυβέρνηση έχει αυξήσει την  ασφάλεια για την πρόληψη της εισόδου μεταναστών στη χώρα από τα σύνορά της με την Τουρκία.

Αυτό ήταν το σκηνικό στο οποίο βασίστηκε, στις 7 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, όταν οδήγησε 40 από τους κακοποιούς του κόμματός του σε μια εγκληματική επιθεση ενάντια σε μια αγορά στην Ραφήνα, βόρειο-δυτικά της Αθήνας. Απαίτησαν από μελαμψούς εμπόρους να δείξουν τις άδειές του και κατέστρεψαν μια σειρά από τους πάγκους τους.  Ο Γερμενής δήλωσε καυχόμενος, "το αναφέραμε στην αστυνομία και στη συνέχεια η Χρυσή Αυγή έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει".

Ένας άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, έχει επίσης συνδεθεί με την επίθεση.

Μετά από μια δημόσια κατακραυγή, ο αρχηγός της αστυνομίας που υπηρετούσε στο κεντρικό αρχηγείο της αστυνομίας της Ραφήνας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μια άλλη επίθεση πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι, στη δυτική Ελλάδα. Με επικεφαλής τον βουλευτή, Κώστα  Μπαρμπαρούση, μέλη της Χρυσής Αυγής, έσπασαν πάγκους φρούτων και λαχανικών της αγοράς που ανήκουν σε μετανάστες. Ένας αστυνομικός φέρεται να πήρε μέρος σε αυτήν την επίθεση και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της έρευνας για την υπόθεση.

Πέρυσι, ένας πρώην αξιωματούχος  της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι η Χρυσή Αυγή συνεννοείται τακτικά με την αστυνομία, παραδεχόμενος πως οι φασίστες είχαν πραγματοποιήσει "κοινές δράσεις με την βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας."

Ένας μέλος αντιρατσιστικής εκστρατείας, δήλωσε στους Financial Times αυτό το μήνα, "Έχουμε δεχτεί πολλές μαρτυρίες ότι μέλη της Χρυσής Αυγής, εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομης προστασίας, συχνά σε συνεργασία με την αστυνομία".

Τον Ιούνιο, Αιγύπτιοι ψαράδες ξυλοκοπήθηκαν άγρια ​​στο Πέραμα, έξω από τον Πειραιά. Ένα από τα θύματα δήλωσε ότι ένας από τους δράστες φορούσε ένα μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής. Μόλις μερικές ώρες νωρίτερα το μέλος της  Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός, είχε δηλώσει σε ομιλία του, "οι Αιγύπτιοι αλιείς θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην Χρυσή Αυγή, καθώς και στον ελληνικό λαό για την δραστηριότητά τους."

Παρά τους νόμους κατά της υποκίνησης φυλετικής βίας,ο  Λαγός διέφυγε τη δίωξη.
Αυτά είναι μόνο μια χούφτα από τις εκατοντάδες των ρατσιστικών επιθέσεων το τρέχον έτος, οι οποίες έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Μερικές έχουν οδηγήσει ακόμα και σε δολοφονίες.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. Από τις εκλογές, οι φασίστες έχουν τακτική θέση  στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, με τους βουλευτές του κόμματος να αποτελούν μόνιμους καλεσμένους.

Ένα σημαντικό στοιχείο σε αυτή "την προσφορά" είναι η προσπάθεια να πολεμηθεί η ενδυνάμωση της αντίδρασης της εργατικής τάξης ενάντια στα πρωτοφανή μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης. Ένας αρθρογράφος στη δεξιά εφημερίδα Καθημερινή δήλωσε, "Όσοι από εμάς πιστεύουν στη δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο « ευχαριστώ » στην Χρυσή Αυγή", προσθέτοντας: " είναι μια ευκαιρία για τη νομιμότητα να αντιμετωπίσει την οιονεί νόμιμη βία της αριστεράς. "

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι η ελληνική αστυνομία θα αποσύρει τους αστυνόμους, που παρέχονται για την προστασία των βουλευτώνς της Χρυσής Αυγής. Μετά την επίθεση στην αγορά της Ραφήνας, ο Δένδιας κάλεσε τις αρχές να καταθέσουν μηνύσεις εναντίον των δύο βουλευτών. Ενώ σε μια δήλωσή της η  αστυνομία συμφώνησε ότι θα εκτελέσει την εντολή, σημείωσε ότι  οι φύλακες θα συνεχίσουν να προστατεύουν τον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η κίνηση του Δένδια, αποτελεί απλώς ένα πολύ λεπτό κάλυμμα για μια συνεχιζόμενη σχέση μεταξύ της Χρυσής Αυγής και της αστυνομίας και με τα κορυφαία κλιμάκια του κράτους.
Ο Δένδιας έχει δηλώσει δημοσίως ότι το πρόβλημα της μετανάστευσης είναι μεγαλύτερο από ό, τι τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα, ενώ ο Σαμαράς δήλωσε αυτό το μήνα ότι εκείνοι που έρχονται στην Ελλάδα από την Αφρική, τη Νότια Ασία και τη Συρία δημιουργούν τώρα " ακόμα μεγαλύτερη δυστυχία". Ερωτηθείς σχετικά με τους στενούς δεσμούς μεταξύ της Χρυσής Αυγής και της αστυνομίας, είπε  "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που έχουν κάνει τη δουλειά της η ελληνική αστυνομία."

Δεν είναι μόνο η συντηρητική Νέα Δημοκρατία με επικεφαλής τον Σαμαρά, που νομιμοποιεί τις επιθέσεις σε μετανάστες εργαζόμενους και τη νεολαία. Είναι βοηθούμενη και υποκινούμενη από τους εταίρους του συνασπισμού του, το σοσιαλδημοκρατικό ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, την Δημοκρατική Αριστερά κόμμα που αποσπάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2010.
Σε σκηνές που θυμίζουν τη ναζιστική κατοχή στην Ελλάδα, ο συνασπισμός της Κυβέρνησης αποφάσισε τον περασμένο μήνα να μεταφέρει μια ομάδα 400 μεταναστών σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στα περίχωρα της Κορίνθου. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιδόθηκαν σε μια αντιμεταναστευτική υστερία, με τον Μιχαλολιάκο να δηλώνει δημαγωγικά, "Γιατί θα πρέπει οι Έλληνες φορολογούμενοι να επιδοτούν  και να τροφοδοτούν πλήρως ένα στρατόπεδο διακοπών για τους ανθρώπους που δεν θέλουμε;"

Με πλήρη επίγνωση των άθλιων και απάνθρωπων συνθήκων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ της πόλης, Αλέξανδρος Πνευματικός, διαμαρτυρήθηκε με μέλη και υποστηρικτές του κόμματός του κατά την άφιξη των μεταναστών. Αμέσως διέταξε μάλιστα να κοπεί η παροχή  ύδρευσης του στρατοπέδου για αρκετές ώρες ως αντίποινα.

Ο Πνευματικός δήλωσε: «Ήταν απαράδεκτο για το υπουργείο να στείλει όλους αυτούς τους ανθρώπους εδώ, χωρίς καν να συζητήσει με τις αρχές της πόλης», προσθέτοντας: «Υπάρχει μια μεγάλη αντίδραση στην πόλη λόγω του φόβου, μιας μαζικής απόδρασης μεταναστών, που προσπαθούν να πάνε στο λιμάνι, ώστε να μπουν σε πλοίο για την Ιταλία....Δεν πρέπει να μείνουν εδώ".

πηγή : http://www.wsws.org/articles/2012/oct2012/dawn-o09.shtml

39 χρόνια μετά ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμό είναι εδώ
Δεν αλλάζει, δεν μεταρρυθμίζεται...
ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου