Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Δελτίο Τύπου της Π.Ε.Κ.Ο.Π.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Γ.ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48β τηλ. 6974029211-6973837993
Email.pekop1999@gmail.com
ΑΘΗΝΑ 3-7-2013


Συναδέλφισες-οι,
Σήμερα το σωματείο μαζί με τις συναδέλφισες που απολύθηκαν και αλληλέγγυους συνδικαλιστές επισκεφτήκαμε το νοσοκομείο Γεννηματά .

Αφού έγινε ενημέρωση για τις απολύσεις στο χώρο του νοσοκομείου μοιράζοντας ανακοινώσεις σε όλα τα τμήματα επισκεφτήκαμε και τον διοικητή του νοσοκομείου για να ενημερωθούμε αν έχει προχωρήσει σε ενέργειες και ποιες είναι σχετικά με τις εκδικητικές απολύσεις, πρώτον και δεύτερον ποια μέτρα θα πάρει για την σκανδαλώδη συμπεριφορά του εργολάβου που κουρελιάζει τόσο τα απομεινάρια της εργατικής νομοθεσίας όσο και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και απειλεί την ίδια τους την επιβίωση.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν για πολλοστή φορά ασαφείς: ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ..
Επειδή η εργοδοτική ασυδοσία της ΦΑΣΜΑ Α.Ε έχει ξεπεράσει τα όρια αλλά και η ανοχή- συνενοχή της διοίκησης του νοσοκομείου που αρνείται πεισματικά να πάρει οριστικά θέση είναι προκλητική, δηλώνουμε ότι:

Η υπόθεση αυτή δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν ανακληθούν όλες οι απολύσεις, δεν εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους και δε διασφαλιστούν οι εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων από την διοίκηση του νοσοκομείου που είναι υπεύθυνοι για την ασυδοσία της ΦΑΣΜΑ Α.Ε.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΚΑ Γ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48 3ος ΟΡΟΦΟΣ
ΠΕΚΟΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου