Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Επείγουσα ανακοίνωση: απήχθη στο κέντρο της Αθήνας ο σύντροφος Μπουλούτ Γιαϊλά

Πού είναι ο σύντροφός μας Μπουλούτ Γιαϊλά, να μας απαντήσει το ελληνικό κράτος. Χτες κατά τις 9.30 μ.μ. μπροστά στα μάτια των πολιτών, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος, με τις φασιστικές μεθόδους απαγωγής, που κύρια χρησιμοποιεί η Τουρκία, απήγαγαν τον Μπουλούτ Γιαϊλά 

31.05.2013

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Χτες κατά τις 9.30 μ.μ. μπροστά στα μάτια των πολιτών, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος, με τις φασιστικές μεθόδους απαγωγής, που κύρια χρησιμοποιεί η Τουρκία, απήγαγαν τον Μπουλούτ Γιαϊλά, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν. Μέσω δικηγόρων και βουλευτών ψάξαμε όλα τα αστυνομικά τμήματα, αλλά δεν βρέθηκε.

Ο σύντροφός μας είναι αγνοούμενος, σας καλούμε να σταθείτε αλληλέγγυοι και να συμπαρασταθείτε στην ανεύρεσή του.
Να δοθεί τέλος στην απαγωγή των επαναστατών
Να δοθεί τέλος στη συνεργασία του ελληνικού κράτους με τη φασιστική Τουρκία

Πού είναι ο σύντροφός μας Μπουλούτ Γιαϊλά, να μας απαντήσει το ελληνικό κράτος.
Πηγή: http://oagonas.blogspot.gr 

5 σχόλια:

  1. Αντε ρε απο δω δεν βλέπεται τους κρατούμενους μετανάστες στην κολο-Ελλάδα σας και ασχολειστε με την Τουρκία. ..ποσους χιλιαδες ανθρωπους εχετε φυλακισει παρανομα στα κεντρα κρατήσης μεταναστων; εεεε ....Αφηστε να μιλησει κανενας αλλος για την Τουρκία όχι εσεις οι Έλληνες. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάρωσε λίγο ρε μεγάλε...Ζέχνει εθνικισμό το σχόλιό σου

      Διαγραφή
    2. Η ανοησία πάει πακέτο με τον εθνικισμό και τις ασυναρτησίες. Εσύ Ανώνυμε δεν είσαι Έλληνας; Και από περιέργεια: κατάλαβες τι γράφει η ανακοίνωση των Τούρκων συντρόφων ή γράφεις μόνο για να γράφεις; Δεν χρειάζεται απάντηση. Την έχεις δώσει, ήδη.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προηγούμενο σχόλιό σου δημοσιεύτηκε κατ' εξαίρεση. Μη μπεις στον κόπο να στείλεις άλλο σχόλιο. Θα έχει την ίδια τύχη με αυτό

      Διαγραφή