Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Ε…, Ε…, ΕΡΧΟΝΤΑΙ…., ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!

Άλλο ένα κόμμα, συντεχνιακών προδιαγραφών έρχεται να μας σώσει. Είτε ως “αναγέννηση” του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, είτε με τη δημιουργία νέου κόμματος οι Απόστρατοι Στρατιωτικοί αφήνουν τις παντόφλες, σηκώνονται από την πολυθρόνα και βγαίνουν μπροστά, όπως ποτέ δεν έκαναν φορώντας την στολή. Σχετική ανακοίνωση του ΣΕΕ, που την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 , στο ξενοδοχείο "CARAVEL", διοργάνωσε έκτακτο συνέδριο, καλώντας «όλους και όλες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν πολιτικά, μακριά από τα ξεπεσμένα πολιτικά κόμματα που τόσα δεινά επέφεραν στην Πατρίδα μας, να προσέλθουν, να διατυπώσουν την πρόταση τους και να προχωρήσουμε όλοι μαζί για μια Ελλάδα, υπερήφανη και ισχυρή απέναντι σε φίλους και εχθρούς», μας ενημερώνει:

«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ, πολιτικό κόμμα που δημιουργήθηκε από τον προβληματισμό και την αγωνία απόστρατων των Ε.Δ-Σ.Α, για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου από τους χειρισμούς ενός παλαιοκομματικού γερασμένου και διεφθαρμένου συστήματος[..]. Ο Σ.Ε.Ε. συζητά, προσεγγίζει και προσεγγίζεται, από τις πατριωτικές δυνάμεις που συμμερίζονται τον προβληματισμό μας για το αβέβαιο της επόμενης μέρας και προτείνει ολοκληρωμένες Εθνικά αξιόπιστες λύσεις».

Δηλαδή, το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που τρώει σε συσσίτια και εξασφαλίζει τα απαραίτητα από εράνους, χρωστά και αδυνατεί να μεγαλώσει τα παιδιά του με αξιοπρέπεια, αυτοκτονεί και βυθίζεται στα αδιέξοδα εξαιτίας της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ, καλείται να ακολουθήσει Απόστρατους που ξαφνικά θυμήθηκαν, όπως διατυμπανίζει ο άπιστος Θωμάς
(Γράφει ο Περσεύς Δίγαμμα), ότι:

«Δεν πιστεύω στις αγνές προθέσεις των πολιτικών μας, παρά στο ότι εκτελούν εντολές των αφεντικών τους,

Δεν πιστεύω ότι μπορούν να μας σώσουν αυτοί που ευθύνονται για τη σημερινή
κατάσταση, παρά στο ότι κερδίζουν χρόνο για να αποταμιεύουν σε λογαριασμούς του εξωτερικού τα χρήματα, που θα εξασφαλίσουν σε αυτούς και τα δισέγγονά τους ένα σίγουρο μέλλον,

Δεν πιστεύω ότι η αρπαγή των εισοδημάτων μας έχει στόχο και προοπτική, παρά να ικανοποιήσει τις βλέψεις του μιαρού άρχοντα της παγκοσμιοποίησης για κατάληψη της ιερής γης των Ελλήνων,

Δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας είναι τόσο αφελής που θα τους το επιτρέψει, παρά θα βρει τον τρόπο να επιλέξει τους άσπιλους εκπροσώπους του,

Δεν πιστεύω ότι του χρόνου τέτοια μέρα αυτοί θα κυβερνούν, παρά στο ότι θα προσπαθήσουν να φύγουν κρυφά στο εξωτερικό,

Δεν πιστεύω όμως ότι θα ξεφύγουν όσοι προδίδουν τη χώρα από το ξίφος της τιμωρίας,

Δεν πιστεύω ότι θα είναι άλλος ο μπροστάρης την ώρα της τιμωρίας, παρά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις,

Δεν πιστεύω ότι θα ξεχάσουμε την αποστολή μας για ανακατάληψη της Πατρίδα».

Το κόμμα των στρατιωτικών βουτά στα λασπόνερα του μηδενισμού και του λαϊκισμού, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις με μπροστάρηδες τους ίδιους σε ρόλο άσπιλου τιμωρού, να σταθούν απέναντι στους Προδότες, να Απελευθερώσουν τη χώρα και να την υπερασπιστούν από την Παγκοσμιοποίηση.

Αναφέρουμε με αναλυτικό τρόπο τους στόχους και το ιδεολογικό τους περιεχόμενο γιατί έτσι αποκαλύπτεται ότι από πίσω βρίσκεται η ΝΔ του Α.Σαμαρά και των φιλοναζιστών συμβούλων του από το πολεμοχαρές ΔΙΚΤΥΟ 21, ότι το απαρτίζουν βασικά οι αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων εν αναμονή του πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, ότι στόχο έχουν να μαζέψουν στο δεξιό μαντρί τις φυγόκεντρες τάσεις των στρατιωτικών που εξαθλιωμένοι αναζητούν άλλες πολιτικές απαντήσεις, πιο δεξιά, ακροδεξιά, αλλά και στην Αριστερά.

Όπως γράφτηκε «Η δημιουργία ή η αναγέννηση ενός κομματικού φορέα με σφραγίδα “στρατιωτική” εξυπηρετεί όσο τίποτα άλλο τη ΝΔ, στελέχη της οποίας έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι το “στραπάτσο” που έχουν υποστεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας είναι “μη αναστρέψιμο”. Αυτή η διαπίστωση εξηγεί και την καθημερινή αγωνία της ΝΔ να δίνει εξετάσεις στην Χρυσή Αυγή, εφαρμόζοντας την λεγόμενη πολιτική “σκληρής πυγμής” έναντι των στρατιωτικών και των αστυνομικών».

Πρέπει όμως να προσθέσουμε ότι αυτή η ερμηνεία συγκαλύπτει την πραγματική πολιτική επιλογή του αστικού κατεστημένου να φτωχοποιήσει πρωτόγνωρα και να καταστείλει βάναυσα κάθε αντίδραση στα σχέδια της, να καταργήσει κάθε εργασιακό δικαίωμα και λαϊκή ελευθερία, από το κράτος Έκτακτης Ανάγκης που λειτουργεί στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί λοιπόν ως αιχμή του δόρατος και ως δικαιολογία για την αντιδραστηκοποίηση του συστήματος εξουσίας. Η ΝΔ και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος επανέφεραν το ζήτημα του ΓΕΝΟΥΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις, καταστέλλουν βάναυσα την απόπειρα συνδικαλιστικής οργάνωσης των εν ενεργεία στρατιωτικών και στέλνουν Πασχαλινό μήνυμα για «Ένα Στρατό Μόνο για Έλληνες».

Η πρόσφατη αρθρογραφία κατέγραψε ότι «Με αυτά τα δεδομένα ένα κόμμα “στρατιωτικών” είναι “δώρο” προς τη ΝΔ. Ένα κόμμα που φυσικά θα τάσσεται ενάντια στην πολιτική της λιτότητας και των περικοπών, ενάντια στην ΝΔ τουλάχιστον σε επίπεδο συνθηματολογίας. Ως ένα “ασφαλές” κόμμα που θα “στεγάσει” προσωρινά τους δικαιολογημένα εξοργισμένους στρατιωτικούς. Αυτούς που κυριολεκτικά εξαθλιώθηκαν μέσα σε μόλις τρία χρόνια από τα κόμματα που στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ψήφιζαν από την μεταπολίτευση και μετά».

Το συντεχνιακό, λαϊκιστικό, ρατσιστικό –ενδεικτικά τα όσα αποδείχτηκαν για την ΕΣΤΙΑ, Ένωση των Στρατιωτικών Γιατρών ε.ε. και ε.α.- και εθνικιστικό αυτό κόμμα θα βασιστεί βασικά στις θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων. Μόνο που αυτές, όπως επίσης και οι άνθρωποι που τις αποτελούν και φιλοδοξούν να έχουν πολιτικό μέλλον, έχουν και πολιτικό παρελθόν, αλλά και πολιτικό παρόν.

Είναι οι οσφυοκάμπτες που βάρεσαν προσοχή στην Ιεραρχία, στα Επιτελεία και στον ΥΕΘΑ, έχωσαν φαντάρους και συναδέλφους για να κερδίσουν πόντους για την καριέρα τους. Έγλυψαν και παρακάλεσαν για τη βυσματική μετάθεση, για την αποστολή στο εξωτερικό ώστε να πάρουν διπλό και τριπλό μισθό. Δεν είπαν κουβέντα για τις άθλιες συνθήκες στα στρατόπεδα, δεν κατάγγειλαν ποτέ το πελατειακό κράτος-αντίθετα το εκμεταλλεύτηκαν-, δεν μίλησαν όταν οι υφιστάμενοι τους τραυματίζονταν ή ακόμη χειρότερα, Αυτοκτονούσαν. Ποτέ, μα ποτέ, δεν ακούστηκε κουβέντα για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Τώρα τους ψάχνει ο εισαγγελέας-ιδιαίτερα όσους εμπλέκονται στο πάρτι των εξοπλισμών των 25 δις ευρώ που ακολούθησε τα Ίμια. Αλήθεια, ποιος δεν ξέρει ότι στρατιωτικοί ενεπλάκησαν με το αζημίωτο στον ανταγωνισμό των εταιρειών για την εξασφάλιση των χρυσοφόρων συμβολαίων. Οι πιο χωμένοι από αυτούς, αποστρατεύτηκαν για να μπουν στα Δ.Σ. αντιπροσωπειών πολεμικών εταιρειών ή οργάνωσαν οι ίδιοι της εταιρείες τους και ενεπλάκησαν στο παιχνίδι αυτό, που γνώριζαν καλά και από τα μέσα πως λειτουργούσε. Μήπως οι ίδιοι δεν γνώριζαν, δεν είχαν και έχουν καμιά σχέση με το Λαθρεμπόριο Καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Αυτά όλα θα πει κανείς αποτελούν παρελθόν. Τώρα «οι άτεγκτοι θα ξεβρομίσουν τον τόπο», θα συγκρουστούν με τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, θα τιμωρήσουν τους Προδότες. Αλήθεια, στις πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών, ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος, οι υφυπουργοί του Καράμπελας-Ελευσινιώτης και οι Ενώσεις Αποστράτων δεν τις καθοδήγησαν με κριτήρια παραταξιακά-μάλιστα υπήρχε και ποσόστωση μεταξύ των εκλεκτών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ- και όχι Αξιοκρατικά; Μιλώντας φυσικά πάντα για τις «εθνικές ανάγκες», την «εθνική άμυνα» κλπ. κπ. κλπ. Αυτοί δεν οδήγησαν σε παραίτηση των πρώην ΑΓΕΣ Ζιαζιά που κατήγγειλε τις επεμβάσεις τους, το πελατειακό σύστημα και την κομματοκρατία;

Τώρα κυνηγούν το Φραγκούλη Φράγκου –όπως γράφτηκε σε δημοσίευμα της φιλοσαμαρικής εφημερίδας Παραπολιτικά- να ηγηθεί της προσπάθειας, γιατί μ΄ αυτόν επικεφαλής το κόμμα μπορεί να φθάσει ψηλά σε εκλογικά ποσοστά!

Τώρα θυμήθηκαν να το παίξουν αγωνιστές, συνδιοργανώνοντας κινητοποιήσεις με τις συνδικαλιστικές ενώσεις των εν ενεργεία συναδέλφων τους, που γρήγορα τους πούλησαν και τους άφησαν ανυπεράσπιστους στην άγρια καταστολή του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου και του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

Το παρελθόν, παρόν και μέλλον σας αποδεικνύει ότι είσαστε τμήμα του βρώμικου, διεφθαρμένου και εκμεταλλευτικού συστήματος, που από διαφορετική θέση διεκδικείται να εξυπηρετήσετε. Κανείς δεν έχει ανάγκη τον Συντεχνιασμό και τη διαπλοκή σας.

Ποια κοινωνική ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να λυθεί μόνο το δικό της πρόβλημα, όταν δεχόμαστε αυτή την ολομέτωπη ταξική επίθεση; Καμία.

Ο κόσμος της εργασίας συνειδητοποιεί ότι η καπιταλιστική κρίση και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζιτών, όλους μας αφορά και όλους θα μας καταστρέψει. Η μέχρι τώρα επιτυχημένη ομολογουμένως προσπάθεια της κυβέρνησης να στρέψει τη μία κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης, σπέρνει τον κοινωνικό κανιβαλισμό και μας οδηγεί όλους στον κοινωνικό όλεθρο αλλά «φτιάχνει» τους εργολάβους-εξαγωγείς-τραπεζίτες-εφοπλιστές. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς.

Πιστεύουμε ότι κανένας στρατιωτικός, κανένας νέος και εργαζόμενος δεν έχει να περιμένει τίποτε από τις ακροδεξιές και εθνικιστικές ρεζέρβες του συστήματος.

Η εποχή μας απαιτεί Αντίσταση-Ρήξη-Ανατροπή της κυβερνητικής ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων, αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ, αγώνες για την ικανοποίηση των σύγχρονων εργασιακών δικαιωμάτων. Επαναστατική διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που μας στερεί το παρόν, το φυλακίζει στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού με συνεργάτη και εναλλακτική πρόταση το φασισμό, μετατρέποντας σε κόλαση το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Όμως η Λύση δε βρίσκεται στο SUCCES STORY του Σαμαρά -για αυτό πανηγυρίζουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και τοκογλύφοι, Έλληνες και ξένοι-, ούτε στην καθεστωτική αριστερά που ξεπουλά τους Αγώνες. Βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια και τους Αγώνες μας.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΤΟΛΗ. ΜΕΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΞΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΗ ΚΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΙ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή