Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Λειτουργικά αναλφάβητοι ή μετρ του γκεμπελισμού;


Δήλωση των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ

«Η συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΛΜΕ έχει ευθύνες. Οδήγησε έναν ολόκληρο κλάδο σε αδιέξοδο. Είχαμε προειδοποιήσει γι' αυτή την εξέλιξη έγκαιρα. Κάναμε καθαρό από την αρχή ότι σήμερα το κίνημα μπορεί να δώσει απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης μόνο με ενωτικούς ταξικούς αγώνες μαζί με τους άλλους κλάδους εργαζομένων και σε συμμαχία με τα λαϊκά στρώματα. Μπορεί να δώσει απάντηση μόνο με αγώνες που έχουν σχέδιο οργάνωσης, σύγκρουσης και προοπτικής. Τίποτα από όλα αυτά δεν έκανε η ηγεσία της ΟΛΜΕ.
Η ηγεσία της ΟΛΜΕ ακύρωσε τις όποιες αγωνιστικές διαθέσεις υπήρχαν στον κλάδο οι οποίες εκφράστηκαν με τη συμμετοχή 20.000 συναδέλφων στις γενικές συνελεύσεις».

Ηλίας Πατίδης, Βασίλης Λυκούρας εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ

Το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ που στάθηκε εξ αρχής  ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην πιθανότητα απεργιακής κινητοποίησης και κλιμάκωσης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά.....Αφού έφερε εις πέρας την αποστολή του, με την συνδρομή ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ, ΣΥΝΕΚ, τώρα επιρρίπτει ευθύνες.

Τελικά υπήρχε ή δεν υπήρχε προοπτική "σύντροφοι";....Συγχαρητήρια!

2 σχόλια:

  1. Τελικα τι θα κανετε τωρα με τον ρολο των Πρωτοβαθμιων σωματείων κ το συντονιστικο! Θα συνεχισετε με τους Συριζαιους τις συνεργασιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δηλαδη το ΠΑΜΕ δεν ειχε καταθεσει διαφορετικη προταση, η ΑΔΕΔΥ θα εκανε απεργια την Παρασκευη και στη συνεχεια θα κανατε επανασταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή