Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Γ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΗ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ!
ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΣΗΚΩΜΩΝ!


Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκονται μπροστά στην πιο μεγάλη μέρα τους. Τα φύλλα επίταξης μοιράστηκαν σήμερα 13/5, αλλά δεν ανέκοψαν την  προετοιμασία των όρων γι αυτό που αύριο απαιτείται: Μαζικές Γ.Σ. με αποφάσεις για μεγάλο απεργιακό αγώνα και μαζική άρνηση της επιστράτευσης. 


Την ίδια ώρα που αλυχτούν τα μαντρόσκυλα του συστήματος και της κυβέρνησης του, την ίδια ώρα που οι καθεστωτικές συνδικαλιστικές ηγεσίες αναζητούν τρόπους απεμπλοκής από τον «απειλούμενο» απεργιακό ξεσηκωμό και οι ψεύτικοι φίλοι του κινήματος παλινδρομούν ανάμεσα σε διακηρύξεις αντίθεσης στην επιστράτευση και σε θέσεις και επιλογές άρνησης του δικαιώματος στον απεργιακό αγώνα, είναι η μάζα των καθηγητριών και των καθηγητών που θέλει και μπορεί να κάνει το ρήγμα και να ανοίξει το δρόμο για 


·          Να σπάσει έμπρακτα η επιστράτευση με τη μαζική άρνηση της
·     Να σηκωθεί απεργιακός αγώνας ανατροπής της πολιτικής κατεδάφισης του δημόσιου δωρεάν σχολείου και της συντριβής των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.


Σε αυτές τις μαζικές αγωνιστικές αποφάσεις προσβλέπουν μεγάλα τμήματα του λαού και της νεολαίας. Αυτές και μόνο αυτές μπορούν να αποτελέσουν τη βάση ώστε τα σημερινά μαχητικά συλλαλητήρια να γίνουν ποτάμια λαϊκής αλληλεγγύης και συμπαράταξης στη μεγάλη σύγκρουση που έχουμε μπροστά μας.


Οι συσχετισμοί δεν αλλάζουν με τερτίπια. Η βαρβαρότητα δεν ξορκίζεται! Οι εκπαιδευτικοί δεν έχουμε κανένα λόγο να μην εκφράσουμε μαζικά και αποφασιστικά την οργή μας και την ανάγκη μας για παρατεταμένο απεργιακό αγώνα, στις Γ.Σ. της Τρίτης 14 Μάη. Το καινούριο στην εποχή που το σύστημα θέλει να υποδουλώσει το λαό και το μέλλον των παιδιών μας, από τα κάτω μπορεί να γεννηθεί! Ας ουρλιάζουν οι από πάνω και ας τρέχουν οι ενδιάμεσοι να το διαχειριστούν! Εμείς οι εκπαιδευτικοί θα το φέρουμε στη κοινωνική και πολιτική ζωή και μαζί με όλο το λαό θα πασχίσουμε να νικήσει!


13-5-13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου