Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Άθλιοι Απατεώνες εθνικιστές και μιλιταριστές-διαδίδουν κατασκευασμένα χοντροκομμένα ψέματα καλλιεργώντας το φυλετικό μίσος και τη θρησκευτική μισαλλοδοξία

Στην δημόσια συζήτηση σχετικά με την αντιμετώπιση του ρατσισμού και του φασισμού, που πέρα από τις αναγκαιότητες του κινήματος, εμπεριέχει τον καιροσκοπισμό του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ αλλά και τη διάθεση σύμπλευσης της ΝΔ με τη ναζιστική ακροδεξιά, ήρθε να παρέμβει και ο εθνικιστικός φασιστικός χώρος, επαναφέροντας ψευτιές και χυδαία προπαγάνδα που έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας τον προηγούμενο χρόνο.

Με ψέματα, κατασκευασμένες ειδήσεις που πηγάζουν από το αποκρουστικό DEFENCENET.GR-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, άτυπο Γραφείο Τύπου της ναζιστικής συμμορίας, που αναπαράγονται σε ακραία εθνικιστικά σάιτ σπέρουν το μίσος και επιχειρούν να στρέψουν τον λαό μας κατά των μεταναστών και πιο συγκεκριμένα των μουσουλμάνων προσφύγων και γηγενών. Μια εκστρατεία που συνδυάζεται με τις χυδαίες τρομοκρατικές επιστολές προς τη Μουσουλμανική Κοινότητα Ελλάδας.
Πρόκειται για το LOUGANTINA”, που αναδημοσιεύει κείμενο  από το filonoi.gr, που αναπαράγει ψέματα του defencenet.gr, που έχουν αποκαλυφθεί και αντικρουστεί εδώ και μήνες!
Eμείς παραθέτουμε την σχετική καταγγελία μας που είχαμε αναρτήσει τη Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012, αντικρούοντας την χυδαία ακροδεξιά προπαγάνδα με το κείμενο «ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ: ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ»
Διαβάζουμε λοιπόν στο σάιτ LOUGANTINA”, τη Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013
“Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής - Ανατριχιαστική φωτό”

Όπως διαφαίνεται ο μεγάλος χαμένος της Αραβικής Άνοιξης δεν είναι άλλος από το Χριστιανισμό, ο οποίος κυνηγιέται σε Ανατολή (με φρικτά εγκλήματα όπως σας έχουμε δείξει) και Δύση (απαγόρευση σταυρών, εικόνων, απολύσεις). Είναι προφανές ότι ενοχλεί ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο θρησκευτικό δόγμα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,η οποία θέλει να εγκαθιδρύσει την Πανθρησκεία (Εωσφορισμό) στον πλανήτη, καθότι η κοινή λατρεία προς την Νέα Εξουσία θα είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους. 
Η εικόνα που βλέπετε είναι ιδιαιτέρως σκληρή, όμως πρέπει να δημοσιευθεί για να κατανοήσουν όλοι και χωρίς δικαιολογίες του στιλ "δεν ήξερα, δεν ρώταγα" τι τους περιμένει αν δεν αντιδράσουν επιτρέποντας την ροή χιλιάδων ανθρώπων διαπαιδαγωγημένων με τέτοια ήθη και έθιμα που να επιτρέπουν τέτοια στυγερά και άνανδρα εγκλήματα σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.
Να γνωρίζετε επίσης ότι δεν τους ενοχλεί καθόλου αν τους αποκαλείται "δειλούς" και άλλά ωραία, δεν τους απσχολούν αυτά, προκειμένου να εκτελέσουν το "θεάρεστο" έργο τους, ειναι ικανοί να γίνουν ακόμα πιο "δειλοί".
Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το filonoi.gr προς γνώση και συμμόρφωση.
"Ὠραῖα πράγματα συμβαίνουν στὸν πλανήτη μας.
Ἀπὸ τὴν μία ὁ φασισμὸς τῶν ἀριστερῶν, ποὺ ντὲ καὶ καλὰ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὸ πόσο πρέπει νὰ συμπονοῦμε τοὺς «κατατρεγμένους» τοῦ πλανήτου κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ «κατατρεγμένοι» τοῦ πλανήτου ποὺ ὅλα τὰ σφάζουν κι ὅλα τὰ μαχαιρώνουν!!!
Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή. Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.    Γεώργιος Μεταξᾶς

Ταύτοχρόνως στὸ Πακιστὰν τοὺς καῖνε ζωντανούς, σὲ διάφορες χῶρες τῆς Ἀφρικῆς (κι ὄχι μόνον) τοὺς ἀποκεφαλίζουν πρὸς παραδειγματισμὸν κι ἐδῶ μᾶς …ἀπειλοῦν μὲ πόλεμο έὰν δὲν τοὺς σεβαστοῦμε!
Μὲ τὴν δική μου νοημοσύνη πλέον ἀδυνατοῦν νὰ παίξουν. Δὲν ξέρω τὶ γίνεται μὲ τὴν δική σας ὅμως.
Ἀφῆστε δὲ ποὺ τελικῶς μᾶς ἔχουν τόσο πολὺ ἐξαπατήσει, ποὺ θεωρῶ πὼς κυριολεκτικῶς ζοῦμε σὲ εἰκονικὴ πραγματικότητα!!!!


ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΓΚΝΤΙ ΓΙΑΚΟΥΜΠ…!!!Το κλείσιμο ενός φιλανθρωπικού Ιατρικού Κέντρου που πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε μικρά παιδιά απειλούν να κλείσουν φανατικοί μουσουλμάνοι επειδή ιδρύθηκε από τον παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργό σερ Μαγκντί Γιακούμπ, μόνο και μόνο γιατί είναι χριστιανός!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης “Barnabas Aid” το Κέντρο που βρίσκεται στην αιγυπτιακή πόλη Aswan πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε παιδιά μουσουλμάνων και χριστιανών. Όμως ριζοσπαστικά στοιχεία της μουσουλμανικής κοινότητας του Aswan επιθυμούν να κλείσει το κέντρο λόγω των χριστιανικών πεποιθήσεων του ιδρυτή του.

Όπως δήλωσε στην αιγυπτιακή τηλεόραση η μουσουλμάνα διευθύντρια του κέντρου το κλείσιμό του θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για τη χώρα.

Ξέρετε τί πιστεύω;

Τὸ μοναδικόν τους πρόβλημα δὲν εἶναι ἡ ὁποιαδήποτε ῥατσιστικὴ συμπεριφορὰ ἐναντίοντους, διότι κάτι τέτοιο εἶναι ἀνύπαρκτον.

Τὸ μοναδικό τους πρόβλημα εἶναι τὸ ὄ,τι δὲν ὑπακούουμε στὸν δικό τους νόμο ποὺ ὑπαγορεύει τὸ κοράνι τους. Δῆλα δὴ ἐμεῖς εἴμαστε, κατ’ αὐτοὺς πάντα, παραβατικοί. Δῆλα δὴ εἶδος πρὸς ἐξαφάνισιν!

Ὅσο γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟλάγνους…

Αὐτοὶ χωρίζονται σὲ δύο κατηγορίες. Στοὺς ἠλιθίους καὶ στοὺς πανηλιθίους.

Ἠλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ τὰ «παίρνουν» ξεπουλῶντας ἀκόμη καὶ τὴν ἴδια τὴν μάνα τους, στὸν βωμὸ τοῦ νεοταξισμοῦ τους. Δὲν ἔχουν ἰδεολογίες. Ἀνὰ πάσᾳ στιγμὴ μποροῦν νὰ ἀλλάξουν θέσεις, ὀπτικές, κόμματα. Καὶ εἶναι ἠλίθιοι διότι δὲν μποροῦν νὰ ἀντιληφθοῦν τὴν ἀξία τῆς ἀληθείας.

Πανηλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἀκολουθοῦν τοὺς ἠλιθίους, θεωρῶντας πὼς βρῆκαν τὸ φῶς τους, ὥς ἄλλοι στραβοὶ κι ἀόμματοι!!!

Ποιός τήν πληρώνει; Ὁ ἀγαθός… Γιὰ τὴν ὥρα τοὐλάχιστον. Διότι εἶναι κουραστικὸν νὰ συζητᾶμε γιὰ ἀχλᾶδες διαρκῶς… Δὲν κάνει.

Φιλονόη.

Εμείς να τονίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τους ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ μουσουλμάνους, τα ριζοσπαστικά στοιχεία είναι το πρόβλημα, και δυστυχώς είναι εκατομμύρια από αυτούς και χάρις την πολιτική διασποράς ανά την υφήλιο της Νεας Τάξης Πραγμάτων, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μία ακόμα βρώμικη προπαγάνδα του defencenet.gr ενάντια στους λαούς που ξεσηκώνονται:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=51324&Itemid=131

Στο εν λόγω άρθρο διαβάζουμε: «Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής - Ανατριχιαστική φωτό (21-08-2012 17:22:03) Όπως διαφαίνεται ο μεγάλος χαμένος της Αραβικής Άνοιξης δεν είναι άλλος από το Χριστιανισμό, ο οποίος κυνηγιέται σε Ανατολή (με φρικτά εγκλήματα όπως σας έχουμε δείξει) και Δύση (απαγόρευση σταυρών, εικόνων, απολύσεις). Είναι προφανές ότι ενοχλεί ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο θρησκευτικό δόγμα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία θέλει να εγκαθιδρύσει την Πανθρησκεία (Εωσφορισμό) στον πλανήτη, καθότι η κοινή λατρεία προς την Νέα Εξουσία θα είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους.

Η εικόνα που βλέπετε είναι ιδιαιτέρως σκληρή, όμως πρέπει να δημοσιευθεί για να κατανοήσουν όλοι και χωρίς δικαιολογίες του στιλ "δεν ήξερα, δεν ρώταγα" τι τους περιμένει αν δεν αντιδράσουν επιτρέποντας την ροή χιλιάδων ανθρώπων διαπαιδαγωγημένων με τέτοια ήθη και έθιμα που να επιτρέπουν τέτοια στυγερά και άνανδρα εγκλήματα  σε ανυπεράσπιστες γυναίκες. Να γνωρίζετε επίσης ότι δεν τους ενοχλεί καθόλου αν τους αποκαλείται "δειλούς" και άλλά ωραία, δεν τους απασχολούν αυτά, προκειμένου να εκτελέσουν το "θεάρεστο" έργο τους, είναι ικανοί να γίνουν ακόμα πιο "δειλοί". Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το filonoi.gr προς γνώση και συμμόρφωση. "ραα πράγματα συμβαίνουν στν πλανήτη μας. π τν μία φασισμς τν ριστερν, πο ντ κα καλ θέλουν ν μς πείσουν γι τ πόσο πρέπει ν συμπονομε τος «κατατρεγμένους» το πλανήτου κι π τν λλην ο «κατατρεγμένοι»  το πλανήτου πο λα τ σφάζουν κι λα τ μαχαιρώνουν!!! Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή. Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.                     
                                                                                                                                        Γεώργιος Μεταξς

Ταύτοχρόνως στ Πακιστν τος κανε ζωντανούς, σ διάφορες χρες τς φρικς (κι χι μόνον) τος ποκεφαλίζουν πρς παραδειγματισμν κι δ μς …πειλον μ πόλεμο έν δν τος σεβαστομε! Μ τν δική μου νοημοσύνη πλέον δυνατον ν παίξουν. Δν ξέρω τ γίνεται μ τν δική σας μως. φστε δ πο τελικς μς χουν τόσο πολ ξαπατήσει, πο θεωρ πς κυριολεκτικς ζομε σ εκονικ πραγματικότητα!!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Η αλήθεια βρίσκεται στο ότι πρόκειται για μια ταινία τύπου splatter:


Δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό ατόπημα.  Το συγκεκριμένο κείμενο που βρίσκεται πρώτο στη λίστα των «δημοφιλέστερων –πολιτικά» αποσκοπεί στην αμαύρωση των λαών που εξεγέρθηκαν στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, που μοιράζεται κοινές ελπίδες και προσδοκίες με το σύνολο του κόσμου της εργασίας. Αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα και αδιέξοδα, υφίστανται την καπιταλιστική βαρβαρότητα και  τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ-Ε.Ε. που προκαλούν τη μετανάστευση και τη προσφυγιά.

Το defencenet.gr  ευθυγραμμίζεται με την ρατσιστική και τραμπούκικη εκστρατεία της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κατά των μεταναστών, συμμετέχει στην προπαγάνδιση της ακραίας μισαλλοδοξίας των καθεστωτικών ΜΜΕ, εκπροσωπεί τις θέσεις και δικαιολογεί-εκθειάζει τη δολοφονική δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Συμβάλλει στη δαιμονοποίηση των μεταναστών χειραγωγώντας και αποπροσανατολίζοντας τη διάχυτη  κοινωνική αγανάκτηση που προκαλεί η δυστυχία που σπέρνει η ακραία ταξική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών-τοκογλύφων. Δηλητηριάζουν την νεολαία και τα πιο αγρίως πληττόμενα τμήματα της κοινωνίας μας με το ρατσισμό και το φασισμό. Στήνουν έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο «Πόλεμο Πολιτισμών» μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, αποσκοπώντας στη διαίρεση της εργατικής τάξης.

Οι άγριες μέρες που ζούμε, τείνουν να πάρουν κανιβαλικά χαρακτηριστικά. Κυβέρνηση, ΜΜΕ και Ε.Ε.-ΔΝΤ θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας, ιδιωτικοί υπάλληλοι εναντίον των δημοσίων, νέοι κατά συνταξιούχων, Έλληνες εργάτες κατά των μεταναστών. Αντί να αγωνιστούμε για τα κοινά μας εργατικά συμφέροντα.

Εμείς καλούμε σε μαζική καταδίκη της φασιστικής προπαγάνδας και σε άμεση παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ. Τώρα είναι η ώρα για την ανάπτυξη ενός μαχητικού εργατικού κινήματος, ανεξάρτητο από τον καθεστωτικό-κρατικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ,  που θα παλέψει για την ανατροπή της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών-τοκογλύφων, για την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από Ε.Ε.-ΕΥΡΩ και την έξοδο από το ΝΑΤΟ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.





ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ    
 ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

5 σχόλια:

  1. Τα εύσημά μου! :)
    Ίσως η πρώτη παγκοσμίως φορά που τα splatter movies αποδείχτηκαν χρήσιμα !

    Και από οτι βλέπω πρέπει να είστε και φανατικοί του είδους . Καλά ποιος είναι αυτός ο παρατηρητικότατος τυπάκλας που είδε τη φωτό και ανακάλεσε την εικόνα από τη μνήμη του και μάλιστα το διασταύρωσε οτι ήταν από το τάδε b movie?
    Προσκυνάω :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, όχι ρε φίλε. Όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται για να μην προσκυνήσουμε και εσύ το κάνεις από μόνος σου; Κουράγιο, σήκωσε το κεφάλι και σκέψου. Μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ. Το ζήτημα είναι γιατί και πως αποκαλύφθηκαν τα ψέματα των φασιστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπ οψιν, αν κανεις drag n drop μιας φωτογραφιας στο search του google images ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Για οποιον δεν ξερει, οποτε βλεπετε τετοιες αθλιες ειδησης καντε αναζητηση την εικονα για να δειτε απο που την εχουν κλεψει. Στο defence net προφανως δεν το ξερουν, ολες οι ειδησεις τους ειναι μουφες με φωτο απο αρθρα προ δεκαετιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή