Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ούτε ταξί δεν γέμισαν οι χρυσαυγίτες στην Πάτρα, μαζική η αντιφασιστική διαδήλωση

Στην χθεσινή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα ομιλητής ήταν ο Παππάς. Η εκδήλωση έγινε στα μπροστά από τα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης που βρίσκονται στη οδό Γερμανού μεταξύ των οδών Αγ. Δημητρίου και Βότσαρη. Ούτε το μισό δρόμο μεταξύ αυτών των οδών δε γέμισαν ενώ τα 50 με 80 περίπου άτομα που παρευρέθηκαν είχαν έρθει στην πλειοψηφία τους από άλλες περιοχές (Αγρίνιο, Αίγιο και αλλού).  

Αντίθετα, στην αντιφασιστική διαδήλωση που καλούσαν οργανώσεις της αριστεράς και αντιεξουσιαστικές ομάδες συμμετείχαν πάνω από 700 άτομα. 

"Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον"

3 σχόλια:

  1. ωραια, μαζευτηκατε οι αντιφασιστες και τι κανατε?Με το συτημα που γεννα το φασισμο, δηλαδη τον καπιταλισμο τα βαλατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έτσι κι αλλιώς το κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το ΚΚΕ. Δεν έχεις καταλάβει ότι πετιέται η Λαϊκή Εξουσία;

      http://www.youtube.com/watch?v=LW9d5ICSw5A

      Διαγραφή
    2. H μάχη ενάντια στο καπιταλισμό είναι ρήξη με ένα κάρο καθημερινά πράγματα.Από την απεργία και το σωματείο μέχρι και τη συνέλευση γειτονιάς και τη πορεία αλληλεγγύης μέχρι τη μάχη απέναντι σε κάθε λογης εφεδρία(κρατική, παρακρατική) του. Με συγκεκριμένο συνολικό πολιτικό περιεχόμενο. Ούτε μόνο οργανωτική αντιπαράθεση, ούτε μόνο θεωρητικούρα...Αλλά μια αλληλοδιαπλοκή θεωρίας- πράξης και σε αυτό το επίπεδο.

      Αγαπητέ ΚΚΕ, το ερώτημα λοιπόν στο δεύτερο ερωτηματικό σου στο αντιστρέφω...Για να δεις τελικά εσύ τι ακριβώς κάνεις για να εναντιωθείς συνολικά στο καπιταλισμό αλλά και στις εφεδρίες του.

      Ωραία λοιπόν διατυμπανίζεται για τη λαϊκη εξουσία και τη ρήξη με τα μονοπώλια και τελικά τι κάνετε? Ενα υπεράνω κριτικό ύφος στα πάντα...

      Οπότε θα σου εις το επανειδείν! Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις εσύ βήματα...Αν όχι κάτσε και γράφε κριτική σε μπλογκ στο ίντερνετ γεμίζοντας την ανύπαρκτη ή για να μην είμαι μηδενιστής την τελείως στρεβλή πολιτική σας πρακτική και παρέμβαση...

      Διαγραφή