Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ανατριχιαστικό παραλήρημα φασισμού και μισανθρωπισμού ... υπό τους ήχους ποιημάτων του Γ. Ρίτσου

Υπό τους ήχους των ποιημάτων του Γιάννη Ρίτσου και  των τραγουδιών του Μανώλη Ρασούλη , οι  μισάνθρωποι - υπάνθρωποι, πολιτικάντηδες - βλαχοδήμαρχοι, μαχαιροβγάλτες, αλήτες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, είτε με τη γραβάτα του Βουλευτή, είτε με την στολή εργασίας του σύγχρονου ταγματασφαλίτη, καλλιεργούν το φασιστικό - εθνικιστικό μίσος στην Κόρινθο. Φτάνουν στο σημείο να προτείνουν την επαναφορά της θανατικής ποινής και σε σχέση με τους μετανάστες "δηλώνουν" με υπονοούμενα "πως θα την καθαρίσουν τη δουλειά". Με μαχαιριές φυσικά...όπως συνήθως. 

Συσκοτίζουν υπό τη σκέπη του εθνικισμού τα κοινά ταξικά συμφέροντα Ελλήνων και ξένων εργατών. Αποτελούν το μακρύ χέρι της κυβέρνησης για την επίτευξη των "εθνικών στόχων" του κεφαλαίου. Γι' αυτό και μέχρι τώρα η (συγ) κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ τους καλύπτει. Ούτε ένας χρυσαυγίτης  - δολοφόνος δεν έχει συλληφθεί για τα θανατηφόρα εγκλήματα που είναι προφανές ότι έχουν διαπραχθεί από την ναζιστική ομάδα τους τελευταίους μήνες και συγκαλύφθηκαν με την βοήθεια της "ανεξάρτητης δημοσιογραφίας", αλλά είπαμε ... "μονά ζυγά δικά τους".

Υ.Γ: ακούστε φασισταριά, από το φασισμό και το ναζισμό "τούτες τις πεζούλες" (που έλεγε και ο Άρης Βελουχιώτης) τις απελευθέρωσε ο λαός με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές. Να είστε σίγουροι πως θα ξεβρωμίσει ο τόπος από τα σκουπίδια των ιδεών σας και πάλι με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές.


kokkinostupos



Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
    

2 σχόλια:

  1. χρυσαυγιτες:τα σκουπιδια της Ελλαδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκουπίδια δεν είναι οι ιδέες, είναι οι άνθρωποι που τις δημιουργούν, τις φέρουν και τις εφαρμόζουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή