Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Συνεχίζεται μαχητικά η ΑΠΕΡΓΙΑ στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ: Η Συνέλευση των απεργών ανέτρεψε την απόφαση του ΔΣ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !

10-8-2012

Χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα έγινε και η δεύτερη συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου με τους εκπροσώπους της τράπεζας Πειραιώς, καθώς δεν έγινε αποδεκτή καμιά αλλαγή στη σύμβαση πρόσληψης.

Το ΔΣ του ΣΕΑΤΕ που συνεδρίασε το μεσημέρι αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη συνέχιση της απεργίας και την Παρασκευή 10-8-2012, συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας στις 11 πμ με παράσταση για το συνταξιοδοτικό και Γενική πανελλαδική Συνέλευση στις 15.00 της ίδιας ημέρας. Στην ίδια απόφαση το ΔΣ συνιστούσε την παραλαβή των απολύσεων, με την αναγραφή της φράσης «με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου» και την υπογραφή των συμβάσεων πρόσληψης στην Πειραιώς.

Η συνέλευση των απεργών το απόγευμα, με μεγάλη πλειοψηφία, ανέτρεψε την απόφαση του ΔΣ ψηφίζοντας συνέχιση της απεργίας, συγκέντρωση στο υπουργείο εργασίας και πανελλαδική Γενική Συνέλευση το Σάββατο στις 11 πμ, ( ο χώρος θα καθοριστεί) χωρίς την υπογραφή των συμβάσεων πρόσληψης.


Με βάση την απόφαση αυτή ο Σύλλογος επιμένει στην απεργία και στη μη υπογραφή των συμβάσεων πρόσληψης και η παραπέρα πορεία θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
1. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
2. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
3. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠO ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




4 σχόλια:

  1. " καθώς δεν έγινε αποδεκτή καμιά αλλαγή στη σύμβαση πρόσληψης."

    Αυτό είναι το ζήτημα, όχι να μην χαριστεί η ΑΤΕ... δεν πάμε καλά ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα γράφει το ΔΣ...γι' αυτό μάλλον ανέτρεψε τις αποφάσεις του η συνέλευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βάλει φρένο στον πολυήμερο αγώνα των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας για την υπεράσπιση όλων των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων επιχείρησε χτες η πλειοψηφία του ΔΣ του σωματείου της ΑΤΕ, η οποία αποδοκιμάστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στη χτεσινή γενική συνέλευση. Οι εργαζόμενοι στήριξαν την πρόταση των ταξικών δυνάμεων να μην υπογράψει κανείς τις συμβάσεις και να συνεχιστεί η απεργία και σήμερα.
    Με πρωτεργάτη την παράταξη «Συσπείρωση», που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, από κοντά μέλη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, το ΔΣ του σωματείου «κατέβασε» πρόταση στη χτεσινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων που τους καλούσε να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις που επιδιώκει η εργοδοσία της Τράπεζας Πειραιώς, με τις οποίες καρατομούνται εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα,.....

    http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=10/8/2012&id=14167&pageNo=11&direction=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΜΕ μόνο είναι οι ταξικές δυνάμεις στην ΑΤΕ; Δε νομίζω!!! "Το μονοπώλιο της ταξικότητας" από τις αυτοαποκαλούμενες ως μοναδικές ταξικές δυνάμεις δεν βοηθά ετούτη την κρίσιμη ώρα της απεργίας. Απαιτείται η ενότητα του συνόλου των ταξικών δυνάμεων και όχι απλά το κάλεσμα για συσπείρωση μόνο γύρω από το κομματικό μαγαζί των αυτοαποκαλούμενων "ταξικών δυνάμεων". Μόνο έτσι θα αντιμετωπισθεί το ξεπούλημα που επιχειρεί η συνδικαλιστική γραφειοκρατία ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - Συσπείρωση. Μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια...εκτός αν εκτιμούμε πως η απεργία έφτασε στο τέλος της και πάμε να "κάνουμε ταμείο" στο μαγαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή