Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Βλέποντας τα τρένα να περνούν...








Πριν από 2 ημέρες

 

 

Πριν από 2 ημέρες, 52χρονος επιχείρησε να βιάσει 20χρονη, αφού την είχε καλέσει υποτίθεται, σε συνέντευξη εργασίας. Το θέμα δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστό. Ο 52χρονος δεν κηρύχτηκε ανεπιθύμητος. Είναι ελληνικής υπηκοότητας και έχων λευκό δέρμα.


Στην Αθήνα, το ρατσιστικό κρατικό πογκρόμ, που ονομάστηκε Ξένιος Ζεύς, θα έχει τα αποτελέσματα που πραγματικά επιδιώκει από τη μια η κυβέρνηση, και από την άλλη οι έμποροι ανθρώπινων ζωών. Και αυτό γιατί θα ανεβάσει την τιμή ανά κεφάλι, γιατί η πρόσβαση στην Αθήνα υποτίθεται θα γίνει πιο δύσκολη. Και από την άλλη μεριά, το οργανωμένο έγκλημα, που δεν αφορά φυσικά το τσαντάκι των ηλικιωμένων, θα συνεχίσει να υπάρχει, με τη συμμετοχή, ή την αδυναμία της αστυνομίας να το πατάξει, όπως οι ίδιοι οι αστυνομικοί συνδικαλιστικοί φορείς κατά καιρούς λένε.



Στην πραγματικότητα, ούτε το έγκλημα είναι στόχος, ούτε και η πόλη κινδυνεύει από τα ανθρώπινα φαντάσματα που γεμίζουν τους δρόμους της. Η αστυνομία και η κυβέρνηση, θέλουν να διατηρήσουν το μύθο μιας πόλης που είναι σε συνεχή απειλή από τους μετανάστες. Εξασφαλίζει το φόβο. Δίνει κομματική και ψηφοθηρική πελατεία στην ακροδεξιά, γιατί για την εξουσία είναι χρήσιμη μια δυνατή φασιστική πτέρυγα στην ελληνική κοινωνία.



Ο πραγματικός στόχος, είναι μπροστά στην ανείπωτη επίθεση που για άλλη μια φορά ετοιμάζουν, να υποκλέψουν την κοινωνική νομιμοποίηση, υποτίθεται με το αντίτιμο των πιο ασφαλών δρόμων της πόλης. Αύριο, όταν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια θα γεμίζουν με έλληνες εξαθλιωμένους, αυτούς που προς το παρόν επιλέγουν να αυτοκτονούν, θα περάσουμε στη λογική των ανθρώπινων σκουπιδιών, που χαλάνε την εικόνα της Ελλάδας. 



Αν για μια ακόμα φορά, από το Σεπτέμβρη που έρχεται δεν επιχειρήσουμε, να οργανώσουμε πλευρές της ζωής μας, με την παράλληλη απαίτηση της ανατροπής τους, τότε θα δούμε και άλλα τρένα να περνούν.



Πηγή:Διεθνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου