Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή, όπως λέμε Χρυσή Ευκαιρία: Οι καλοκαιρινοί διορισμοί χρυσαυγιτών στη Βουλή

Μαζί θα τα τρώνε


Τελικά δεν "επιστρέφουν στον λαό όλα τα λεφτά από τις κρατικές επιχορηγήσεις", όπως διατείνονται στις πολυδιαφημισμένες "αγαθοεργίες" τους... Αναδημοσιεύουμε στη συνέχεια το διαφωτιστικό σχόλιο του/της subutai red (από εδώ) για τους 4 πρώτους χρυσαυγίτες που διορίστηκαν, μες στο κατακαλόκαιρο, στο γραφείο του προέδρου τους στη Βουλή:


Οι νεοναζί ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα, τάχα μου τάχα μου 



Το μέτρο της εφεδρείας είναι η τελική κατάληξη ενός ξεπεσμένου δημοσίου τομέα που βασίστηκε στην αργομισθία και την αναξιοκρατία. Όχι στην εφεδρεία, ναι στην παραγωγική εργασία. (http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/ochi-sthn-efedreia-nai-sthn-paragwgikh-ergasia)


Και την ίδια στιγμή που τα λένε αυτά, διορίζουν νομότυπα στη Βουλή, δηλαδή στο «ξεπεσμένο δημόσιο», 3 αποτυχόντες πολιτευτές και έναν παραιτημένο βουλευτή ως μετακλητούς υπαλλήλους. Οι διορισμοί γίνανε στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή καλοκαιριάτικα και στα μουλωχτά. Ενώ οι κυβέρνηση ετοιμάζει να βγάλει χιλιάδες υπαλλήλους σε εφεδρεία-απόλυση και στα σχολεία και νοσοκομεία δεν προσλαμβάνει ούτε για τα απαραίτητα, οι φασίστες προχωρούν σε 4 νέες προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων, όπως τους δίνει το δικαίωμα ο νόμος κι ο Μεϊμαράκης. Προσοχή, δεν είναι αποσπάσεις ήδη υπηρετούντων αλλού δημοσίων υπαλλήλων, αλλά εντελώς νέες προσλήψεις 4 ανθρώπων στο ελληνικό δημόσιο της «αργομισθίας» και «αναξιοκρατίας». Και η ΧΑ να μην μπει κάποτε στη Βουλή, αυτοί οι 4 και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι, θα συνεχίσουν να είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι σε κάποια άλλη υπηρεσία. Επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό επιπλέον, και για 4 φασίστες που διορίζονται πολύ περισσότεροι δ.υ. θα απολυθούν για να βγει η μνημονιακή ανισότητα απολύσεων-προσλήψεων.

Με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:

• Απόστολος Γκλέτσος του Κων/νου (ΑΔΤ Χ482350), ΔΕ κατηγορίας. Ο ξάδελφος του γνωστού Γκλέτσου, από Φθιώτιδα, γνωστός και σαν Τόλης88, που δεν εκλέχθηκε στις εκλογές του Ιούνη. Δηλώνει αγρότης και εκτροφέας σαλιγκαριών, αλλά φαίνεται είναι ζόρικη η δουλειά στα χωράφια για ένα ροκά, το δημόσιο του ταιριάζει καλύτερα. Για τα χωράφια που αφήνει πίσω, ας είναι καλά οι Πακιστανοί. (http://jungle-report.blogspot.gr/2012/05/2.html και http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4719414)

• Ανδρόνικος Σίμος του Νικολάου (ΑΔΤ ΑΗ634166), ΔΕ κατηγορίας. Από Α’ Αθήνας, δεν εκλέχθηκε και δηλώνει βιοτέχνης. Τώρα πως αφήνει μια παραγωγική εργασία για να μπει στο «ξεπεσμένο δημόσιο», ένας Πακιστανός το ξέρει. (http://300-gr.blogspot.gr/2012/04/blog-post_7487.html)

Με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 390/14-08-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:

• Νικήτας Σιώης του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΕ868048), ΔΕ κατηγορίας. Από Σέρρες αυτός, βγήκε βουλευτής στις εκλογές του Ιούνη και παραιτήθηκε αμέσως μετά επικαλούμενος φόρτο εργασίας, αν και άνεργος κατά δήλωσή του. Προφανώς προτίμησε της σίγουρη αγκαλιά του ελληνικού δημοσίου από την εφήμερη δόξα του κοινοβουλίου. (http://press-gr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5645.html)

• Γεώργιος Μισιάκας του Χρήστου (ΑΔΤ ΑΙ294905), ΔΕ κατηγορίας. Από Τρίκαλα αυτός, δεν εκλέχθηκε βουλευτής, δηλώνει οικοδόμος. Εμ βέβαια, αφού η οικοδομική δραστηριότητα κατέρρευσε, κάπως πρέπει να προσποριστεί και αυτή η ροκάδικη φασιστική ψυχή. Πού καλύτερα από την αγκάλη του ελληνικού δημοσίου; (http://300-gr.blogspot.gr/2012/04/blog-post_7487.html και http://jungle-report.blogspot.gr/2012/05/2.html)

Αυτά είναι τα πρώτα ρουσφετάκια του αρχηγού στα πρωτοπαλίκαρά του. Πιθανώς να υπάρχουν κι άλλα που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ο φασισμός φασισμός, η ιδεολογία ιδεολογία, αλλά η μάσα πάντα μάσα. Γιατί ο φασισμός είναι μάσα. Ειδικά αν προέρχεται από τα δημόσια ταμεία και είναι αναξιοκρατική, ακόμα καλύτερα. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι από τους 4 νεοδιοριζόμενους στο γραφείου του προέδρου του κόμματος στη Βουλή, όπου υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις και ειδικά προσόντα, και οι 4 είναι ΔΕ, δηλαδή απόφοιτοι λυκείου; Λαϊκισμός; Ίσως, αλλά εάν πηγαίνανε μέσω ΑΣΕΠ οι ως άνω, μόνο για ΔΕ εργατών θα μπορούσαν να διαγωνιστούν και όχι για υπάλληλοι γραφείων της Βουλής με ειδικά μισθολόγια και υπερωρίες.

Κατά τα άλλα, οι ξένοι μας παίρνουν τις δουλειές, ενώ οι νεοναζί αρχηγοί βολεύονται μια χαρά απ’ το δημόσιο κορβανά. Και διάφοροι ανεγκέφαλοι άνεργοι και μεροκαματιάρηδες τους ψηφίζουν τάχα μου για να ξεβρομίσει ο τόπος, γεμίζοντας τον κόσμο μίσος και σκατοψυχίαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου