Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ "ΠΡΙΣΜΑ"... Απορρίφθηκε η απαίτηση του εργοδότη Β. Γκούμα να εκδοθεί προσωρινή διαταγή

Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών

Απορρίφθηκε η απαίτηση του εργοδότη Β. Γκούμα  να εκδοθεί  προσωρινή διαταγή για την ποινικοποίηση του αγώνα και την απαγόρευση συγκεντρώσεων του σωματείου έξω από το φροντιστήριο «Πρίσμα» και την επιβολή χρηματικής ποινής ύψους 5.000 Ευρώ και προσωπική κράτηση 1 μηνός στους 3 συναδέλφους για κάθε κινητοποίηση. Με μαζική συγκέντρωση Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 6 Οκτώβρη, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων απάντησε ο ΣΕΦΚ. Στις 5 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε η κύρια συζήτηση των ασφαλιστικών.
Ο εργοδότης Βασίλειος Γκούμας απαίτησε την 1/10/2014 να απαγορευθεί το δικαίωμα της συγκέντρωσης, με ασφαλιστικά ασφαλιστικά μέτρα κατά της απολυμένης συναδέλφου, κατά του ΣΕΦΚ, της απολυμένης συναδέλφου, του προέδρου του ΔΣ του ΣΕΦΚ, Κλέαρχου Σμυρναίου και του ειδικού γραμματέα του ΔΣ του ΣΕΦΚ και εκπροσώπου του σωματείου στο ΔΣ της ΟΙΕΛΕ Διονύση Αμπάτη: «να απαγορευθεί στο σωματείο και στους καθ΄ ων, η πραγματοποίηση συγκεντρώσεων  έμπροσθεν του φροντιστηρίου και σε ακτίνα περιμετρικά μικρότερη των 200 μέτρων με απειλή χρηματικής ποινής ύψους 5.000 Ευρώ και προσωπική κράτηση  1 μηνός σε κάθε φυσικό πρόσωπο των καθ΄ ων για κάθε παραβίαση της εκδοθησομένης απόφασης και της προσωρινής διαταγής»


Ο αγώνας δεν ποινικοποιείται, δεν καταστέλλεται, συνεχίζεται

Καλούμε το Σάββατο 11 του Οκτώβρη στις 10.00πμ στα γραφεία μας Λόντου 6 και Μεσολογγίου προσυγκέντρωση για την κινητοποίηση στο φροντιστήριο «Πρίσμα» (Ακαδημίας και Γενναδίου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου