Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Γκρίζοι Λύκοι και Χρυσή Αυγή - Δύο φασίστες μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα



Και ο δικός μας αχυρώνας είναι καμένος. 
 

Το 68% ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Πάνω από 20.000 είναι άστεγοι.

Τους τρεις πρώτους μήνες του 2012 χάθηκαν ακόμη 400.000 θέσεις εργασίας.

 Το δεύτερο εξάμηνο του 2012 αναμένεται να μειωθούν οι κοινωνικές δαπάνες κατά 18%.

Τέλος, αν μπορεί να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά,  το 68% των νέων 15-35 ετών επιθυμεί να μεταναστεύσει.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της βίαιης ταξικής πολιτικής των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ και των Μνημονίων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, των τραπεζών και τοκογλύφων.

Ποια είναι όμως η απάντηση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε όλα αυτά;


Να φύγουν οι μετανάστες, μόνιμο θύμα των ρατσιστικών-δολοφονικών τους επιθέσεων, ενώ σιγά σιγά πληθαίνουν οι απειλές και τα χτυπήματα σε ανθρώπους της Τέχνης και αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων.  

Επίσης: «Σκατά -Σκατά στον Τάφο του Κεμάλ» και «Τούρκοι-Μογγόλοι -Δολοφόνοι» φώναζαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, 20 Χρυσαυγίτες, καμουφλαρισμένοι Κύπριοι φοιτητές, έξω από το σπίτι όπου γεννήθηκε ο ιδρυτής του Τουρκικού κράτους, την ώρα που το επισκέπτονταν ο επίσης φασίστας-ομοϊδεάτης της Χρυσής Αυγής, ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που πραγματοποιεί  περιοδεία στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θράκη, και σε άλλες Βαλκανικές χώρες. [Να θυμίσουμε ότι σκατά οι Χρυσαυγίτες δεν πέταξαν σε κανένα εφοπλιστή και μεγαλοπαράγοντα ΠΑΕ, αντίθετα αυτούς τους γλύφουν και τους φυλάνε ως Μπράβοι! Σκατά όμως πέταξαν στον τάφο του Νίκου Τεμπονέρα, δολοφονημένου καθηγητή επί κυβερνήσεως Κ.Μητσοτάκη, από την ΟΝΝΕΔ Πάτρας, με φονιά τον Καλαμπόκα, που τώρα τρώει και πίνει με τους Χρυσαυγίτες στο Βόλο!] 

Ως απάντηση, τόσο στην Αθήνα, αλλά και σε πόλεις της Θράκης λιγοστοί ναζιστές έδωσαν τις γνωστές εθνικιστικές τους παραστάσεις. Όπως διαβάσαμε «η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας επιχειρεί με την βοήθεια όλων των Ελληνόψυχων της ευρύτερης περιοχής να αποτελέσει ισχυρό πυρήνα αντίδρασης και αντίστασης με τρόπους που ήδη συζητούνται και επεξεργάζονται, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επαφή με φορείς και πατριωτικές συλλογικότητες από όλη την Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο.»

Ρωτάμε όμως: η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας τους ληστές με τα καλάσνικοφ που η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε πρόσφατα, τους γνωρίζει; Μήπως είναι μέλη της Χρυσής Αυγής;

Και αν στο φασιστικό σόου η Χρυσή Αυγή διεκδίκησε βασικό ρόλο, ο πρωταγωνιστικός ανήκει στον ακροδεξιό δολοφόνο, συνεργάτη του καταπιεστικού τουρκικού κατασταλτικού μηχανισμού, φονιά και βασανιστή των Κυπρίων, Κούρδων και Τούρκων φοιτητών, εργατών και αγωνιστών της Αριστεράς  Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που δήλωσε από το Μέγα Δέρειο: "Γνωρίζω πως η "τουρκική" μειονότητα της  Δυτικής  Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητας της και στην αναγνώριση του μουφτή. Ήρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά. Ας μην ξεχνά κανείς ότι οι "Τούρκοι της Θράκης" υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όσοι προσπαθούν να εξαλείψουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα αυτής της κοινωνίας δεν θα μπορούν να ορθοποδήσουν. Και η εγγύηση γι' αυτό είναι τα εκατομμύρια ομοεθνών Τούρκων, oι οποίοι   προσεύχονται για σας από τη μητέρα πατρίδα».

Να θυμίσουμε στον Τούρκο φασίστα ότι οι επεκτατικές αντιλήψεις που κρύβονται πίσω από την ορολογία των Μητέρων Πατρίδων έφεραν την καταστροφή του Κυπριακού λαού. Οι εθνικιστές της ΕΟΚΑ Β' και τα φασιστοστόγλανα του Ντενκτάς πρώτα δολοφόνησαν τους οπαδούς της συμβίωσης και συμφιλίωσης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, μετά στράφηκαν εναντίον των αμάχων και της αριστεράς για να καλλιεργήσουν το εθνοτικό μίσος, ακολούθως στο Πραξικόπημα της Χούντας των Συνταγματαρχών, στην Εισβολή και την Κατοχή. Κατοχή από 40.000 Τουρκικού Στρατού που θύμα της είναι εκτός από τους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες και οι Τουρκοκύπριοι που βιώνουν επίσης την Εθνοκάθαρση και τον Εποικισμό!

Η υπεράσπιση όμως τα δικαιωμάτων των μειονοτικών πληθυσμών είναι υπόθεση των κοινωνικών κινημάτων και όχι των «Μητέρων Πατρίδων» και των Φασιστών που καλλιεργούν τον εθνικισμό και τον ρατσισμό, ενώ επεξεργάζονται ακόμη και πολεμικούς τυχοδιωκτικούς, όπου το υποκριτικό ενδιαφέρον καλύπτει την πραγματικότητα των συμφερόντων των αστικών τάξεων και τον ρόλο των λαών ως κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.

Είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον και κρύβει δεύτερες σκέψεις γιατί οι Γκρίζοι Λύκοι αποτελούν τμήμα του Τουρκικού αστικού συστήματος εξουσίας που έχει τους Τούρκους-Κούρδους εργάτες να δουλεύουν για 200-300 ευρώ, μετρώντας 10.000 θανατηφόρα ατυχήματα τα τελευταία χρόνια, έχοντας χιλιάδες φτωχούς να μένουν σε σπηλιές και τα παιδιά τους να θρέφουν οικογένειες δουλεύοντας στα φανάρια. Γιατί οι φασίστες φονιάδες Γκρίζοι Λύκοι συνεργάζονται στενά με το Τουρκικό κράτος και την Μαφία καταπιέζοντας βάναυσα την Κουρδική μειονότητα. Της οποίας αρνούνται ταυτότητα, γλώσσα και ύπαρξη Ντεβλέτ Μπαχτσελί..

Το ίδιο υποκριτικό ενδιαφέρον εκφράζει και η Χρυσή Αυγή, με τη ΣΦΕΒΑ και τους Σαμαρά-Καρατζαφέρη για την Ελληνική μειονότητα στη Νότια Αλβανία. Το 1993, με καθοδήγηση του ΥΠΕΞ Α.Σαμαρά και με την συνεργασία Εκκλησίας-ΕΥΠ-ΣΦΕΒΑΣ εξόπλισαν τη μειονότητα για να προκαλέσουν την εξέγερση της κατά του Αλβανικού κράτους. Στόχος της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη η αλλαγή των συνόρων και η διεκδίκηση της Βορείου Ηπείρου, όπως χαρακτηρίζουν την Νότια Αλβανία.

Εμείς δεν ξεχωρίζουμε τον επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό των ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων-Χρυσής Αυγής-Αλβανών Τσάμηδων. Όλοι τους είναι εχθροί του κόσμου της εργασίας, υπηρέτες των πλουσίων, υπέρμαχοι της Ε.Ε. και ΝΑΤΟ. Οι φασιστικές οργανώσεις είναι όργανα του κράτους, αλληλοδιαπλέκονται με τις μυστικές υπηρεσίες, την Αστυνομία και τον Στρατό, αποτελούν κίνδυνο για την ειρήνη και την ευημερία του κόσμου της εργασίας.

Καλούμε τα κοινωνικά κινήματα να κλιμακώσουν τις προσπάθειες τους για την περιθωριοποίηση των φασιστικών οργανώσεων. Κυρίως όμως πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ανατροπή του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, της κυβέρνησης της αντιλαϊκής λαίλαπας και του Μνημονίου που στρώνουν το χαλί και έχουν ανάγκη τη δράση των φασιστικών δολοφονικών συμμοριών γιατί είναι όργανα επιβολής του Εργατικού και Κοινωνικού Μεσαίωνα. Πρέπει να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός κινήματος Αντίστασης-Ρήξης-Ανατροπής που με τον εργατικό διεθνισμό του θα υπερασπίσει τα συμφέροντα του συνόλου των εργαζομένων, θα συμβάλει στην ανάπτυξη αγώνων για την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από την Ε.Ε., το ΕΥΡΩ και το ΝΑΤΟ. Που θα προβάλλει την απειλή της επαναστατικής ανατροπής ως μόνο αντίπαλο δέος στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς των κυβερνήσεων και των αστικών τάξεων.

Και για να μιλήσουμε τη γλώσσα της Χρυσής Αυγής, των Γκρίζων Λύκων και των Αλβανών Τσάμηδων

Αι Σιχτίρ..

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 http://Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου