Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Συνέντευξη Τύπου του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"



ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝENΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» 13/4,Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας, στις 12 το μεσημερι.

Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται για πολλοστή φορά να επιτεθεί στους εργαζόμενους και στην ζωή τους.
Είναι φανερή η απόφαση της κυβέρνησης που σηματοδοτήθηκε με την τροπολογία Ρέππα για ολοκληρωτική και με κάθε τρόπο επίθεση στο Κίνημα «Δεν Πληρώνω».
- Ξυλοδαρμός μέλους του κινήματος από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, εισηγητή της τροπολογίας Ρέππα, Μαγκούφη, στα διόδια του Μώλου.
- Οι προσαγωγές/συλλήψεις μελών του κινήματος το τελευταίο διήμερο.
- Οι μηνύσεις των εταιριών κατά μελών του κινήματος.
- Η λειτουργία της αστυνομίας σαν ιδιωτικό σεκιούριτι των εργολάβων.
- Η καταπάτηση κάθε έννοιας νομιμότητας και δικαιώματος.
Κυβέρνηση και εργολάβοι έχουν τρομάξει από την ανταπόκριση και συμμετοχή του απλού πολίτη στο κίνημα. Παρόλα τα μέτρα και τις απειλές, η δυναμική αυξάνει και αναγκάζει ως και τους δημοσκόπους να μας συμπεριλαμβάνουν στις μετρήσεις τους καταδεικνύοντας τον πανικό που προκαλεί το κίνημα στις συστημικές δυνάμεις και το πολιτικό προσωπικό τους.
Το κίνημα οργανώνει έκτακτη συνέντευξη τύπου στα Γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Απρίλη, στις 12 το μεσημέρι, με στόχο να καταδείξει την συμπαιγνία κυβέρνησης/εργολάβων, το ρόλο της αστυνομίας (με βάση καταγγελίες πολιτών και αστυνομικών) και να ανακοινώσει τις νέες πρωτοβουλίες που θα αναπτύξει τόσο σε επίπεδο νομικό όσο και με συγκεκριμένες κινηματικές δράσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.

«Δεν Πληρώνω» την κρίση τους
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου