Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/4, ΣΤΙΣ 6:30 Μ.Μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

   ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ
 
·        ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΗΠΑ
·        ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ -  ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ
·      ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ
·        ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ
·       ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤIKΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ

Είναι δική μας ανάγκη, που τη βιώνουμε στην εκμετάλλευση και την καταστολή, στον τραμπουκισμό και την απειλή της «εθνικής ενότητας» που μας βάζουν να υπερασπιζόμαστε στερώντας μας και τα ελάχιστα δικαιώματά μας, να μην αφήσουμε το λαό της Λιβύης να σφαγιαστεί από τις βόμβες της «ανθρωπιστικής Δύσης», από το πυροβολικό και τους ξένους Μισθοφόρους του Καντάφι ή τα όπλα της αντιπολίτευσης, που τα έκλεψε από τους εξεγερμένους εργάτες για να τα κάνει διαπραγματευτικό χαρτί με το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Εκφράζοντας αγωνιστικά την Αλληλεγγύη μας στις Λαϊκές Εξεγέρσεις.



Είναι ανάγκη να πρεσβεύσουμε ένα νέο εργατικό διεθνισμό, που υπερβαίνοντας τα εθνικά και θρησκευτικά τείχη να υπερασπιστεί συνολικά τα σύγχρονα δικαιώματα όλων των εργαζομένων. Απειλή για εμάς δεν είναι ο μετανάστης, αλλά η Δικτατορία των Νόμων της Αγοράς, το Μνημόνιο, ο κόσμος του πλούτου, οι έμποροι και βιομήχανοι όπλων, οι τραπεζίτες, εφοπλιστές, εργολάβοι και οι επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας που περιμένουν κέρδη από το αιματοκύλισμα των λαών. Ανάγκη επομένως για μια νεά ενότητα του έθνους των εργαζομένων.

Η εμπλοκή του ελληνικού στρατού είναι για πρώτη φορά τόσο καθοριστική κι εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε συνένοχοι. Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό πρέπει να την μπλοκάρουμε. Αρνούμαστε να προσφέρουμε οποιαδήποτε υπηρεσία στην ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΟΗΕ. Δε μεταφέρουμε πολεμοφόδια και καύσιμα στις πολεμικές μηχανές. Δε βαράμε σκοπιά στις βάσεις τους.
Δεν πληρώνουμε ούτε ευρώ για εξοπλισμούς και επεμβάσεις. Κανένας νέος μισθοφόρος. Να γυρίσουν πίσω όλα τα ελληνικά στρατεύματα κατοχής. Έξοδο από ΝΑΤΟ-Ε.Ε. και διάλυσή τους.

Δεν κυνηγάμε μετανάστες, ούτε προετοιμαζόμαστε ενάντια στο κύμα προσφύγων. Να διαλυθεί η FRONTEX. Να αντισταθούμε στη δημιουργία του Τείχους του Αίσχους στον Έβρο.
Πόλεμος χωρίς πρόσφυγες δεν γίνεται. Δεν πρόκειται να γίνουμε εμείς οι συνοριακοί μπράβοι της Ευρώπης-Φρούριο, σεκιουριτάδες μιας κυβέρνησης που σχεδιάζει, μαζί με το ΝΑΤΟ, τις συμμαχίες των προθύμων, την Τουρκία και τις υπόλοιπες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, μια ακόμα περίκλειστη φυλακή-σφαγείο για έναν ακόμα λαό: το λαό της Λιβύης.

Να αμφισβητήσουμε το Αξιόμαχο του ελληνικού στρατού στο να προσφέρει υπηρεσίες σε ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, σιδερένιο βραχίονα του ελληνοτουρκικού αστικού ανταγωνισμού και της καταστολής των κοινωνικών κινημάτων.

Μας θεωρούν εχθρούς τους. Τους λέμε ότι κι εμείς θεωρούμε εχθρούς, την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της κοινωνικής λεηλασίας, της καταστολής και του πολεμικού τυχοδιωκτισμού μέσα κι έξω από τα σύνορα, κάθε επίδοξο διαχειριστή αυτής της πολιτικής, κάθε «συμμαχία προθύμων» που θέλει να τη σώσει από την κοινωνική οργή.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου