Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Πιστά στους ιδιοκτήτες των χρυσών κλουβιών τους, τα καθεστωτικά παπαγαλάκια προσπαθούν να μας δαγκώσουν με το δηλητηριώδες ράμφος τους!!

Πιστά στους ιδιοκτήτες των χρυσών κλουβιών τους, τα καθεστωτικά παπαγαλάκια προσπαθούν να μας δαγκώσουν με το δηλητηριώδες ράμφος τους!! Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας γαργαλάνε!!

Ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης στο διαβόητο άρθρο του στην Καθημερινή, ως καθαρόαιμο λαγωνικό πιστό στα αφεντικά του πάσχισε αλλά εν τέλει κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τις υπόγειες δαιδαλώδεις διαδρομές χρηματοδότησης και εξάρτησης του κινήματος «Δεν πληρώνω».
Το ερώτημα που έθεσε ήταν το εξής: «Πόσο αυθόρμητες είναι οι καταλήψεις «δεν πληρώνω» αφού έχουν και μηχανισμούς χορηγίας και μισθώνουν (έστω με λεφτά άλλων) τις υπηρεσίες επιχειρήσεων να μοιράζουν φυλλάδια;».


Τίθεται όμως αβίαστα το ακόμη πιο φλέγον ερώτημα: Πόσο αυθόρμητος και αξιόπιστος είναι ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης της Αλαφουζιώτικης Καθημερινής όταν αποτελώντας αναπόσπαστο γρανάζι του μηχανισμού κατευθυνόμενης μιντιακής προπαγάνδας τιμά το μισθό του προβαίνοντας σε πρόχειρες μηχανορραφίες περί χορηγιών του Επιμελητηρίου Πιερίας προς το κίνημα «Δεν πληρώνω»;;

(*Μην ξεχνάμε ότι το Αλαφουζιώτικο επίσης ΣΚΑΪ δίνει ψωμί και στον αυθόρμητο κ. Πορτοσάλτε (ή Πρωτοψάλτε κατ’άλλους) ο οποίος επί τακτικής βάσης τιμά το κίνημά μας με τα σχόλια του σε άπταιστα παπα-γαλλικά.)

Βεβαίως ο περί ου ο λόγος κ.Μανδραβέλης ξέρει πολύ καλά ότι το κίνημα μας (του οποίου βάζουν φωτογραφίες απο κινητοποιήσεις - με τις κίτρινες σημαίες και τα ψαράκια) ουδέποτε είχε επιτροπή αγώνα στην Πιερία . Πολλώ δε μάλλον καμμία σχέση δεν είχε με το επιμελητήριο της Πιερίας ή οποιοδήποτε άλλο σε όλη την επικράτεια.

Μετά από τον «αυθόρμητο» κ. Μανδραβέλη, σειρά πήρε ο «ανεξάρτητος» δημοσιογράφος κ. Χρίστος Τελίδης, αρθρογράφος της εφημερίδας του εθνικού μας μεγαλοεργολάβου και προσωπικού του ευεργέτη (Έθνος). Στο άρθρο του κάνει λόγο για ανίερες γαλαζοκόκκινες συμμαχίες και παράνομες χρηματοδοτικές διαδρομές τρίτου τύπου.

Ρόλο κερασακίου στην φιλοκαθεστωτική τούρτα ανέλαβε ο βρετανικός Observer ο οποίος καθ’όσον παρατηρητικός, διέγνωσε ότι η Ελλάδα πάσχει από οξεία ακυβερνησία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το γεγονός αυτό γίνεται εμφανές από την αδυναμία της κρατικής καταστολής να επαναφέρει στην τάξη τους πολίτες που εκφράζονται μέσω πράξεων πολιτικής ανυπακοής και συμμετέχουν στα κινήματα του «Δεν πληρώνω» και της Κερατέας.

Γνωρίζουμε καλά ότι τα αστικά-καθεστωτικά ΜΜΕ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μηχανισμού αναπαραγωγής των εξουσιαστικών δομών του αστικού κράτους.
Προάγουν το σύστημα αξιών της ταξικής εκμετάλλευσης πασπαλίζοντάς το με την πούδρα της αστικής δημοκρατίας και νομιμότητας.
Προσπαθούν να υπονομεύσουν στη συνείδηση του μέσου εκμεταλλευόμενου κάθε φωνή ανυπακοής και αντίστασης που προέρχεται από κάποιον ίσως λίγο πιο πρωτοπόρο εκμεταλλευόμενο.
Στην στρατηγική αυτή εντάσσεται και το τελευταίο κύμα προσπάθειας αμφισβήτησης της ανεξαρτησίας του κινήματος «Δεν πληρώνω», μέσω δημοσιευμάτων και σχολίων φιλοκαθεστωτικών δημοσιογράφων, υπερασπιστών της αστικής ψευτονομιμότητας.
Δεν είναι τυχαίες οι προσπάθειες που γίνονται να κατασκευαστούν επίπλαστες εξαρτήσεις του κινήματος μας από κομματικούς μηχανισμούς, προϋπολογισμούς επιμελητηρίων και πορτοφόλια «ευεργετών».
Αυτή είναι μια φτηνή και πρόχειρη προσπάθεια μεταστροφής της κοινής γνώμης ενάντια στο κίνημά μας.
Μέσω αυτής της προσπάθειας επιχειρείται να αμφισβητηθούν κάποια από τα συστατικά στοιχεία από τα οποία δομήθηκε το κίνημά μας όπως η ακεραιότητα και το ήθος του (όχι με την αστική αλλά με την ουσιαστική έννοια) αλλά και η πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία του.

Οι προσπάθειές τους όμως πέφτουν στο κενό.. Όσο και να προσπαθούν δε θα πείσουν κανέναν ότι τα τρώμε μαζί ή ότι τα παίρνουμε μαζί κάτω απ’ το τραπέζi!!

Η δύναμη του κινήματός μας είναι ότι στηρίζεται μόνο στα μέλη του και σε κανέναν άλλον!!

Ας καταλάβουν οι μεγαλοεργολάβοι-μεγαλοκαναλάρχες-μεγαλοεκδότες μαζί με τις πολιτικές τους υπηρέτριες και τα υφιστάμενα παπαγαλάκια τους ότι θα τους "πετάξουμε" ομαδικώς στον Καιάδα της ιστορίας και χωρίς αλεξίπτωτο!! 


Πηγή: http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου