Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Εκδήλωση-Συζήτηση με θέμα "Μετά τις εκλογές τι; Συζήτηση για την επιστροφή του λαού στο προσκήνιο με πρόγραμμα φιλολαϊκής διεξόδου από την κρίση ενάντια σε μνημόνια-κυβερνήσεις-τρόικα"



4 χρόνια μνημονίων και 1 μήνα μετά τις ευρωεκλογές, η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας μυρίζει καταστροφή. Ύφεση, ανεργία, διάλυση εργασιακών δικαιωμάτων, υγείας, πρόνοιας, παιδείας, ασφαλιστικού.
4 χρόνια μνημονίων και 1 μήνα μετά τις ευρωεκλογές, ο ελληνικός λαός μοιάζει παγωμένος, σε αναμονή και σύγχυση. Επιχειρήθηκαν αντιστάσεις: Πλατείες, Γενικές απεργείες, κλαδικές και θεματικές κινητοποιήσεις, εναπόθεση ελπίδων προς αριστερά, αλλά και άνοδος του φασισμού.
Υπάρχει άλλος δρόμος; Με ποιο πρόγραμμα, πολιτικό και οικονομικό και πώς; Με ρήξη ή με σύμπλευση με το διεθνές πλαίσιο της χώρας; Με οικοδόμηση κινημάτων ή αποσπασματικές αντιστάσεις; Με Μέτωπο των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συμφωνούν σε μια πορεία φιλολαϊκής διεξόδου από την κρίση ή τεμαχισμένες αυτές τις δυνάμεις;
Σας καλούμε να συζητήσουμε αυτά και άλλα ερωτήματα στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι οργανώσεις :

ΑΡ.ΑΝ., ΑΡΑ.Σ., Κομμουνιστική Ανανέωση, Παρέμβαση στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 06 Ιούλη, στις 7:30μμ, στο Χώρο 11.


ΟΜΙΛΗΤΕΣ :
Σαμδάνης Κώστας, ΑΡ.Α.Σ.
Τσαμασλίδης Γιάννης, ΑΡ.ΑΝ.
Νίκος Κυριακίδης, Παρέμβαση


Πηγή: http://www.aras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου