Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ-Απολογία Αλεξόπουλου: Βλάκες & ονειροπαρμένοι οι χρυσαυγίτες -Κασιδιάρης, Παναγιώταρος μπήκαν γρήγορα στη διαφθορά



Την πλήρη άγνοιά του για τις εγκληματικές πράξεις των μελών Χρυσής Αυγής εξέφρασε στην απολογία του ο ήδη αποχωρήσας Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, καταδικάζοντας μάλιστα τους πύρινους λόγους των πρώην συναγωνιστών του.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής προχώρησε επιπλέον σε μία σειρά απαξιωτικών χαρακτηρισμών σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για «βλάκες» και «ονειροπαρμένους», ενώ στηλίτευσε τις στρατιωτικού τύπου κατασκηνώσεις και ενδυμασία, των υποστηριχτών και μελών του κόμματος.



«Δείχνει άτομα που έχουν απωθημένα από το στρατό. Τι να πω; Βλακώδες τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν η ηγεσία γνώριζε όλα αυτά...Αν κάποιος ήθελε να εξασκεί σκοποβολή...θα μπορούσε να γραφεί σε σκοπευτικό όμιλο...δεν μπορώ να καταλάβω την ψυχοσύνθεση των ατόμων αυτών...πρόκειται για ψυχοσύνθεση με λανθάνουσες προοπτικές. Συνήθως τα άτομα αυτά έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και βγάζουν έναν εαυτό ψεύτικο».
Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος υποστήριξε ότι αρχικά ο πολιτικός του χώρος ήταν το ΛΑΟΣ και ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για να βοηθήσει στην εκλογή ενός άλλου προσώπου. Ωστόσο, ο λαός της Θεσσαλίας «έκανε τελικά τις επιλογές του» και ψήφισε τον ίδιο, όπως είπε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τη σύνδεση της Χρυσής Αυγής με την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού αλλά και τη δημιουργία ενός κράτους συνδεδεμένου με το κόμμα είπε: «Θα το χαρακτήριζα βλακώδες. Βεβαίως και τα αποδοκιμάζω...Όποιος ασχολείται με τον εθνικοσοσιαλισμό εν έτει 2014 επιεικώς για μένα δεν είναι απλώς γραφικός αλλά "βλακώδης"...εγώ έχω θύματα στην οικογένειά μου από τους Γερμανούς...».

Ερωτώμενος από τις ανακρίτριες για άρθρο του Ηλία Κασσιδιάρη το 2011, με το οποίο εξυμνούσε το Χίτλερ είπε ότι «ένας άνθρωπος ή ονειροπαρμένος μπορεί να είναι ή μη ρεαλιστής...» ενώ αναφερόμενος σε άλλο άρθρο του πρώην συναγωνιστή του στο οποίο χαρακτήριζε τη βουλή άνδρο της διαφθοράς και των εγκληματιών πολιτικάντηδων, στο οποίο όταν θα μπεί η Χρυσή Αυγή θα ανατραπούν τα πάντα" ο Αλεξόπουλος απάντησε: «Τον είδα στο άντρο της διαφθοράς, το πόσο γρήγορα έκανε σχέσεις με τον κ. Μπαλτάκο. Επίσης και ο κ. Παναγιώταρος, όπως έμαθα από τα παραπολιτικά, πήρε άτοκο δάνειο από τη Βουλή, ενώ εμάς μας έλεγαν ότι δεν θα κάνουμε χρήση των προνομίων των βουλευτών...».

Τα βέλη του Αλεξόπουλου στρέφονται συνεχώς σε βάρος του Ηλία Κασσιδιάρη, τον οποίο κατηγόρησε για τις «φιέστες» της οργάνωσης, τα στρατιωτικά παραγγέλματα, και τις παρελάσεις.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής, υποστήριξε ακόμη ότι αμέσως μετά τον φόνο του Παύλου Φύσσα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, εάν και νωρίτερα, πολλοί είχαν καταλάβει την διαφοροποίηση του. Οταν αποχώρησε άρχισε να δέχεται απειλές. Μάλιστα όπως είπε «οι συγκεκριμένοι που απειλούν εμένα και την οικογένεια μου λειτουργούν με σκέψεις μπράβων νύχτας...»



Οταν του ζητήθηκε να εκφράσει την άποψη του αν οι απειλές προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή απάντησε «αυτό φαίνεται από το περιεχόμενο του φέιγ βολάν που με καλεί να παραδώσω την έδρα μου, που με κατηγορούν ως φίλο των Εβραίων...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου