Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Πατρών



Πάτρα 3.7.2014

Το Δ.Σ. ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου μας για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση με την Ομοσπονδία μας, την Τρίτη 1/7/2014 και αφορούσαν την κινητικότητα, την αξιολόγηση και τον έλεγχο των συμβάσεων, καθώς επίσης και για τα θέματα που συζητήθηκαν με το Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δ. Μελιτσιώτη, την Τετάρτη 2/7/2014, σχετικά με την κινητικότητα.  Από τη συζήτηση προέκυψε ότι για το μόνο θέμα που υπήρξε συναίνεση μεταξύ των Υ.ΠΑΙ.Θ. και Υ.Δ.Μ.Η.Δ., ήταν η προκήρυξη των 600 θέσεων, την κατανομή των οποίων στα Ιδρύματα αποφάσισε αποκλειστικά το Υ.ΠΑΙ.Θ. Επίσης, από την πλευρά του κ. Μελιτσιώτη, τονίστηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη κινητικότητα για τους διαθέσιμους των Α.Ε.Ι. και ότι όσοι δεν απορροφηθούν, θα απολυθούν.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, αφού συζήτησε τις εξελίξεις στα θέματα της διαθεσιμότητας – κινητικότητας – απολύσεων – αξιολόγησης – έλεγχο συμβάσεων, αποφάσισε το παρακάτω πρόγραμμα κινητοποιήσεων:


1.    Την Πέμπτη 3/7/2014:
Εκπομπή της ΕΡΑ Πάτρας στις 9:00 μ.μ. στο Α΄ κτήριο του Πανεπιστημίου με θέματα που αφορούν τις διαθεσιμότητες-απολύσεις-αξιολογήσεις.

2.    Την Παρασκευή 4/7/2014:
Συνάντηση του Δ.Σ. με τους Προϊστάμενους των Γραμματειών των Τμημάτων στις 10:00 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο Α΄ κτήριο, με θέματα: Διαθεσιμότητα/απολύσεις – Αξιολόγηση – Οργανισμός – Ορκωμοσίες.

3.    Τη Δευτέρα 7/7/2014:
Συνάντηση του Δ.Σ. με τους Προϊστάμενους και Διευθυντές του Ιδρύματος στις 10:00 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο Α΄ κτήριο, με θέματα: Διαθεσιμότητα/απολύσεις –Αξιολόγηση – Οργανισμός.

4.    Την Τρίτη και Τετάρτη 8-9/7/2014:
48ωρη απεργία-κατάληψη των διοικητικών υπηρεσιών.

5.    Την Πέμπτη 10/7/2014:
Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας στις 10:30 π.μ., στο Α΄ κτήριο.

6.    Την Παρασκευή 11/7/2014:
Θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ κτήριο, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου μας, ενημέρωση από εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, για τα θέματα τις κινητικότητας, των απολύσεων, της αξιολόγησης και του ελέγχου των συμβάσεων.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ - ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ


ΕΝΟΤΗΤΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου