Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ολοκληρώθηκε η πορεία στη Νέα Φιλαδέλφεια - Στάλθηκε το μήνυμα


Πριν λίγη ώρα, η τεράστια για τα δεδομένα της Νέας Φιλαδέλφειας πορεία (πάνω 2.500 άτομα) ολοκληρώθηκε. Οι διαδηλωτές πορεύτηκαν από την πλατεία Πατριάρχου μέχρι το σταθμό των Ανω Πατησίων όπου κι ολοκληρώθηκε η πορεία.


Φυσικά, δεν έγινε το «παραμικρό». Τα ΜΑΤ με κλοιό από κλούβες κάθετα στη Δεκελείας, προστάτευσαν τους λίγους οπαδούς της ΑΕΚ (100-200 άτομα) που συγκεντρώθηκαν έξω από το κλαμπ της Original. Δεν χρειαζόταν, βέβαια, καμιά προστασία, γιατί οι διαδηλωτές δεν είχαν σκοπό να πάνε να τους επιτεθούν, αλλά να διατρανώσουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, στο Συντονιστικό Κατοίκων και στη «Στρούγκα» που πριν δυο εβδομάδες δέχτηκαν την επίθεση των τραμπούκων, υπό την προστασία και σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΑΤ. Δυο διαφορετικές μέρες, δυο διαφορετικοί κόσμοι. Από τη μια ο «ιδιωτικός στρατός» του Μελισσανίδη, που σε συνεργασία με την αστυνομία ματοκυλά κόσμο και βανδαλίζει κοινωνικούς χώρους, και από την άλλη ο κόσμος της αλληλεγγύης και του αγώνα, που χωρίς καμιά προστασία, με δική του συγκροτημένη περιφρούρηση διατρανώνει τη θέλησή του να σταθεί δίπλα στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, μέχρι την τελική νίκη.


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ!


ΥΓ: Αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ, φορώντας μπλουζάκια της ομάδας τους, διαδήλωσαν μαζί μας. Αυτή ήταν η καλύτερη απάντηση στον μαφιόζο και τα τσιράκια του.



Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου