Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Απεργιακή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη - Καμάρα


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 18/10

Μετά την επιτυχία του Καραβανιού Στήριξης και Αλληλεγγύης της ΒΙΟΜΕ, το σωματείο εργατοϋπαλλήλων της ΒΙΟΜΕ συνεχίζει στον δρόμο που χάραξε, τον δρόμο της αντίστασης, τον δρόμο του αγώνα, τον δρόμο της αυτοδιαχείρησης. Το σωματείο της ΒΙΟΜΕ καλεί σε συγκέντρωση και διαδηλώνει ανεξάρτητα, μακριά απο ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ, μακριά από εργατοπατέρες και επαγγελματικά στελέχη, όπως θα έπρεπε να είναι κάθε πραγματικός εργατικός αγώνας. Η Κίνηση Εργατικής Χειραφέτησης & Αυτοοργάνωσης στηρίζει και συμμετέχει στην πορεία που διοργανώνουν το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης και Στήριξης του Αγώνα της ΒΙΟΜΕ την Πέμπτη 18/10 στη Θεσσαλονίκη. Την εποχή των κλειστών εργοστασίων και επιχειρήσεων, της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, την εποχή που οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες της Ευρώπης και της Ελλάδας και το πολιτικό τους προσωπικό σχεδιάζουν την επιβολή μισθών 582 ευρώ και την πλήρη κατάργηση εργατικών δικαιωμάτων, την ποινικοποίηση των απεργιών, την εξαφάνιση κάθε χώρου αντίστασης ο αγώνας της ΒΙΟΜΕ είναι φωτεινό παράδειγμα οργάνωσης και αγώνα για όλη την εργατική τάξη. Διαδηλώνουμε με τους εργάτες της ΒΙΟΜΕ στον αγώνα τους

να περάσει το εργοστάσιο από τα χέρια του Κεφαλαίου στα χέρια τους. Εργαζόμενοι και άνεργοι ακολουθούμε το παράδειγμα του σωματείου της ΒΙΟΜΕ, οργανωνόμαστε σε αμεσοδημοκρατικά σωματεία βάσης για να διεκδικήσουμε δυναμικά την ίδια την παραγωγή και την διαχείρηση της με αυτοδιαχείρηση στους χώρους εργασίας.

Ο αγώνας της ΒΙΟΜΕ είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης.

Καλούμε κάθε σωματείο και εργατική συλλογικότητα, κάθε εργαζόμενο και άνεργο να συμμετέχει στη διαδήλωση την Πέμπτη 18/10 και ώρα 10:30 στην Καμάρα.



Κίνηση Εργατικής Χειραφέτησης και Αυτοοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου