Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Το 1967 έβαζαν ζάχαρη σε στρατιωτικά οχήματα για να κάνουν δικτατορία...

...Το 2012 πυροβολούν σκοπούς!

Διεξάγουν προληπτικό πόλεμο κατά του εχθρού αγωνιζόμενου λαού

Καθώς κλιμακώνεται το κυβερνητικό σχέδιο τρομοκράτησης του εργαζόμενου λαού μας εν όψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, που βασική του συνιστώσα είναι η έξοδος του Στρατού στους δρόμους της Θεσσαλονίκης προκειμένου «να συνδράμει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και να βοηθήσει τους ΜΑΤατζήδες που δε φτάνουν» –αυτά διαδίδουν οι διοικητές των μονάδων της Θεσσαλονίκης που από την Πέμπτη 18/10 έχουν λάβει επείγον σήμα από το Πεντάγωνο να καταρτίσουν λίστες προσωπικού που ένοπλα θα συμμετάσχουν στα μέτρα φρούρησης κατά τη διάρκεια της Στρατιωτικής Παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Ένα περίεργο και για πολλούς προβοκατόρικο γεγονός, ήρθε να ξυπνήσει σε πολλούς, μνήμες από την προετοιμασία της Χούντας των Συνταγματαρχών όταν οι πραξικοπηματίες αξιωματικοί-πράκτορες της CIA και της ΚΥΠ έβαζαν ζάχαρη στα στρατιωτικά οχήματα προκειμένου να τεκμηριώσουν τις φήμες που οι ίδιοι διέδιδαν «περί κινδύνου κομμουνιστικού πραξικοπήματος». 
Χθες το βράδυ, σε στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης, στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε ένας στρατιώτης που έκανε σκοπιά στο στρατόπεδο του 523 τάγματος. Ο σκοπός ανέφερε ότι δέχθηκε πυροβολισμό από αγνώστους που επέβαιναν σε ένα μαύρο βαν. Όπως περιέγραψε ο στρατιώτης αμέσως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το στρατόπεδο βρίσκεται σε πολυσύχναστο σημείο, ο δρόμος Θεσσαλονίκης - Πολύγυρου έχει αρκετή κίνηση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σκοπός είναι καλά στην υγεία του, καθώς οι δράστες χρησιμοποίησαν αεροβόλο, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για το σκοπό της ενέργειας.

Η «παράλογη» επίθεση στον σκοπό, αντικειμενικά συμβάλλει στην καλλιέργεια κλίματος «ανησυχίας και ανωμαλίας» και επιτρέπει στους κατασταλτικούς μηχανισμούς και στην κυβέρνηση να «δικαιολογήσουν» τα έκτακτα μέτρα τρομοκράτησης του λαού μας! Επίσης, με τον τρόπο αυτό η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα επιχειρήσουν να κάμψουν τις αντιστάσεις φαντάρων και μόνιμου προσωπικού που Αρνούνται να Στρέψουν τα όπλα τους εναντίον του λαού μας που με κάθε τρόπο αποδεικνύει την οργή και αγανάκτηση του.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση, με την απόφαση της να κατεβάσει τον Στρατό στο δρόμο αποδεικνύει ότι διεξάγει Προληπτικό Πόλεμο κατά του εργαζόμενου λαού μας που τον αντιμετωπίζει ως Ασύμμετρη Απειλή! Ο εξτρεμιστικός κρατικός αυταρχισμός που θα αναδειχτεί την 28η Οκτωβρίου είναι συνέχεια και ως τέτοιος προπαγανδίζεται, των μέτρων που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μέρκελ, όπου η απαγόρευση ουσιαστικά των κινητοποιήσεων και των εκατοντάδων προληπτικών συλλήψεων, σήμαιναν την εφαρμογή κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης με την προληπτική αναστολή βασικών άρθρων του Συντάγματος που κατοχυρώνουν τις δημοκρατικές ελευθερίες. Ακολούθησε η βίαιη διάλυση της συγκέντρωσης από την Αστυνομία, αλλά και η τρομοκρατική δράση των πραιτοριανών των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ στη μεγάλη εργατική κινητοποίηση στις 18 Οκτώβρη, που εκτός των άλλων διέλυσε βάση σχεδίου την πορεία και απαγόρευσε το δικαίωμα συγκέντρωσης στην Πλατεία Συντάγματος. Ακολούθως, ήταν η απρόκλητη και απροκάλυπτα βάρβαρη επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στη Χαλκιδική, όπου επιπρόσθετα θίχτηκε και ο θεσμός του Κοινοβουλίου, με την άγρια επίθεση εκπροσώπου των δυνάμεων καταστολής εις βάρος βουλευτού της Αριστεράς.


Παρά τα μυθεύματα του καθεστωτικού τύπου περί κινδύνου πραξικοπήματος από στρατιωτικούς που με επιτυχία αντιμετώπισαν οι κυβερνητικοί υπερασπιστές της «δημοκρατικής νομιμότητας», αποκαλύπτεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η άθλια τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, σε πλήρη συνεννόηση με την Ε.Ε., το ΔΝΤ, το ελληνικό κεφάλαιο και τους τοκογλύφους, Έλληνες και ξένους, είναι αποφασισμένη, προκειμένου να επιβάλλει τα Αντεργατικό της Πραξικόπημα και τη Φορολογική Λαίλαπα, να εγκαταστήσει ένα πρωτόγνωρο ολοκληρωτικό καθεστώς αδίστακτης αστυνομικής βίας, κρατικής τρομοκρατίας και αυθαιρεσίας, με πλήρη περιστολή των συνταγματικά κατοχυρωμένων και ποτισμένων στο αίμα των λαϊκών αγώνων, δημοκρατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών. 
 

Η κυβέρνηση ήδη «εκμεταλλεύτηκε» πολιτικά τη δικαιολογημένη εισβολή των εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο ΥΕΘΑ για να στρέψει την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία κατά του εργατικού κινήματος, όπως επίσης και την Στρατονομία, την Ζ’ ΕΜΑΚ, και τα τεθωρακισμένα που στοχεύουν τις εισόδους του Πενταγώνου. Η παρουσία όμως στρατού με χρέη αστυνόμευσης στην 28η Οκτωβρίου είναι μια τεράστια επικίνδυνη αντιδραστική τομή. Θυμίζουμε ότι το άρθρο 48 του Συντάγματος περί Κατάστασης Πολιορκίας, που προβλέπει την αναστολή θεμελιωδών συνταγματικών ελευθεριών και το οποίο μπορούσε να ενεργοποιηθεί «σε περίπτωση πολέμου, επιστράτευσης λόγω εξωτερικών κινδύνων και σε περίπτωση σοβαράς διαταραχής ή εκδήλου απειλής κατά της δημόσιας τάξης και ασφάλειας του κράτους εξ εσωτερικών κινδύνων», σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές εξουσίες που παρέχει στις στρατιωτικές αρχές ο ν.566/1977 «περί καταστάσεως πολιορκίας», αναθεωρήθηκε το 1986. Το νέο Σύνταγμα δεν προβλέπει όμως την επιβολή της Κατάστασης Πολιορκίας για λόγους σοβαρής διαταραχής ή έκδηλης απειλής κατά της δημόσιας τάξης». Η επιβολή της κατάστασης πολιορκίας γίνεται πλέον με απόφαση της βουλής ύστερα από πρόταση της κυβέρνησης!


Τι επομένως επικαλείται η κυβέρνηση, σε ποιες διατάξεις βασίζεται προκειμένου να λάβει όλα αυτά τα ολοκληρωτικά μέτρα; Πώς νομιμοποιούνται οι διαταγές τους προς τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.6932955437 

1 σχόλιο:

  1. Κεφάλαιο και κράτος έχουν ξεπεράσει το σύνορο του "κοινωνικού συμβολαίου", θα το υπερασπιστούμε εμείς; Είναι χαρακτηριστική της αντιμετώπισης, που θα τυγχάνουν στο εξής όσοι διαφωνούν με τις επιταγές της άρχουσας τάξης, η στάση των ΜΑΤ στο δάσος των Σκουριών και η αντιμετώπιση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιγγλέση έξω από το Α.Τ. Χαλκιδικής. Να οργανωθούμε με τρόπο τέτοιο ώστε το φόβητρο να είμαστε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή