Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Συνάντηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για την κοινή δράση και την μετωπική πολιτική συμπόρευση

















Την Πέμπτη 21-08-2014,  μετά από πρόσκληση του Κινήματος  Δεν Πληρώνω  προς την ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Κινήματος (Καυταντζόγλου 8, Πατήσια) ανάμεσα σε αντιπροσωπείες των δύο οργανώσεων με στόχο την ενίσχυση της κοινής δράσης και την αναζήτηση μορφών μετωπικής πολιτικής συμπόρευσης.

Από την πλευρά του κινήματος στην συνάντηση πήραν μέρος οι σ. Βασίλης Παπαδόπουλος πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Αποστόλης Ντακούλας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Αλέξανδρος Δαμιανάκος Οργανωτικός Γραμματέας της Νεολαίας του Κινήματος, Έλενα Τηνιακού γραμματέας της Νεολαίας,  Μαργαρίτα Αργυριάδου μέλος της ΠΓ του Κινήματος και Αργυρώ Μπρατσιώτη μέλος του κοινωνικού ιατρείου αλληλεγγύης του Κινήματος Δεν Πληρώνω. 

Από την πλευρά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετείχαν οι σ. Μπίστης Χ., Δραγανίγος Α., Μπλάνας Δ. και Μαραβελάκης Γ., μέλη της ΚΣΕ

Στην συζήτηση που διεξάχθηκε σε θερμό συναγωνιστικό κλίμα κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η βάρβαρη επίθεση της συγκυβέρνησης, της τρόικα και της ΕΕ σε κάθε κοινωνικό, εργασιακό, δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζόμενων και η βύθιση του λαού στην εξαθλίωση αποτελούν προσπάθεια του συστήματος να φορτώσει την κρίση του στον κόσμο της εργασίας και την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Ότι απαιτείται διαρκής αγώνας για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, ενίσχυση του εργατικού-λαϊκού κινήματος και των κινημάτων πολιτικής ανυπακοής, συμβολή σε ένα ευρύ μέτωπο ρήξης και ανατροπής.

Οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν να υποστηρίξουν την ανάγκη διαλόγου και κοινής δράσης και στα κεντρικά πολιτικά ζητήματα για την ανατροπή της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, σε μια κατεύθυνση ρήξης και αποδέσμευσης από το Ευρώ – την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, και συνολικότερης αντιπαράθεσης με τον καπιταλιστικό σύστημα, χωρίς τις ολέθριες αυταπάτες για την μεταρρύθμιση και τον εξανθρωπισμό του, αλλά με στόχο την ανατροπή του.

Οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν να συστηματοποιήσουν την κοινή δράση και να συνεχίσουν τον διάλογο, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΠΓ του Κινήματος Δεν Πληρώνω

1 σχόλιο:

  1. Αντε παιδια και με τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ να συναντηθειτε!!!!!!
    Βρε δεν παντε στο διαολο ηλιθιοι τις πλατειας συνταγματος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή