Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Φοβερό Γεγονός: Τούρκοι Φαντάροι ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ-ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τούρκοι στρατιώτες στηρίζουν τους διαδηλωτές που μέρες τώρα κατακλύζουν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας, της Σμύρνης και δεκάδων άλλων τουρκικών πόλεων.

Δείχνει στρατιώτες που κρατάνε από μια σελίδα Α4 με μια λέξη γραμμένη στην κάθε μία :
ΠΑΡΚΟ ΓΚΕΖΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΚΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
[Η φωτογραφία είναι απίστευτη για τα δεδομένα της Τουρκίας και γι΄ αυτό τα tourkikanea.gr στην οποία την έστειλε αναγνώστης που ζει στην Τουρκία εκφράζουν και την επιφύλαξη μήπως είναι κατασκευασμένη].  
Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ο Τουρκικός Στρατός.

Πρόσφατες εξάλλου είναι οι καταγγελίες για την κακομεταχείριση, τα βασανιστήρια, τους βιασμούς και τις δολοφονίες φαντάρων, την τεράστια αύξηση των αυτοκτονιών.
Όλοι συνειδητοποιούμε τι σημαίνει αυτή η πράξη.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι σε καμιά περίπτωση δε βρίσκονται πίσω από αυτή την κίνηση οι Τούρκοι Στρατηγοί.

Κρύβεται όμως ένα τεράστιο μήνυμα Αλληλεγγύης. Η πίστη στον κοινό αγώνα και η πεποίθηση ότι οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά και δεν πρόκειται να στρέψουν τα όπλα κατά του αγωνιζόμενου εργαζόμενου λαού.

Είναι μια κίνηση αντίστοιχη της δράσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που και στην εξέγερση του 2008 είχε σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων και συνέβαλε αποφασιστικά στο να μην κατέβει ο στρατός στο δρόμο για να συντρίψει τους διαδηλωτές όπως απαιτούσαν οι Πάγκαλος, Μπακογιάννη και Μάνος.

Είναι μια φοβερή πολιτική κίνηση που δικαιώνει όσους πιστεύουν και παλeύουν να αναπτύξουν αντιστάσεις μέσα στον στρατό. Δημιουργώντας νέα δεδομένα στο Αντιπολεμικό και Αντιμιλιταριστικό κίνημα, δημιουργώντας νέους όρους για την Συναδέλφωση των λαών του Αιγαίου.

ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ         

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου