Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Απήγαγαν και παρέδωσαν τον Μ. Γιαϊλά στην Τουρκία



Τώρα πια είναι βέβαιο. Η τρικομματική χούντα Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη απήγαγαν και παρέδωσαν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όπως είχαν κάνει με τον Α. Οτζαλάν  και τόσους άλλους, τον  τούρκο αγωνιστή Μπουλούτ Γιαϊλά (μάλλον υψηλόβαθμου στελέχους του Κουρδικού κινήματος). Πρόκειται για μια εξαιρετικά  βρώμικη και σκοτεινή υπόθεση της κυβέρνησης, σε βάρος Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα, τον οποίον καταδίωκαν λυσσωδώς οι αρχές ασφαλείας του καθεστώτος Ερντογάν. Η τρικομματική κυβέρνηση είναι υπεύθυνη γι’ αυτή την εγκληματική πράξη, όπως είναι υπεύθυνη και τη ζωή του Μ.  Γιαϊλά που βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.




 Ο Μ. Γιαϊλά ήρθε στην Ελλάδα περίπου πριν από δύο μήνες και παρουσιάστηκε στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, όπου έδωσε τα στοιχεία του, με βάση τα οποία πριν από τρεις εβδομάδες, υποβλήθηκε φάκελος από το Συμβούλιο στις Αρχές με την εισήγηση να εξεταστεί η υπόθεση για να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο. Η αίτηση του βρισκόταν για εξέταση στις ελληνικές αρχές που σχετίζονται με τη Αστυνομία. Για το ίδιο λόγο έκανε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στο Στρασβούργο.



Είναι προφανές
ότι από τα χαρτιά που υπέβαλε στο Ελληνικό Συμβούλιο ο Μ.  Γιαϊλά, η ελληνική κυβέρνηση (και προσωπικά ο Δένδιας και ο Σαμαράς) γνώριζε για το τούρκο αγωνιστή και αυτή τον κατέδωσε στις μυστικές υπηρεσίας της Τουρκίας οι οποίες τον καταδίωκαν παντού. Ακόμη, ο ρόλος της ελληνικής κυβέρνησης  είναι προφανής από τον γκανγκστερικό τρόπο με τον οποίο απάχθηκε, από αυτοκίνητο της ελληνικής αστυνομία στο κέντρο των Αθηνών.



Η κυβέρνηση των δωσίλογων, όπως απέδειξε με τις πράξεις της, από την ημέρα που ανήλθε στην εξουσία είναι ικανή για κάθε έγκλημα. Με την πολιτική της, έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια, στην πείνα και στην εξόντωση. Το έγκλημα της απαγωγής και παράδοσης του τούρκου αγωνιστή και πολιτικού πρόσφυγα, εντάσσεται μέσα στη συνολικότερη εγκληματική πολιτική της σε βάρος του ελληνικού λαού.  Σαμαράς , Ερντογάν  κλπ ανήκουν στην ίδια καπιταλιστική συμμορία και εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα. Παρά τις διαφορές που μπορεί να έχουν, είναι μαζί απέναντι στους αγωνιστές και το εργατικό κίνημα. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ο αλαζόνας  Ερντογάν αμφισβητείται από μεγάλες κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις των εργαζόμενων και λαϊκών μαζών και ο θλιβερός Σαμαρά καταρρέει μαζί με την κατάρρευση του ελληνικού καπιταλισμού.           


Ο Σαμαράς και οι άθλιοι εταίροι του στην κυβέρνηση (Βενιζέλος και Κουβέλης), συνεργάζονται στενά με τον Ερντογάν, σ’ όλα τα εγκλήματα που γίνονται στην περιοχή. Εμπρός να τους ανατρέψουμε. 





Να τιμωρηθούν οι ένοχοι τη.ς απαγωγής και της παράδοσης του αγωνιστή Μπουλούτ Γιαϊλά

Να απελευθερωθεί αμέσως ο Μπουλούτ Γιαϊλά

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εξεγερμένων της Τουρκίας

Κοινός αγώνας ελλήνων, τούρκων κυπρίων και όλων των λαών της Μεσογείου


Kάτω οι αστικές κυβερνήσεις σε Ελλάδα,  Τουρκία

Κάτω οι ιμπεριαλιστές ΕΕ και ΗΠΑ



Ο.Κ.Δ.Ε

Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας



 

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου