Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Αθ. Δαβάκης υφυπουργός Άμυνας: άλλος ένας ΟΝΝΕΔίτης που υπηρέτησε στη βυσματική Πολεμική Αεροπορία

Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έκαναν μια ολόκληρη έρευνα για να αποδείξουμε ότι οι συνδικαλιστές της ΔΑΠ και τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΟΝΝΕΔ (νεολαίας της ΝΔ) έχουν να επιλέξουν μεταξύ Πολεμικού Ναυτικού και Πολεμικής Αεροπορίας για να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία.


Φυσικά, μέχρι τη δεκαετία του 90’, όταν και στα πλοία η επάνδρωση προέβλεπε την συμμετοχή εφέδρων-ναυτών, η πολεμική Αεροπορία αποτελούσε την πρώτη επιλογή των βυσμάτων της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ.


Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα βιογραφικά των μελών της νέας κυβέρνησης, αντιληφθήκαμε το εξής:«Στη θέση του υφυπουργού υπουργού Άμυνας τοποθετήθηκε ο Αθανάσιος Δαβάκης.
Ο πατέρας του είχε διατελέσει υφυπουργός Άμυνας επί θητείας Ευάγγελου Αβέρωφ.  
1980-1984: Υπεύθυνος Ιδεολογικού της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά της ΟΝΝΕΔ.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ως έφεδρος Ανθυποσμηναγός του Δικαστικού (1984-1986)».


Δηλαδή, ένα από τα σημαντικά στελέχη των ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ, γιός πρώην υφυπουργού άμυνας σε κυβέρνηση της ΝΔ, υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία, σε μια από τις καλύτερες θέσεις!


Είναι ένα από τα πολλά μέλη της νέας κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των δύο αστικών κομμάτων εξουσίας που οδήγησαν τον εργαζόμενο λαό μας στην Πτώχευση και που έστρωσαν το δρόμο της εκτόξευσης των κερδών του αστικού κόσμου, βασιζόμενοι στον ιδρώτα και στο αίμα μας, στα σκάνδαλα της διαπλοκής και διαφθοράς τους, στο πελατειακό κράτος και στο βόλεμα των δικών τους παιδιών.
Τώρα οι ίδιοι πολιτικοί που ευθύνονται για όλα αυτά, θα μας σώσουν επιβάλλοντας τεράστιους φόρους, βυθίζοντάς μας στη δουλική εργασία και τις περικοπές, πουλώντας τα πάντα και εμπορευματοποιώντας κάθε κοινωνικό αγαθό.


Αλήθεια, πλάκα έχει η νέα ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να θέσει ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας!ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου