Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αστυνομική επιχείρηση εισβολής στη Villa Amalias









Οι δυνάμεις καταστολής της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης εισέβαλαν το πρωί της Πέμπτης 20/12, γύρω στις 7:30, στον κατειλημμένο χώρο "Βίλα Αμαλίας" και πραγματοποιούν έρευνα ύστερα από εισαγγελική εντολή. Προσήχθησαν όσοι/ες βρίσκονταν εντός κατάληψης. (βλ ανακοίνωση παρακάτω)




Στους καιρούς που η επίθεση κράτους και κεφαλαίου στην κοινωνική πλειοψηφία γενικεύεται, η καταστολή των αντιστεκόμενων κομματιών αποτελεί τον πολιορκητικό κριό της επιβολής ενός καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, που σκοπό έχει την αποδοχή της εξαθλίωσης.


Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στην Αχαρνών και Χέυδεν συγκέντρωση αλληλεγγύης και καλείται όσος κόσμος μπορεί, να κατευθυνθεί προς τα εκεί. Η πρόσβαση είναι εφικτή από Αχαρνών.

Αλληλεγγύη στους κατειλημμένους και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους! Κανένας αγωνιζόμενος μόνος του!

Υ.Γ. Για τον οχετό κάποιων "συναδέλφων" στα ΜΜΕ και την εν λευκώ υιοθέτηση της γκαιμπελίστικης ρητορείας των φασιστοειδών περί "άντρου διακίνησης ναρκωτικών" θα επανέλθουμε...

Ανακοίνωση της "Villas Amalias":
Σημερα 20/12/2012, στις 7:00 το πρωι αστυνομικες δυναμεις εισεβαλαν στην καταληψη villa amalias. Προσχημα για αυτη την κατασταλτικη επιδειξη δυναμης αποτελεσε "ανωνυμη καταγγελια". 8 συντροφοι κ συντροφισες που βρισκονταν μεσα στην καταληψη μεταφερθηκαν στη γαδα οπου κ κρατουνται. Αλληλεγγυοι συντροφοι που κατευθυνονταν στην περιοχη προσηχθησαν επισης απο τις μηχανοκινητες δυναμεις καταστολης, οπως επισης προσαγωγες συντροφων κ συντροφισων πραγματοποιηθηκαν κ στο δημαρχειο αθηναιων οπου βρεθηκαν για να παρεμβουν στο δημαρχο της καταστολης Καμινη. Απο την πρωτη στιγμη δεκαδες συντροφοι κ συντροφισσες συγκεντρωθηκαμε εξω απο την καταληψη οπου κ βρισκομαστε ως τωρα καλωντας σε αλληλεγγυη.

ΔΗΜΑΡΧΟΙ Κ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΤΗ VILLA AMALIAS ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ VILLA AMALIAS ΑΧΑΡΝΩΝ Κ ΧΕΥΔΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου