Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Εκδικητική απόλυση της Σύλβιας Κοιλάκου από την τεχνική εταιρία C&M Engineering Α.Ε.


Καταγγελία του ΝΑΡ

Στοχευμένη απόλυση της Σύλβιας Κοιλάκου από την τεχνική εταιρία C&M Engineering Α.Ε.

Το Νέο Αριστερό Ρεύμα καταγγέλλει την εκδικητική και στοχευμένη απόλυση της Σύλβιας Κοιλάκου, χρόνια προέδρου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών  και μέχρι πρόσφατα μέλους του Δ.Σ. του  Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ), από την εταιρεία C&M Engineering Α.Ε.


Την Παρασκευή 21 Δεκέμβρη, κλείνοντας για τις γιορτές, η διοίκηση της εταιρίας C&M έκανε ένα «χριστουγεννιάτικο δώρο» στη γνωστή συνδικαλίστρια μηχανικό Σύλβια Κοιλάκου: Της ανακοίνωσε την απόλυσή της…
Οι εργοδότες, με το νομικό οπλοστάσιο των μνημονίων και όλα τα αντεργατικά μέτρα που θέσπισαν οι κυβερνήσεις μαζί με την τρόικα της ΕΕ και του ΔΝΤ ξεσαλώνουν. Το κεφάλαιο και η εργοδοσία χρησιμοποιεί την κρίση και την αντεργατική επίθεση και για να «ξεμπερδεύει» με τον συνδικαλισμό, «ξεκαθαρίζοντας» τις πιο ενοχλητικές φωνές και τους πρωτοπόρους αγωνιστές στους χώρους δουλειάς. Η συγκεκριμένη εταιρεία C&M Engineering Α.Ε. έχει και μεγάλες δουλειές και είναι κερδοφόρα μεσούσης της κρίσης. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η συγκεκριμένη απόλυση παίρνει ένα χαρακτήρα πολιτικό.


Είναι φανερό ότι η συγκεκριμένη απόλυση ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Ο αγώνας για την επαναπρόσληψη θα είναι μαχητικός και αποφασιστικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου