Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο Βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος: Αρχιασφαλίτης - οργανωτής στην καταστολή της εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008 στην Πάτρα

Ο Θανάσης και ο Αντώνης...


 

Νταβλούρος, ο «φρουρός» της Δημοκρατίας



του Alice in Victimland

«Οι μάσκες έπεσαν και μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Επιτέλους αποκαλυφθήκατε ποιοι είστε. Είστε συνοδοιπόροι της Χρυσής Αυγής και σας ενώνει το ίδιο μανιφέστο. Έχετε μια ιδιότυπη τρομοκρατική αντίληψη», είπε χθες το βράδυ ο κ. Νταβλούρος απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρει:  

«ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ!

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται αύριο, από τη μέρα που ο δεκαπεντάχρονος μαθητής, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ. Το ξέσπασμα της κοινωνίας, με πρωταγωνιστή τη μαθητιώσα νεολαία, ήταν η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας.

με στολή εργασίας
Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή. Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο. Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις 11.00 και 17.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια, και στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Να τους κάνουμε παρελθόν!».

Ο κ. Νταβλούρος από το 2012 εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό στο κοινοβούλιο. Μέχρι, όμως, ο ελληνικός λαός να τον χρήσει βουλευτή  τον υπηρετούσε από άλλο μετερίζι, αυτό της ΕΛ.ΑΣ. Από το 2007 έως το 2009 (σ.σ. αλλάζει κυβέρνηση, έχουμε κρίσεις αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ.: όμορφος κόσμος, αξιοκρατικά πλασμένος) διετέλεσε διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών. Απ’ αυτή τη θέση στις 10 Δεκεμβρίου 2008, έχοντας στο πλευρό του σύσσωμη την αστυνομική δύναμη του νομού, τα πρωτοπαλλήκαρα του  Μιχαλιολάκου και «αγανακτισμένους πολίτες» (: κατ’ αντιστοιχία με τους «αγανακτισμένους» που δολοφόνησαν τον καθηγητή Ν. Τεμπονέρα) βγήκε στους δρόμους της πόλης κυνηγώντας τους νεολαίους που διαδήλωναν. Οι συνοδοιπόροι του εκτόξευαν πέτρες στους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την αστυνομική βία και την κρατική καταστολή, επιχειρώντας να λιντσάρουν όσους προσήγαγαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ενώ φώναζαν ρυθμικά «πουτάνας γιοι, αναρχικοί».  


Αργότερα το ίδιο βράδυ, οι ορδές των «αγανακτισμένων», άξιων συνεχιστών του έργου του Γκοτζαμάνη, του Καλαμπόκα, του Μαραγκού και του Σπίνου, αλώνιζαν σ’ όλη την Πάτρα, τραμπουκίζοντας όποιον είχε… αριστερή περιβολή. Έφθασαν, μάλιστα, στο σημείο να χτυπήσουν το κουδούνι διαμερίσματος όπου έμενε φοιτήτρια, μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης, απειλώντας την ότι είναι περικυκλωμένη, ότι θα ανέβουν πάνω κ.λπ. Αυτός είναι ο κ. Νταβλούρος που εξισώνει τους νεοναζί με το ΣΥΡΙΖΑ. Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν.





Σημείωση του Κόκκινου Τύπου: ανάμεσα στα άλλα επιτεύγματα του Θ. Νταβλούρου υπήρξε η εκκένωση και το κάψιμο του καταυλισμού των Αφγανών μεταναστών στην Πάτρα το καλοκαίρι του 2009, γεγονός που προκάλεσε την κατακραυγή σε διεθνές επίπεδο.  

2 σχόλια: