Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ATLANTIS 105.2: ΑΘΛΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ 2500 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Ζητήστε τα CD με τις εκπομπές της Απεργοσπασίας.
Οργή.
Αγανάκτηση.
Αλλά κυρίως ΑΗΔΙΑ
Για το ραδιοφωνικό σταθμό ATLANTIS που προχώρησε σε ανοικτή ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ δίνοντας ένα πισώπλατο αντισυναδελφικό χτήπημα στους χιλιάδες απολυμένους της ΕΡΤ.
Ιδιαίτερα ο παραγωγός στις 8.00-10.00 π.μ., δικαιολόγησε την εχθρική στάση του απέναντι στους συνάδελφους του επαναλαμβάνοντας όλα τα αισχρά κουτσομπολιά  που "έχει ρίξει στην πιάτσα" το προπαγανδιστικό επιτελείο της κυβέρνησης ώστε να δημιουργήσει όρους κοινωνικού αυτοματισμού και να στρέψει την κοινωνία ενάντια στους απεργούς.

Όμως σε αυτή τη χώρα υπήρχαν και υπάρχουν κυβερνήσεις, από τα ίδια κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που δημιούργησαν τα αίσχη της ΕΡΤ.
Για αυτούς επανέλαβε τις γνωστές στημένες και βολικές μπαρούφες του Τράγκα, περί εξάρτησης, αποικίας κλπ...
Αλήθεια, στη χώρα δεν υπάρχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές, δεν γνωρίζει περί Σάλλα-Λάτση, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννης, Μελισσανίδης, Ψυχάρης, Μαρινάκης, Μυτιληναίος;;;
 Αλήθεια, η απεργία που περιφρονεί ο σταθμός δεν μπλόκαρε το μονόλογο των Παπαχελά, Παπαδημητρίου, Πρετεντέρη, Τρέμη, Ψυχάρη κλπ.

Αλήθεια, στην επιχείρηση που εργάζεται ο συγκεκριμένος παραγωγός ποιος κάνει κουμάντο: αυτός ή ο εργοδότης του; Και πότε αυτός αντιστάσθηκε;;; Γιατί οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αγωνίζονται για μήνες...

Αλήθεια, η ΕΡΤ με τα όποια προβλήματα και ζητήματα κριτικής και πολεμικής που πρέπει να της ασκήσουμε, είναι σε καμιά περίπτωση MEGA-ANTENNA-SKAI-STAR;

Αλήθεια, η νεά ΕΡΤ του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, δε θα είναι πολύ χειρότερη από την ΥΕΝΕΔ της Χούντας των Συνταγματαρχών, ταγμένη στην προπαγάνδα της ανάπτυξης των Μνημονίων τύπου Σκουριών και του SUCCESS STORY;

Αλήθεια, από το τσάκισμα της ΕΡΤ δεν έχουν να χάσουν όλοι οι εργαζόμενοι, ενώ ο μόνος που κερδίζει είναι το σύστημα εξουσίας και οι καναλάρχες που περιμένουν σαν τα κοράκια;
  
Τελικά, αλήθεια, όλοι εμείς οι χιλιάδες που συμπαραστεκόμαστε, ήμαστε τόσο βλάκες.

Και τελικά είναι τόσο έξυπνοι οι υπαλληλάκοι του ΑTLANTIS 105.2 FM, που έτρεξαν να πάρουν θέση ιεροεξεταστή δίπλα στους Σαμαρά, Κουβέλη, Βενιζέλο, Γεωργιάδη, Βορίδη και τη Χρυσή Αυγή, το Μαύρο Μέτωπο που θέλει το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Που Απολύει χιλιάδες και εγκαθιστά ένα πρωτόγνωρο ολοκληρωτικό καθεστώς, ενός κράτους έκτακτης ανάγκης  που μας κάνει Δούλους.

Εμείς δηλώνουμε ότι με αυτού του είδους τις αθλιότητες δε θα ξανασχοληθούμε.
Για τους ακροατές του σταθμού ο  ΑTLANTIS 105.2 FM πλέον σημαίνει:

ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ-ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

14 σχόλια:

  1. Καλά, ρε, από τους φασίστες περιμένετε εσείς συμπαράσταση? Ο ATLANTIS ανήκει στον ακροδεξιό πολιτευτή του ΛΑΟΣ στον Πειραιά , Χάνδακα. Ο παραγωγός που αναφέρετε, 08:00 -10:00, Γιάννης Παναγιωτόπουλος (ή "Λούμπεν") ήταν πρόεδρος της νεολαίας ΛΑΟΣ, και γνωστό ακροδεξιό στοιχείο. Αυτοί θα συμπαραταθούν στους αγώνες των εργαζομένων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mhn ta vazetai me olous ston atlantis.Poloi apo emas tous paragogous kai akroates htan exo olio nyxta sthn ert me toys ergazomenoys synadelfous.Ego eimai o Kerry Jacobs,paragogos 7-8,politika oudeteros,agglos pou 32 xronia tora sthn Ellada,zo dipla apo ellines timeous polites,na vgalome to psomaki mas me aima kai ydrota na zhsoume ths oikogenies mas.Thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ακροδεξιός του ΛΑΟΣ αηδιαστικός απεργοσπάστης του ΑTLANTIS 105.2 FM μπορεί να διαβάσει: Οργή ΝΔ για τη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ



    Οργή ΝΔ για τη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ


    Τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η απόφαση της ΠΟΕΣΥ και των υπόλοιπων δημοσιογραφικών ενώσεων για συνέχιση της απεργίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
    Σε σχετική ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «καθοδηγούμενους συνδικαλιστές δημοσιογράφους», οι οποίοι, όπως τονίζεται, «επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους».

    «Η σημερινή ανακοίνωση των καθοδηγούμενων συνδικαλιστών δημοσιογράφων, είναι δείγμα του πανικού τους, τώρα που αμφισβητούνται τα προνόμια κάποιων εκλεκτών τους. Ένα είναι βέβαιο, ότι επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο Εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους, το οποίο δυστυχώς πληρώνει ο Ελληνικός Λαός.

    Είναι προφανές ότι είμαστε απέναντί τους, αλλά δίπλα στους “φιμωμένους” από τη συνδικαλιστική τους ηγεσία εργαζόμενους στα ΜΜΕ», τονίζει η ΝΔ.
    Σημειώνεται πως οι ομοσπονδίες και το διασωματειακό των εργαζομένων στα ΜΜΕ αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας στα ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά και έντυπα μέσα (εφημερίδες και περιοδικά), τους τυπογράφους και τους εργαζόμενους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη Γενική Γραμματεία.

    Από την απεργία εξαιρούνται μόνο όσα ηλεκτρονικά μέσα μεταδίδουν αποκλειστικά το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
    αναδημοσίευση από tvxs.gr

    ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απάντησή μου. Η απολογία ενός "απεργοσπάστη":http://afoilumpen.blogspot.gr/2013/06/blog-post_14.html#more

    Σας περιμένω να μιλήσετε στην εκπομπή. Είναι ξεφτίλα να κρύβεστε...

    Γιάννης Παναγιωτακόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αστείο, αν μη τι άλλο, να λέγεται ότι κρύβονται οι σύντροφοι της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης...Παρά το γεγονός ότι είναι πολλά αυτά που έχουμε να σχολιάσουμε στην "απολογία του απεργοσπάστη" θα περιμένουμε την απάντηση της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης, η οποία θα μπει σε ξεχωριστή ανάρτηση μαζί με την απολογία σας.

      Διαγραφή
    2. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΟΥ ATLANTIS 105.2 ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ..
      ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΩΝΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 2600 ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΕΜΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ.
      ΟΥΣΤ ΡΕ...
      ΑΗΔΙΑ...
      Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος νέος Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ.
      Δελτίο Τύπου της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού

      O Γιάννης Παναγιωτακόπουλος.

      Όπως ανακοινώθηκε επισήμως και ενεκρίθη ομοφώνως κατά την διάρκεια της συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ο συναγωνιστής Γιάννης Παναγιωτακόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού.


      ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ

      21 Ιου 2010

      Δεκεμβρίου 2007

      ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΕΡΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΑΚΥΡΑ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΙΚΟ ΤΣΕΠΟΦΡΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ.

      Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ Μ.ΒΟΡΙΔΗ ΩΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΚΙΝΧΕΝΤ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2000-2004,ΜΕΤΑ μεταπηδησε στο λα.οσ του σκατοχοντρου καρατζαφερη,εξελιχθηκε σε χαφιεσ,πληροφοριοδοτησ τησ γαδα οπου τακτα διαστηματα συλλεγει πληροφοριεσ για ελληνεσ πατριωτεσ,σκινχεντ και γενικα οσουσ ανηκουν πραγματικα στον πατριωτικο χωρο.εδω και καμποσο καιρο διοριστηκε μονιμοσ υπαλληλοσ στην βουλη,ναι ο φουσκασ καρατζαφερησ ο πατριδοκαπηλοσ αυτοσ που ειναι χειροτεροσ και απο τον συριζα κανει τα χειροτερα.να χαιρεστε χαιβανια ψηφοφοροι του λα.οσ αυτον που ψηφιζετε .


      Μεταφορτώθηκε στις 28 Ιαν 2010
      Ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ., Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, καλεί όλους τους Έλληνες σε γενική συστράτευση για την συλλογή υπογραφών για το Μεταναστευτικό.

      Ο Ισλαμοφοβικός πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Γιάννης Παναγιωτακόπουλος
      Άχμαντ Ελντίν

      Το ηχητικό που ακολουθεί είναι απάντηση στα λεγόμενα του κ Παναγιωτακόπουλου, πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ (Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού). Ο Πρόεδρος της ΝΕΟΣ κατά την διάρκεια μιας διαμαρτυρίας που γινόταν από Χριστιανούς κόπτες, δεν έχασε την ευκαιρία να προωθήσει το μίσος ενάντια στο Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους.

      Δείτε το βίντεο και μετά την ηχητική απάντηση:


      Atlantis 105,2 FM. Η πιο μεγάλη παρέα των FM είναι εδώ! Συντονιστείτε!!!
      Γιάννης Παναγιωτακόπουλος – Δημήτρης Παπαγεωργίου “Αδελφοί Λούμπεν”
      Μπουχτίσατε στην “αντικειμενική ενημέρωση”; Οι “Αδελφοί Λούμπεν” αποτελούν την μοναδική εκπομπή υποκειμενικής ενημέρωσης των fm, εδώ και 6 χρόνια σταθερά…

      Διαγραφή
    3. H ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΟΥ ATLANTIS 105.2 FM
      To μεγαλύτερο φτύσιμο του το έριξαν οι συνάδελφοι του που απεργούν, στηρίζουν τον αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ και κατακρίνουν την χυδαία και αντισυναδελφική στάση του.
      Φρικαρισμένη από την λαική στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, η Ακροδεξιά ΝΔ παραληρεί:
      «ΝΔ κατά ΕΣΗΕΑ: Η ομερτά θα σπάσει, δε θα μας λογοκρίνουν
      Επίθεση από τη ΝΔ στους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ που "φιμώνουν την ενημέρωση" και "επιβάλλουν το σκοταδισμό" με την απόφαση για απεργία σε όλα τα ΜΜΕ ως απάντηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
      Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιτίθεται στη συνδικαλιστική ηγεσία της ΕΣΗΕΑ, η οποία επέβαλε απεργία σε όλα τα ΜΜΕ.

      Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

      «Η φίμωση της ενημέρωσης, στην οποία επιδίδεται συστηματικά η κομματική συντεχνία των συνδικαλιστών των δημοσιογραφικών ενώσεων, δεν θα εμποδίσει τη Νέα Δημοκρατία να εκφράσει τις απόψεις της.

      Ο σκοταδισμός και η «ομερτά» που προσπαθούν να επιβάλλουν θα σπάσει. Ο Ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί την αλήθεια. Τα επιχειρήματα και τις θέσεις μας. Δεν μας πτοεί η συνδικαλιστική παρεούλα, η οποία επιχειρεί με πρωτοφανείς μεθόδους να μας λογοκρίνει.

      Η Νέα Δημοκρατία θα ενημερώνει διαρκώς για τις θέσεις της μέσω του διαδικτύου και των social media.

      Στο σκοτάδι, που κάποιοι επιχειρούν να τυλίξουν τη χώρα, απαντάμε με άπλετο φως.

      Στις υποκριτικές κραυγές με επιχειρήματα. Για τη Δημοκρατία και την ελεύθερη πληροφόρηση».
      ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοκρατία έχουμε στο κάτω-κάτω της γραφής, έτσι χρυσαυγιτάκο; Τα απεργοσπαστικά σχόλια διαγράφονται πάραυτα. Όσο θα συνεχίσεις να ακούς το φασίστα του ATLANTIS, κάνε και μια προσπάθεια να βελτιώσεις την ορθογραφία σου

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή