Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τουρκικές σπασμωδικές κινήσεις και ο τυχοδιωκτισμός των εθνικιστών

Βρώμικα παιχνίδια των πολιτικών και στρατιωτικών κατεστημένων στο Αιγαίο απειλή για τους λαούς
Είναι δεδομένο ότι το Τουρκικό αστικό κατεστημένο βγαίνει λαβωμένο από την πτώση του πολεμικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους RF-4από τη Συρία. Επί της ουσίας δέχεται την ανταπόδοση από το καθεστώς Άσαντ για το βρώμικο ρόλο που παίζει τόσο καιρό στην συριακή κρίση και αντιλαμβάνεται ότι η Συρία, έχοντας την στήριξη της Ρωσίας του Πούτιν δε θα επαναλάβει την ηττοπαθή συμπεριφορά του 1999, όταν έδιωξε τον Οτσαλάν μετά τον εκβιασμό μιας επικείμενης τουρκικής εισβολής.

Επιπλέον, μετρώντας καθημερινά τις πληγές της από τη δράση του ΡΚΚ και διαπιστώνοντας το πόσο κοντά είναι στο να αναλάβουν την εξουσία στην Αίγυπτο οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι (που βλέπουν το ΑΚΡ του Ερντογάν ως μια ανταγωνιστική εκδοχή του Πολιτικού Ισλάμ και γεωπολιτική απειλή), αντιλαμβάνονται ότι οι ιμπεριαλιστικές βλέψεις, που περιγράφηκαν στο δόγμα του νέο-οθωμανισμού, καταντούν καρικατούρα.
Το γόητρο όμως της κυβέρνησης Ερντογάν, καθώς έχει πληγεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας, απαιτεί αναστύλωση. Από αυτή την σκοπιά είναι ενδεικτικά τα όσα καταγράφει οι γνωστός για τις ακραίες θέσεις αρθρογράφος σε ΕΘΝΟΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Ν. Μελέτης Απειλητικοί υπαινιγμοί κατά Ελλάδας και Ισραήλ(26/6/2012):

«Σε απειλητικούς υπαινιγμούς με στόχο την Ελλάδα και το Ισραήλ προχώρησε χθες το τουρκικό ΓΕΕΘΑ, με αφορμή την κατάρριψη του τουρκικού RF-4Eαπό τη συριακή αεράμυνα. Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΓΕΕΘΑ υποστήριξε ότι,εάν εφάρμοζε την πρακτική της Συρίας, τότε θα έπρεπε να είχε «καταρρίψει 114αεροσκάφη που έχουν παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο» από την αρχή του χρόνου, διευκρινίζοντας ότι τα περισσότερα από αυτά ήταν ελληνικά μαχητικά και ισραηλινά και ιταλικά αεροσκάφη (τα ιταλικά είναι αυτά που συμμετέχουν στηνFRONTEX). Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παραβιάσεις εθνικού εναέριου χώρου συμβαίνουν καθημερινά και επιλύονται «μέσα σε λίγα λεπτά με προειδοποιήσεις και αναχαιτίσεις», ανέφερε η ανακοίνωση, που λίγο-πολύ εμφάνισε την Τουρκία ως«θύμα» παραβιάσεων του εναέριου χώρου της».
Η Τουρκία έριξε μια τροχιοδεικτική βολή, στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, υπονοώντας ότι η κρίση μπορεί να μεταφερθεί στο Αιγαίο. Την σκυτάλη πήραν τα Τουρκικά καθεστωτικά μέσα για να θυμίσουν την αντίστοιχη κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους από ελληνικό το 1996.
Στο δημοσίευμα του OnAlert.gr με τίτλο «Οι Τούρκοι "ψάχνονται" για κρίση.Επαναφέρουν θέμα "κατάρριψης" τουρκικού F-16 από Mirage στο Αιγαίο»διαβάζουμε:

«Oı Tούρκοι με αφορμή την κατάρριψη του RF-4 από τη Συρία προσπαθούν να ανακινήσουν θέμα "κατάρριψης" του τουρκικού F-16από τη χώρα μας το 1996. «Μην ξεχνάτε τον πατέρα μου» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα Vatan και κάνει αναφορά στις δηλώσεις της κόρης του τούρκου κυβερνήτη Ναίλ Ερντογάν ο οποίος είχε σκοτωθεί. «Το κράτος θα έπρεπε να είχε βρει τα συντρίμμια και τον πατέρα μου γιατί ψάχνουν ακόμη τα ίχνη του RF-4και όχι του πατέρα μου στο Αιγαίο» δηλώνει η Εβρίμ Ερντογάν. « Ο παππούς μου ζήτησε να βρεθούν τα ίχνη του πατέρα μου με τα έξοδα των Ελλήνων. Δεν συνέβη αυτό. Πήγαμε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο δικαστής ήταν Έλληνας δεν δικαιωθήκαμε κι εκεί» ισχυρίζεται η ίδια. Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι το διθέσιο τουρκικό F-16καταρρίφθηκε από την Ελλάδα στις 8 Οκτωβρίου του 1996. Ο κυβερνήτης είχε σωθεί αλλά ο συγκυβερνήτης είχε σκοτωθεί. Πολλά είχαν ακουστεί, πολλά είχαν ειπωθεί τότε, για τον διασωθέντα πιλότο .Κάποιοι είπαν ότι ήταν ισραηλινός που εκπαίδευε τον Ερντογάν. Οι Τούρκοι επιχείρησαν να παρουσιάσουν τη πτώση ως κατάρριψη από ελληνικό Mirage 2000. Ποτέ δεν το ισχυρίστηκαν επισήμως και η Αθήνα ποτέ δεν το αποδέχτηκε. Παρόλα αυτά κατά καιρούς ελληνικά ΜΜΕ αφήνουν υπονοούμενα για το τι συνέβη. Το θέμα είναι "πιασάρικο", αλλά το ζητούμενο σε τέτοιες υποθέσεις δεν είναι η αναγνωσιμότητα. Ή, τουλάχιστον,έτσι θα ’πρεπε».
Ποιος μπορεί να είναι τόσο επιπόλαιος ή τόσο ανεύθυνος που, για να γλύψει τα αυτιά των μιλιταριστών και εθνικισταράδων, ωθεί σε πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, δίνοντας πάτημα στο τουρκικό κατεστημένο; Ή, αλλιώς, ποιος είναι αυτός που χτυπά τα τύμπανα του πολέμου υποδαυλίζοντας το εθνικιστικό μίσος και τη διαίρεση προς όφελος εμπόρων όπλων, επιχειρηματιών και «πατριωτικού» κατεστημένου;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το ΔΙΚΤΥΟ21! Αυτή είναι η ακραία εθνικιστική οργάνωση που αποτελεί συνεχές ανάμεσα σε συμβούλους του Σαμαρά, κυβερνητικά στελέχη, το ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, εφημερίδα του χυδαίου λαικισμού και εθνικισμού που χλευάζουν την έννοια της «Δημοκρατία»και όχι μόνο.

Ένας εσμός από«αντικειμενικούς» αρθογράφους, «επιστημονικό προσωπικό» κέντρων έρευνας,επαγγελματίες πράκτορες, «πατριώτες πολιτικούς» και «ανησυχούντες»επιχειρηματίες, προσπαθούν να διαμορφώσουν μια φιλοπόλεμη, εθνικιστική και ρατσιστική κοινή γνώμη, υλικό για την πρακτορολογία και την επίθεση στο εργατικό κίνημα στο εσωτερικό και τον πολεμικό φόβο και «τις μεγάλες ιδέες» στο εξωτερικό. Φορώντας τις «γραβάτες» των «αναλύσεων κύρους», σπέρνουν το φόβο και το μιλιταρισμό.

Αναδημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο και τα συμπεράσματα είναι δικά σας για των ποιων τα γραπτά και τα έργα εντείνουν τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό και απειλούν με μακελειό τους γειτονικούς λαούς.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΕΠΝΙΞΕ
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Ακολουθεί το κείμενο:

"Mehmetcik Busters"(ΚΥΡΙΑΚΉ, 5 ΙΟΥΛΊΟΥ 2009)


Ίσως το πιο γνωστό περιστατικό εναέριας μάχης μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών έλαβε χώρα ανοιχτά της Χίου την 8η Οκτωβρίου 1996, πριν από 13χρόνια. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μιλiέτ την επομένη της αερομαχίας (στην φωτογραφία ο Τσιτσεκλί μεταφερόμενος στο νοσοκομείο).

Πρωταγωνιστές αυτή την φορά ήταν ζεύγος τουρκικών F-16 της 192 Filo (ένα -C και ένα διθέσιο -D) τα οποία απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Παλαιοκάστρου (Balikesir) και εισήλθαν στοFIR Αθηνών μαζί με ακόμα 4 F-4 της τουρκικής αεροπορίας στα πλαίσια των αποστολών τις οποίες όπως είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση η ΤΗΚ βαφτίζει αυθαιρέτως "εκπαιδευτικές" και για τις οποίες χρησιμοποιεί τον κωδικό"Ελεύθερη Θάλασσα" (Ηur Deniz). Στην πραγματικότητα πρόκειται για κανονικότατες επιχειρησιακές αποστολές, στην συγκεκριμένη περίπτωση τα 2 τουρκικά F-16 θα έπαιζαν τον ρόλο συνοδείας στην τετράδα των F-4E τα οποία θα εκτελούσαν εικονική αποστολή SEAD (καταστολή εχθρικής αεράμυνας) εναντίον στόχων στην Σκύρο .Με την είσοδο του τουρκικού σχηματισμού στο FIR Αθηνών, ζεύγος ΜIRAGE 2000ΕGM της 331 Μοίρας τα οποία εκτελούσαν καθήκοντα επιφυλακής λαμβάνουν εντολή από το ΕΚΑΕ για ταχύτατη απογείωση και σύντομα βρίσκονται στον αέρα.




O θύτης. Το "236" της ΠΑ


Μερικά λεπτά αργότερα οι δύο σχηματισμοί εμπλέκονται εντός ελληνικού εναερίου χώρου ανοιχτά της Χίου (τα F-4εκμεταλλεύονται την εμπλοκή των M2000 με τα F-16 της συνοδείας και αποχωρούν).Οι τούρκοι πιλότοι αρνούνται να αποχωρήσουν από τον ΕΕΧ και αντιδρούν σπασμωδικά επιδεικνύοντας ιδιαίτερη επιθετικότητα σε σημείο επικίνδυνο, μάλιστα απεμπλέκονται 3 και περισσότερες φορές μόνο και μόνο για να ξαναμπούν στο "merge"με τα ελληνικά αεροσκάφη, αδιαφορώντας παντελώς για το γεγονός ότι βρίσκονται εντός ελληνικού εναερίου χώρου καταδιωκόμενοι από οπλισμένα ελληνικά αεροσκάφη τα οποία δεν αστειεύονται... Κατά το τρίτο head on pass "η εξωτερική δεξαμενή του τουρκικού F-16", που το παράκανε, "εξεράγει"..... Κατά μια ανεπίσημη φυσικά πληροφορία στο τελευταίοmerge το F-16 (91-0023) του Ερντογάν "κλείδωσε" το Μ-61 Vulcan του επάνω στο αεροσκάφος του Γρίβα χωρίς να γίνει γνωστό αν πρόλαβε να ανοίξει πυρ.. Το επόμενο δευτερόλεπτο ένας πύραυλος Magic II εκτοξεύεται από το ελληνικό Mirage θέτοντας τέλος στο επικίνδυνο παιχνίδι των Τούρκων..Το περιστατικό λαμβάνει χώρα 9 μίλια από της ακτές της Χίου, εντός ελληνικού εναερίου χώρου. Ο αντισμήναρχος Osman Cicekli προλαβαίνει να εκτιναχθεί και μετά από 30 λεπτά ένα ΑΒ-205 SAR της ΠΑ τον εντοπίζει και τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Χίου. Ο υποσμηναγός Ναίλ Ερντογάν δεν στέκεται τόσο τυχερός..







Ο Cicekli μεταφέρεται σε νοσοκομείο τηΣ Χίου από ΈλληνεΣ στρατιωτικούΣ σε κατάσταση σοκ.
Το δεύτερο F-16 μόλιΣ αντιλαμβάνεται το τι έγινε, απεμπλέκεται αμέσωΣ και απομακρύνεται με πλήρη μετάκαυση προΣ τα Μικρασιατικά παράλια, βάζονταΣ τέλοΣ στην πιο γνωστή ελληνοτουρκική αερομαχία από την επικράτηση των Δινόπουλου/Σκαμπαρδώνη έναντι 2τουρκικών F-102 το 1974 (προσεχώΣ σε νέα ανάρτηση..)

Υπήρξε κάποιο killmark μετά από την αερομαχία της 8ηΣ Οκτωβρίου? ΣαφώΣ και υπήρξε, όχι όμωΣ αυτό που έκανε την εμφάνιση του αρχικώΣ και το οποίο ήταν 100%κατασκευασμένο. Το πραγματικό killmark απεικόνιζε ένα φαντασματάκι με αραχνούφαντο βέλο και φέσι και από κάτω την επιγραφή ..mehmetcik busters. Η ζωή του εν λόγω σήματοΣ υπήρξε βραχύβια και σε μερικούΣ μήνεΣ το πάνελ ξαναβάφτηκε.

O Cicekli και το θέμα τηΣ εθνικότητάΣ του παραμένουν αντικείμενο διχογνωμίαΣ, μιας και υπάρχει εντόΣ της ΠΑ διαδεδομένη η φήμη ότι επρόκειτο για Ισραηλινό χειριστή. Η Τουρκική πλευρά-ανεπίσημα πάντα- το αρνείται σθεναρά, χωρίΣ όμως στα δεκατρία χρόνια που πέρασαν από τότε ο εν λόγω χειριστήΣ να δώσει κανένα σημάδι ζωήΣ. Φυσικά αν λάβουμε υπ όψιν μαΣ το γεγονόΣ ότι εκείνη την εποχή η Τουρκοϊσραηλινή στρατηγική συμμαχία που εγκαινιάστηκε το'92 βρισκόταν στο απόγειο τηΣ και το ότι στα ανώτατα κλιμάκια της ΤουρκικΣς ΣτρατιωτικήΣ ΙεραρχίαΣ κυριαρχούν οι ΝτονμέδεΣ, δηλαδή Τούρκοι ΕβραϊκήΣ καταγωγήΣ, ίσωΣ αυτή η φήμη να έχει κάποια βάση. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει καταστεί δυνατό ούτε να επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και να διαψευσθεί κάτι τέτοιο.





Δημοσίευμα τΗΣ ΕλευθεροτυπίαΣ (8 Οκτ 1996,) ενδεικτικό του κλίματοΣ που επικρατούσε τιΣ ημέρεΣ πριν από το περιστατικό, αναφέρει ότι “Έλαβαν χώρα τουλάχιστον 20 εμπλοκέΣ και δεκάδεΣ αναχαιτίσειΣ καθώΣ τα τουρκικά μαχητικά προσπάθησαν"ετσιθελικά" να παρεμποδίσουν την διεξαγωγή τηΣ άσκησηΣ ΝικηφόροΣ-ΤοξότηΣ”

ΕπίσηΣ αξίζει ν' αναφερθεί ότι ο ΈλληναΣ χειριστήΣ αποτέλεσε αντικείμενο παρακολούθησηΣ από την ΜΙΤ η οποία το έκανε γνωστό μ' έναν τρόπο που στον πολύ κόσμο δεν έγινε αντιληπτό. Η Τουρκική πλευρά εκτόΣ από την παρακολούθηση διέδωσε και διάφορεΣ άλλεΣ φήμεΣ που αναπαρήγαν τα καθεστωτικά τουρκικά ΜΜΕ, ότι δήθεν ο ΈλληναΣ χειριστήΣ είχε ψυχολογικά προβλήματα και άλλα τέτοια φαιδρά. Τίποτε από αυτά δεν ευσταθεί μιαΣ και ο ΈλληναΣ χειριστήΣ πετάει ακόμα και μάλιστα εξελίσσεται κανονικά στην ιεραρχία τηΣ ΠΑ.






Τουρκικές ψυχολογικές επιχειρήσεις εν δράση: δημοσίευμα της Χουριέτ (04.03.2004) το οποίο μας"ενημερώνει" ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων έκανε δεκτή την προσφυγή εναντίον του Έλληνα πιλότου




Άλλο ένα κομμάτι των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων της Τουρκίας ήταν και η δήθεν προσφυγή της οικογένειας του Ερντογάν στο ΕΔΑΔ εναντίον της Ελλάδας η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε από δηλώσεις "δικηγόρου" της οικογένειας σε πρωτοσέλιδα και κανάλια, καλλιεργώντας έτσι ένα κλίμα τόσο στην Τουρκική όσο και στην Ελληνική κοινή γνώμη, πρόσφορο για κατάρριψη Ελληνικού μαχητικού από την Τουρκική Αεροπορία. Φυσικά η δήθεν "προσφυγή" αυτή ήταν απλώς ένα μέρος του σχεδιασμού των τουρκικών υπηρεσιών καθώς σύμφωνα με την Γραμματεία του ΕΔΑΔ δεν έλαβε χώρα ποτέ.

(βλέπε εικόνα παρακάτω) Η απάντηση του ECHR σε email για την δήθεν προσφυγή έναντι της Ελλάδος: Τα παραμύθια του τμήματος Ψυχολογικών επιχειρήσεων της ΜΙΤ αποκαλύπτονται..



Πώς όμως φτάσαμε από το 1996, στις "σικέ" προσφυγές 7 χρόνια μετά το περιστατικό;


Το 2003, ένα πρωτοεμφανιζόμενο ελληνικό περιοδικό δημοσιεύει την ιστορία της κατάρριψης με τρόπο που δίνει την ευχέρεια στους τουρκικούς μηχανισμούς να ξεκινήσουν μια έντονη προπαγανδιστική εκστρατεία. Σύμφωνα με δηλώσεις υπεύθυνου του περιοδικού στην εφημερίδα Χουριέτ, το άρθρο το οποίο κατά δήλωση του"έφερε ένας φίλος του", δημοσιεύτηκε καθαρά για δημοσιογραφικούς σκοπούς αλλά και για να συνεισφέρει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις!!. Λίγο πολύ μέσω του συγκεκριμένου άρθρου κατηγορείται η Ελλάδα ότι αρνήθηκε να προβεί σε ενέργειες για την ανάσυρση του α/φ του Τούρκου εισβολέα ,λες και η ΤΗΚ για παράδειγμα έσπευσε να δώσει εκατομμύρια δολάρια για να ανασύρει το α/φους του Ν.Σιαλμά.
Λίγες μέρες αργότερα ένας απόστρατος τούρκος πτέραρχος σε συνέντευξη του στην Μιλιέτ"επιβεβαιώνει" την καταγγελία του περιοδικού και ξεκινά την εκστρατεία λάσπης εναντίον του υποτίθεται "ψυχικά ασταθούς" Έλληνα πιλότου. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα δήλωσε ότι "το δημοσίευμα του περιοδικού αποτελεί σημαντικό βήμα για την εξιχνίαση του επεισοδίου, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και οι σχετικές αρχές πρέπει να επιληφθούν του επεισοδίου."
Το σχετικό δημοσίευμα άφησε ερωτηματικά ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούσε, μάλιστα κατά κάποιους ως σκοπό την προετοιμασία της Ελληνικής κοινής γνώμης για μια κατάρριψη ελληνικού μαχητικού από τους Τούρκους. Όλα τα παραπάνω ενισχύουν τις υποψίες ότι τον Μάϊο του 2003 εκτελέστηκε ένα οργανωμένο σχέδιο το οποίο ευτυχώς δεν είχε την προβλεπόμενη κατάληξη
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:
Το κείμενο που παρουσιάστηκε στο ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ το 2009 ουσιαστικά αφήνει αιχμή για τον αρθρογράφο του κειμένου του περιοδικού (2003) ότι ουσιαστικά δρα ως παπαγαλάκι της ΕΥΠ ή της κυβέρνησης-γιατί ποιος άλλος γνωρίζει τι σχεδιάζει το Τουρκικό κράτος- και μάλιστα τον υποδεικνύει ως συνιστώσα της πλεκτάνης που έχει στηθεί εναντίον του ελληνικού λαού, ώστε να αποδεχτεί την πτώση ελληνικού πολεμικού αεροσκάφους από την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
Ακόμα πιο σημαντικό είναι το εξής συμπέρασμα: Τόσο ο πρώτος αρθογράφος (του 2003, που κατονομάζεται ως παπαγαλάκι των ελληνικών υπηρεσιών από τον «ανεξάρτητο» αρθογράφο του Εν Κρυπτώ), όσο και ο δεύτερος – ακόμα πιο πολύ-, δεν «κάνουν λάθος».Εκτιμούμε ότι λειτουργούν, κατά μία έννοια, «σε διατεταγμένη υπηρεσία», εξυπηρετώντας τα πιο επιθετικά σχέδια του πιο πολεμοχαρούς κομματιού του ελληνικού κράτους και αστικού κατεστημένου.
Επί της ουσίας, δημιουργούν ένα πολεμικό κλίμα, επιχειρώντας την πρόκληση αντίδρασης του τουρκικού στρατιωτικού και πολιτικού κατεστημένου, διατηρώντας διαρκώς στην επικαιρότητα την απειλή ενός ελληνοτουρκικού θερμού επεισοδίου.
Οι πολεμοχαρείς φωνές,προσπαθούν με κάθε τρόπο (και «διαρροές» από μυστικές υπηρεσίες, πολιτικούς παράγοντες, «ανώνυμες πηγές» και ύποπτα think tanks) να συντηρήσουν το πολεμικό κλίμα που χρειάζεται για τη στοίχιση των ελλήνων υπηκόων στον επιθετικό εθνικισμό τους. Το κλίμα που χρειάζεται για την υποταγή στην άγρια ταξική πολιτική της ανεργίας, του κοινωνικού μεσαίωνα και των ιδιωτικοποιήσεων, για τις αλλαγές στο στρατό και την αύξηση της θητείας, για τις αγορές όπλων και την καλύτερη θέση στη νέα μοιρασιά. Πάντα για λογαριασμό αυτών που θα κερδίσουν από τη θυσία του εργαζόμενου (και άνεργου)λαού και της νεολαίας: των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, των εμπόρων όπλων κλπ.
Είναι καιρός για τις πατριωτικές φωνές στην αριστερά και στο εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να μπει φρένο στην επίκληση της «μονομερούς τουρκικής επιθετικότητας ενάντια στο αμυνόμενο, ελληνικό, διαταξικό έθνος».Στην πραγματικότητα, είναι ενιαία η βάρβαρη επιθετικότητα του ελληνικού και τουρκικού (και όχι μόνο) καπιταλισμού απέναντι στο κοινό έθνος Ελλήνων-Τούρκων-Κούρδων-μεταναστών προλετάριων

ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ
ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου