Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Ιδρυτική συνέλευση της "Πρωτοβουλίας ενάντια στις νέες εργασιακές σχέσεις"
Στη δεύτερη συνέλευσή μας που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΜΤ, την Παρασκευή 4.4 στις 18.00, στοχεύουμε μετά την πρώτη συζήτηση που κάναμε στις 14.3 να καταλήξουμε στην ονομασία της συλλογικότητας μας, στην εκλογή ενός συντονιστικού οργάνου καθώς και σε ένα πρόγραμμα δράσεων - παρεμβάσεων εν όψει της απεργίας στις 9/4 που κάλεσε η ΓΣΕΕ κατόπιν της ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου που χτυπά ακόμα πιο άγρια τα εργατικά δικαιώματα. Τη συμμετοχή μας σε μια σειρά από άλλες σημαντικές κινητοποιήσεις που δρομολογούνται από σωματεία και τέλος θα επιχειρήσουμε μια πρώτη συζήτηση εν όψει της Πρωτομαγιάς. 

Παίρνουμε μια μεγάλη πρωτοβουλία
για τη συγκρότηση μιας κίνησης ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, την εργοδοτική αυθαιρεσία. 

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας θα είναι η συνεύρεση και η κοινή δράση ενός δυναμικού της εργασίας, της επισφάλειας, της ανεργίας, και η συμμετοχή του σε διάφορες δράσεις σωματειακού τύπου. Να προσφέρει συλλογικά την ταξική της αλληλεγγύη στη μερίδα αυτή του κόσμου που απέχει από το συνδικαλισμό, τη συναδελφική, αγωνιστική και συλλογική δράση.

Θεωρούμε απαραίτητη και πολύτιμη τη συμμετοχή και συμβολή συναγωνιστών από σωματεία, εργατικές συλλογικότητες ή συλλογικότητες ανέργων, εργατικά σχήματα, συνελεύσεις βάσης, ή οποιουδήποτε άλλου θελήσει να συμμετέχει σε αυτό το εγχείρημα.

Σας καλούμε στη 2η συνέλευση της πρωτοβουλίας, αυτήν την Παρασκευή, ώρα 6:00 μμ, στα γραφεία του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (Ερμού και Φωκίωνος 11, 4ος όροφος)."Το ζήτημα πια έχει τεθεί: ή θα συνεχίζουμε να γονατίζουμε όπως ετούτος ο δραπέτης ή θα υψώσουμε άλλο πύργο ατίθασο απέναντί τους,"


Μ. Κατσαρός


ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΟΥΣ!Δείτε εδώ το πλήρες κάλεσμα της Πρωτοβουλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου