Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Β. Παπαχρήστου: "Η Κανέλλη επιτέθηκε στις γροθιές του Κασιδιάρη"Προκαλεί και πάλι η Βούλα Παπαχρήστου - Κατηγορεί την Κανέλλη πως προκάλεσε τον Κασιδιάρη!


Είμαι παιδί ακόμα...λέει η οπαδός της Χρυσής Αυγής Βούλα Παπαχρήστου η οποία σε νέα τηλεοπτική της εμφάνιση εμφανίζεται αμετανόητη για το ρατσιστικό αστειάκι της που της κόστισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 


"Τιμωρήθηκα όπως έπρεπε αλλά δεν μετανιώνω" δήλωσε υπερασπιζόμενη το σχόλιο της στο τουίτερ, το οποίο ισχυρίζεται ότι δεν είναι καν ρατσιστικό γιατί "έγραψε για αφρικανούς και όχι για μαύρους". Υπερασπίστηκε πλήρως τον καλό της φίλο Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι "εκφράζει με αυτά που λέει τον απλό πολίτη μέσα στη Βουλή". 


Για το γεγονός ότι ο εθνικοσοσιαλιστής καλός της έδειρε μια γυναίκα σε ζωντανή μετάδοση...
η Παπαχρήστου αναπαράγει σε χαλαρό στιλάκι την υπερασπιστική γραμμή Κασιδιάρη ότι "δεν το ξεκίνησε αυτός πρώτος" και στο ερώτημα πώς η ίδια θα αντιδρούσε σε ανάλογη περίπτωση, είπε:


"Αν ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα δεν ξέρω...αλλά αν προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση". Τα ήθελε και τα έπαθε δηλαδή...


Δηλώσεις που προκαλούν αποτροπιασμό, η γυναίκα δεν πρέπει να προκαλεί για να μην ξυπνήσει το "δράκο". Δηλώσεις που θυμίζουν μια καθυστερημένη και αντιδραστική αντίληψη των παλιών καιρών: "Τι να κάνει κι αυτός άντρας είναι...έτσι που ντυνόταν αυτή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου