Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Αισχρές επιθέσεις και ανώνυμες τηλεφωνικές κλήσεις φασιστών στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται μια σοβαρή και επίσης κλιμακούμενη επιχείρηση τρομοκράτησης, φασιστικής υφής, εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Ουσιαστικά οι ΝΑΖΙ κάνουν το μόνο που ξέρουν και μπορούν να κάνουν: ανώνυμες απειλητικές τηλεφωνικές κλήσεις, ύβρεις και ανώνυμα σχόλια στο diktiospartakos.blogspot.com, αντίστοιχα του πνευματικού τους επιπέδου αλλά επίσης ανάλογα της δολοφονικής τους φασιστικής ιδεολογίας και πρακτικής.


Οι «ντούροι» φασίστες και εθνικιστές αποδεικνύουν αυτό που είναι πραγματικά. Δειλά ανθρωπάκια που κρύβονται πίσω από τις μη αναγνωρίσιμες κλήσεις και τα ανώνυμα σχόλια, για να απειλήσουν!

Επαναλαμβάνοντας μονότονα τη πολεμοκάπηλη μπουρδολογία και μισαλλόδοξη ρητορεία που τους συνδέει με τις πιο επιθετικές μερίδες της άρχουσας τάξης, τους διαπλέκει με το βαθύ κράτος και τους χαρίζει την ασυλία των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Γιατί όμως η ναζιστική δολοφονική συμμορία τραμπούκων και μπράβων της νύχτας στοχοποιεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;

Καταρχήν, γιατί οι Ναζί και εξαιτίας των υπόγειων διαδρομών που τους συνδέουν με τμήματα του βαθέως κράτους, ανησυχούν με την κλιμάκωση της δράσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, την εκδήλωση της κινηματικής δράσης των φαντάρων που αναπτύσσουν στην πράξη συνδικαλιστικούς αγώνες στις μονάδες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Δεύτερον, γιατί οι ΝΑΖΙ έχουν χάσει τη δυνατότητα εκδήλωσης της απεχθούς δράσης τους στον  Στρατό χωρίς συνέπειες.
Η εποχή που απολάμβαναν την Ανοχή των κυβερνήσεων Σαμαρά-Βενιζέλου πέρασε.
Η εποχή που ο πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος συνέτασσαν εκθέσεις λευκών σελίδων για τη διείσδυση των φασιστών στον Στρατό πέρασε.    
Η εποχή που ΝΑΖΙ έμπαιναν φορώντας μπλουζάκια  της συμμορίας των φονιάδων στα ΚΕΝ Θήβας-Αυλώνας, που έγραφαν συνθήματα στις μονάδες όπως στην Σαμοθράκη, που τραμπούκιζαν ακόμη και εναντίον στρατιωτικών όπως στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, που επιχειρούσαν να διαδώσουν τις άθλιες ιδεοληψίες όπως στην Σάμο, πέρασε.

Η καθημερινή δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όχι μόνο τα αποκάλυψε όλα αυτά, αλλά κυρίως τα εξαφάνισε, καθώς πολιτική και στρατιωτική ηγεσία υποχρεώθηκαν να πάρουν μέτρα.

Οι ΝΑΖΙ έχουν τρελαθεί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί όχι μόνο έχουμε γίνει ο φόβος και ο τρόμος τους μέσα στις μονάδες, αλλά επίσης γιατί υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των φαντάρων, απαιτώντας την εφαρμογή του Στρατιωτικού Κανονισμού, των Νόμων και των διαταγών, μπλοκάρουμε τις αυθαιρεσίες και τις επικίνδυνες πρακτικές ανώτερων και ανώτατων στρατιωτικών με τους οποίους συνεργάζονται οι φασίστες.

Η δράση μας αυτή περιόρισε τις αυτοκτονίες και απώλειες στρατιωτών, απάντησε στα καψόνια και στην οικονομική-εργασιακή εκμετάλλευση των συναδέλφων. Στάθηκε απέναντι στη μετατροπή του Στρατού σε δύναμη καταστολής του εχθρού λαού, στην συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων τον πόλεμο ενάντια στους πρόσφυγες-μετανάστες, στις νέες επεμβάσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

Τέλος, αυτό που ανησυχεί τους ΝΑΖΙ είναι ότι οι φαντάροι σηκώνουν το κεφάλι, διεκδικούν, ενώ συχνά, διοικήσεις μονάδων και σχηματισμών δείχνουν ενδιαφέρον για τα αιτήματα των στρατιωτών, σκύβουν πάνω από τα προβλήματα και καταβάλλουν προσπάθεια για να τα αντιμετωπίσουν.
Ε όλα αυτά, δεν ταιριάζουν στον απεχθή εθνικισμό και μιλιταρισμό των φασιστών….
Εμείς όμως δεν υπάρχουμε για να ασχολούμαστε με τους ΝΑΖΙ… Αυτούς τους έκρινε η Ιστορία και τους ξανάφερε στο προσκήνιο το αστικό κατεστημένο, συγκεκριμένοι ιεράρχες και τα ΜΜΕ για να εκτονώσουν και να στρέψουν εναντίον των μεταναστών την κοινωνική οργή που προκαλούν τα Μνημόνια και η αστική πολιτική.       

Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε εναντίον του πολέμου, των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, εναντίον της κυβέρνησης που μας εκμεταλλεύεται οικονομικά και εργασιακά, μετατρέποντας μας σε Αναλώσιμους των πολεμικών της τυχοδιωκτισμών και του Μεγαολοιδεατισμού της αστικής τάξης που επιδιώκει την κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο.   
Και σε όλα αυτά οι ΝΑΖΙ λένε ΝΑΙ…

Γιατί οι ΝΑΖΙ, όπως στο παρελθόν όπως και σήμερα είναι συχνά η εμπροσθοφυλακή του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, προκειμένου να επιβληθούν οι νέοι όροι εκμετάλλευσης και καταπίεσης του κόσμου της εργασίας που απαιτεί ο νέος γύρος καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Εμείς απλώς τους λέμε:


ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 


1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Lee μας βοήθησε πρόσφατα με ένα δάνειο που χρησιμοποιήσαμε για να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας. Η διαδικασία ήταν καταπληκτική! Ήταν συχνά σε επαφή μαζί μας για να κάνει check in και να μας ενημερώνει για το τι συνέβαινε κατά την αποπληρωμή του δανείου μας. Ήταν φιλικός και προσιτός και πάντα ικανός να ξεκαθαρίσει τις ερωτήσεις που είχαμε. Είχαμε μια υπέροχη εμπειρία με τον Ben !!
    Επικοινωνήστε με έναν υπάλληλο δανείου Ben Lee
    247officedept@gmail.comWhats-App: + 1-989-394-3740

    ΑπάντησηΔιαγραφή